8

Т.Шак

преди 3 години

Пичове,Повечето не сте ходили в казармата и не знаете старата житейска максима да не гледате в канчето на старото куче. Не е добре за физическото и психическото ви здраве.

7

Анонимен

преди 3 години

По конституция, цялата британска земя, както и тази в настоящите и дори бившите им колонии, е собственост на кралицата.

6

Свирепо настроен съм

преди 3 години

"Ние не поддържаме неоколониални политики след Индия?"Чели ли сте Свирепо настроение на Радичков? А между редовете чели ли сте го? Двама тръгват на път, ама преди да тръгнат на път трябва да си оставят семействата да имат храна. И де прасето, къде прасето, няма го прасето! А защо търсят прасето през зимата? А то защо се е заровило в сламата толкова дълбоко, че да не могат да го намерят? Може би защото с.в.и.н.я.т.а знае защо я търсят! И ще стигнем до "Мамка му и прасе!" Пак се пазарите с него!

5

Анонимен

преди 3 години

Тази я детронираха (не зная дали е за добро)Англосаксонците са адио Рио.И трите стълба на съвременната Римска империя паднаха - финансовия в Лондон, религиозния в Рим и военния във Вашингтон.

4

Анонимен

преди 3 години

До ХахаХаха, ана нааахаа. Не са нейна лична собственост, както е било. Сега тя има няколко двореца и кажи речи това е. Не, не е малко, но не са и стотици милиарди.

3

Хаха

преди 3 години

"Не съществува потвърдена цифра за богатството на семейство Уиндзор, въпреки че според оценките то възлиза на стотици милиони лири."По скоро стотици милиарди! Нека не забравяме че тази е управлявала още по времето на Британската Империя която се разпростирала на 25% от земната суша и около 23% от населението на Земята е било по нейно управление. Търговия, ресурси, златни мини на всички континенти. 25% от всички богатства на света са текли към Англия в продължение на 2 века.

2

Анонимен

преди 3 години

Путин е аматьор, в сравнение с този дърт прилеп, заграбил цял остров.

1

не им е лесно

преди 3 години

И нашата кралица Бацилда прокарва лобистки закони в ползана ортаците си за да запази кралските си придобивки.