133

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаПак ли ти бе "лъжа"? А защо улиците са прашни? Паркира таралясника в градинки и паркове и после с калните гуми на пътя! Тази прах не идва от космоса. Никой не ти е длъжен да ти осигурява безплатен паркинг и чисти след теб! Това е общинска земя! На всички. Дори и тези дето нямат коли! От десет години не помня да съм паркирал извън зони, паркинги на търговски обекти или общински паркинги. Докато бях в София ползвах частен платен паркинг! Не боли и не се умира от това. Вервай ми.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 142+++++++++++++++++++++++

131

1000

преди 3 години

Как си личи лобизма на вносителите обаче в този закон който замислят.Хайде някой да каже защо присъства и тази жена, която е от асоциацията на вносителите на автомобили?!? Какво общо има тя с вече внесените автомобили, които са по улиците ?!

130

Истината

преди 3 години

От приписваното на автомобилите замърсяване с фини прахови частици, в София 96% идва от движението им по неизмититите улици и 4% от ауспусите им. С други дуи - стара кола или нова кола. замърсяват практически еднакво. Един тролей замърсява, колкото четири автомобила. При това когато има наднормено замърсяване в София, дела на автомобилите в него е под 1% и колкото по-голямо е замърсяването, толкова по-малък е дела на автомобилите. В София наднормено замърсяване има само с фини прахови частици

129

Анонимен

преди 3 години

Трябва да се забрани ГЕРБ, за да няма дни с мръсен въздух.

128

Анонимен

преди 3 години

До ГрешкаТи какво направи за демографската криза да я няма, колко деца имаш? Какво направи за да няма бедност, каква полезна дейност разви?

127

Анонимен

преди 3 години

До айдееКогато разкараш локомотива на въглища от пред панелката ви.

126

Анонимен

преди 3 години

До ТВЪРДО ГОРИВОАми, тия с твърдо гориво са следващите, но сигурно и те ще писнат, а ако не беше неграмотен щеше да разбареш "как" един бангясник на метан е по-отровен от един нов дизел. Единственото хубаво на газовия е, че е евтин за каране: то вие затова сте на такива някои.

125

Анонимен

преди 3 години

Това е дискриминация. Крайно време е да се заемат разни адвокати с въпроса.Дискриминация по възраст. Защо за хората да важи, а за колите -не?

124

ТВЪРДО ГОРИВО

преди 3 години

А отоплението на твърдо гориво?Защо санирането не стане с декларация на собствениците, че се отказват от отопление на твърдо гориво? Защо във всеки град няма официално измерване на фините прахови частици във въздига, да видите как ще светмен в червено?И как един стар автомобил *** газ ще замърсява повече от един нов дизелов?

123

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 141Преди "гроб" какви коли карахте: чистак бърсак мерцедеси и беемвета директно от шоурума ли?

122

Анонимен

преди 3 години

До ГарабедАко става въпрос за мен не съм програмист, а счетоводител. Не си купувам ауди на 15 години, дето оставя локва масло под себеси и димна завеса след себе си. Има над 100хил.незаети места за длъжности изискващи квалификация и предлагащи добро възнаграждение. Всички искат бармани, сервитьори, продавачи и т.н. Водят се на 650лв.и плащат данъци и осигуровки на тази сума. Иначе под масата получават 900-1500лв. Мая Манолова иска тези да не плащат данък???!!! Само балъците.

121

Анонимен

преди 3 години

До ГарабедАбе, пич, такива като теб не осъзнавате в каквъ рай си живеете: за вашия почти неквалифициран труд получавате жестоки пари, и то защото България е туристическа дестинация а и местното население е ларж и не си брои стотинките, пък и да ходи по кръчми обича. Обаче понеже сте неграмотни и лесно ги изкарвате и лесно ги харчите.

120

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135И аз им казах същото и то е ясно къде е проблема, но то като си мързелив, и с пари по главата да те бият пак ще си беден, а в България никой не се е засилил и да прави това.Най ме радва как точно тия говорят от името на мен, теб и останалите, които се съдираме от бачкане и, да, караме си новите коли. Без "фондове", държавна работа и прочее простотии.

119

Гарабед

преди 3 години

До АнонименДа се предполага, че си от съсловието не ПРОГРАМИСТИТЕ *АЛЕЛУЯ*?А, сега си представи всички да станат програмисти, после да видим коя библиотека ще викате за шопска салата и една ракия :)

118

Анонимен

преди 3 години

До ТуристМи, да си оправят манталитета, а не да реват за това, че не им дават да си карат нафтовите печки. Аз докато живеех в София като студент и след това още 4.5 години работа ходех с колело на работа. Хич и не ми трябваха "велоалеи", а това беше отдавна, сега нещата значително са се подобрили в това отношение: буквално всички главни булеварди имат велоалеи.

117

Анонимен

преди 3 години

До ДокАз защо карам само нови коли? Естествено среден клас. Нито родителите ми са от номенклатурата. Нито аз работя с еврофондове, държавни и общински структури. Всичките ми приходи са по банков път. Защо сестра ми израсла в същите условия и със същите възможности чака помощ от родителите ми за 15 годишна барака? Не ще дори безплатен курс за компютри да изкара! Ох, ама ние сме бедни! Не, друго сте! От това сте бедни! Вие ни дърпате назад! Политиците популисти с вас се съобразяват.

116

Турист

преди 3 години

До Анонимен (128)Манталитета е такъв. " Имам кола ще карам кола много ясно".И се получава така, че на всяко семейство по 1-3 автомобила и после в София из кварталите търсиш 1 час да паркираш или паркираш като ***, я в градинка, я на тротоар.Съвсем друга е работата, че няма изградени качествени вело-алеи и вело-пътеки.

115

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 130Идва БСП на власт и ставаш още по-беден от сега.Нямаш алтернатива.

114

Анонимен

преди 3 години

Идва БСП на власт и отменя всяка герберунгелска диващина