14

Анонимен

преди 3 години

Е, че у нас най-важни са кучетата, после децата.

13

Патриот

преди 3 години

Изгонете ги най-накрая тия гнусниии кучкари и гнуснитеее им кучета от градовете,по големи скотове от кучкарите няма ,гадни *** и комплексари!

12

Анонимен

преди 3 години

Кучкарите да като педа.лите.Държат се един друг и никой не може да ги накара правила да спазват.

11

Анонимен

преди 3 години

А бе нали нещо Зоополиция, ала-бала създадоха... Какво работи тая полиция?

10

До лозенец

преди 3 години

Е като живееш в лозенец какво ?Правила за тебе няма ли ?Нямат право големи кучета да се пускат свободно да тичат из южния парк.Никой не ги санкционира. Трябват глоби.Такива са правилата.Като не ти харесва купи си къща на село и гледай там и 100 по.мияра накуп в двора си.

9

навсякъде е това

преди 3 години

В Младост е същата работа. Срещу читалището има голяма хубава детска площадка с паркче, идете да видите сутрин какво е. А има и табели, и маркировка забранено за кучета, преди година и листовки на близките блокове раздадоха. Трябва да изчакаме кучетата да си свършат работата, за да изкараме децата да се въргалят хубавичко в тях. Няма оправия.

8

Инспектор

преди 3 години

И какви лаайна остава след тях не е истина.Няма къде да стъпиш.Буквално няма.Навсякъде е усранно.Безумие пълно.

7

Анонимен

преди 3 години

А децата много обичат да си общуват с животинки невинни. Ама ко знаят децата. Ще изтрепем всичко живо, щот носят зарази.Ай ги ди *** дет дават тези сигнали. Те сигурно и деца нямат даже

6

Анонимен

преди 3 години

То да е само там! В парк Гео Милев е същата работа! Като им се направи забележка, че дадената алея не е за пуснати кучета почват да ти викат, че и ходят на групички. Почна по групите да се споделя призив поне да чистят след себе си, почнаха се коментари а майките дали били чистели след децата си. За тях едно куче е много повече от едно дете, нямам думи просто!

5

аман от тия

преди 3 години

Кучкарите са най-наглите хора. Разхождат си кучетата из детски площадки, на забранени места, из спортни терени. Вижте и по централните софийски улици: пълно е с кучешки *** и урина. Накарай някой да си събира остатъците на домашния любимец и те гледа като гръмнат. Солени глоби трябва, а не само препоръки и табели.

4

Лозенец

преди 3 години

Гaднo племе са тези дето налазиха София. Живели на село, отраснали с идеята, че животното е *** и ако не дава вълна или мляко е лошо. Като не ви харесва нашия манталитет, бегом с 300 обратно по родните места!До номер 1 - В нашия квартал абсолютно всички събираме в пликчета и изхвърляме в кошчетата. Ако в Люлин е различно, то е поради спецификите на новософиянци.Честно казано, мьекащите ви деца цапат града далеч повече от кучетата: с графити, мазни хартии от закуски и хвърлени фасове

3

Анонимен

преди 3 години

В южния парк също - имат оградени места за кучета, но масово ги пускат навсякъде.Не става така - *** навсякъде, плашат децата.Ако ги питаш половината кучкари поне ще ти кажат, че искат нашата страна да стане европейска държава.Е не става само с искане - трябва да се спазват и правила дами и господа кучелюбци.

2

Анонимен

преди 3 години

И в градинките с цветя на някой наивен ентусиаст пред блока - кучето рие и сее, а двуногото гледа тъпо и нагло !

1

Анонимен

преди 3 години

Гадно племе са кучкарите - да ходят в планината да гледат тези бълхарници. София е като минно поле - на 5 метра кучешка мина...