20

Анонимен

преди 3 години

Никога няма да си сложа от тия фалшиви ваксини, каквото ще да става. И без ходене в Гърция ще мина. Има и други страни. Да не е само Гърция на тоя свят.

19

Анонимен

преди 3 години

Тестовия период на Файзър - по информация, налична и на сайта им (ако не са я скрили вече) - следва да завърши на 31 януари 2023 г. Това е минималния период, заложен за изследване на безопасността и ефективността. Но нищо, вие си я сложете, какво толкова. Не е като да зависи здравето ви от това.

18

Анонимен

преди 3 години

Като им олекне сезона в Гърция, ще омекнат мерките. Не се тревожете за почивка в Гърция. Няма да се наложи да си унищожите здравето, за да ви пуснат.

17

Анонимен

преди 3 години

Е ако четеш ... "агитаторите с мотив" дето постват анонимно, поне 3/4 от населението само чакало и ще скача за имунизации ...

16

Анонимен

преди 3 години

"Не ме учудва - горе долу толкова са интелигентните хора в страната - другите са трактористи..."В грешка си, това са шараните дето правят всичко, което им каже телевизора.

15

Цикирикис

преди 3 години

Като стане време за Гърция всицки се се боднат.

14

Анонимен

преди 3 години

10% за бъркоча на Астра зенека с ефективност 59.5% си е отлично число

13

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ГРУПОВ ИМУНИТЕТсрещу коронавирус. И след 10 ваксини няма да има.СТИГА ВЕЧЕ!

12

К2

преди 3 години

Българският народ не е просто умен, а МЪДЪР!!! ЛЕЧЕНИЕ НА КОВИД ИМА. НАРОДЪТ ЧЕТЕ И ЗНАЕ КАК.

11

Ванката

преди 3 години

До миризлив мангърНай-малко пък поставящият ваксина ще има вина за съдържанието на ваксинта и последващи реакции - лекарите знаят за тях, колкото и всеки друг редови пациент. А фармафирмите най-нагло се измъкнаха от отговорност за изфабрикуваните от тях ваксини.

10

999

преди 3 години

Най- много се ваксинират в Животинските ферми. 100% при крави и прасета.

9

Супер

преди 3 години

Няма чак толкова много д.били,където се психясват по ТВ и са готови веднага да си сложат първата отрова,която дори не е изпитана докрай!

8

О хо хо

преди 3 години

ГРУПОВ ИМУНИТЕТ ВЪОБЩЕ НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРИ КОВИД ПОНЕ ПО ТРИ ПРИЧИНИ. ПЪРВО - НА НАПРАВЕНИТЕ СЕГА ЩЕ ИМ СПАДНЕ ИМУНИТЕТА ОЩЕ НАЕСЕН, ПОРАДИ ТОВА ЧЕ НЯМА ТРАЕН ИМУНИТЕТ КАКТО ПРИ МОРБИЛИТО ПРИМЕРНО, ВТОРО - ДЕЦАТА СА НАЙ - ГОЛЕМИТЕ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ И НЕ СЕ ИМУНИЗИРАТ. ТРЕТО - ДОРИ ДА СИ ИМУНИЗИРАН, ПАК МАЖЕ ДА РАЗПРОСТРАНЯВАШ.

7

Док

преди 3 години

Утре ако гърците кажат тест или ваксина, ще търсят туристи от другаде. И мен ме като да ходя в Гърция, ама яко поставят такива условия им показвам от трите най-дългия.

6

Фин

преди 3 години

Точно обратното е номер 1, колкото е по интелигентен и свободолюбив е един народ, тлкова по малко се ваксинира, пример Франция.. Най много се ваксинират в животинските ферми 100%. В Северна Корея сигурно е те са така.

5

Не!

преди 3 години

Когато някой ти предлага нещо безплатно - стоката си ти

4

Анонимен

преди 3 години

до 1Уланко, толкова са глупаците сред простия народ, които си мислят че някой иска да им помогне с тия неизпитани ваксини!

3

Споко

преди 3 години

угре гърците като кажат, че само с ваксини/ безплатни / ще пускат при тях на море или с ПСР тест дето сам си го плащаш 100 лв - ще се извият опашки, даже ще пуснат връзки. *** си пада по евтинкото.

2

миризлив мангър

преди 3 години

"Оказа се, че в тази декларация, какъвто и текст да бъде сложен, не снема отговорността от този, който е поставил ваксината и пациентът винаги може да потърси отговорност", каза още д-р Миндов.а когато шофираш колата си кой ти носи отговорността бе другарю доктор? Ти ли слагаш ваксината или пациента, че искаш да се измъкнеш от отговорност?

1

Анонимен

преди 3 години

Не ме учудва - горе долу толкова са интелигентните хора в страната - другите са трактористи...