291

Анонимен

преди 3 години

Очакваме оставката на поредното Гербаво *** Ангелов. За несправяне с здравната криза породена от пандемията! За не осигуряване на ваксини за населението на България! За уронване авторитета на Президента на България,поднасяне фалшиви новини!

290

Анонимен

преди 3 години

bravo na bg policiata! nujna e poveche otkritost i poveche prozrachnost pri tochno, yasno i nedvusmisleno informirane na bg danakoplatci, koito plastat zaplatite na bg policia! ;-))) mutri out! ;-)))

289

Анонимен

преди 3 години

Ей осъзнайте се това момче е на 17 години, всички сме били на тези години и кои тогава е слушал какво му казват родителите!!Всички които имат 17 годишни деца знаят какво представляват, как се бунтуват и не слушат никого!А това да използваш деца за да атакуваш родителя е много грозно,но какво разбират гербавите от морал,етика,чест,детско достойнство- НИЩО, както казва вожда им аз съм *** и вие сте прости!

288

Д-р Коронис Кауза

преди 3 години

Навремето комунистите поради загриженост за моралните устои на подрастващите ходеха, прибираха и изключваха от ученици, които се събираха да слушат упадъчна западна музика. Днешните комунисти правят същото под предлог загриженост за общественото здраве.

287

Asa

преди 3 години

Абе откога в тази държава да отидеш на купон е престъпление !?

286

Анонимен

преди 3 години

И кво правим сега , оказа се ,че министъра лъже

285

Мн

преди 3 години

А медиите от къде знаят? Отговор :Ангелов им е казал. Аз не харесвам президента и не го защитавам. Въпроса е :Защо Министър на Здравеопазването споделя данни на МВР? Утре ще сподели кой е болен от СПИН,кой е влизал в болница. Данни от МВР не трябва да се споделят. Данни за болнимот болница също. Лична информация също не се споделя. Ало ГЕРБ,човек като допусне грешка трябва да си я признае и да се извини и да поеме отговорност.

284

как не

преди 3 години

До Не еПри положение,че е публична тайна....какво точно е издал?Във всички медии пише, в новините го казват...И сега от кумува срама отричат.Стига сте защитавали човек,който постоянно лъже и отрича всичко и все изкарва другите виновни.

283

Не е

преди 3 години

Не е въпрос дали е бил сина на президента на купон, а как може Министър да си позволява да споделя данни от МВР, особено за лице което не е навършило 18 години. В случая по-добре за него е това да е лъжа или да каже че се объркал.Защото,ако наистина сме правова държава както твърди прокурора,това е престъпление от висок ранг.

282

Много сте зле

преди 3 години

Оставка,защото няма право да оповестява или на по-просто споделя данни от МВР. Това е престъпление,както и да оповестява данни за малолетни лице. Може да го прави само пред служители,които имат правомощия да получавате такава информация,на пр. Полицай,прокурор,съдия...

281

Анонимен

преди 3 години

Малкото фигурантче е прочело коментарите в Днес-а, разбрало е какво мисли народа за тато му и е почнало да фурга маси и столове. Същия бащичко, прави само мизерия.

280

Този

преди 3 години

Ангелов май е приятел с Каракачанов и той е агент ,който е готов на всичко. Ало спрете се малко, да си Министър на България ,трябва да спреш с навиците от махалата.Спрете да се държите като клюкарки. Тези ще ме накарат да гласувам.Толкова са зле милите.

279

как не

преди 3 години

До БрейИ защо да си подава оставката,защото е казал истината,а не лъже като някои други. Този президент е позор за държавата и хората.Синът му е непълнолетен...и много гафове вече има с него.Или като е президент има право да лъже? Я се осъзнайте бе хора!Просто трябва да си понесе отговорността, а не да кара хората да прикриват и манипулират истината.Много ясно,че ще има въздържание в сведенията,все пак е син на президента, не на махленската клюкарка.И веднага това се използва за отричане.

278

Анонимен

преди 3 години

:-))) dokato e zdrav, e rabota na mvr...ako e bolen, imat dumata doktoriata...:-))) ili sestra mu s srednia prast...?! :-)))

277

Още малко ви остана

преди 3 години

да издевателствате над народа !!!Април и цялата ви крадлива, предателска про-западна хунта ще си заминете !Ще си платите за терора наречен карантина !!!

276

Анонимен

преди 3 години

С Коцко, потвърдил бройката, честен кръст! стават 15.

275

Как по

преди 3 години

битов път тоя съвсем е тралала.Нали хората си седят в къщи и хоп останал скрит у шкафчето.

274

Анонимен

преди 3 години

"Това потвърди здравният министър проф. Костадин Ангелов."Стига с това "професор". Един професор никога не би си позволил да падне толкова ниско.В момента и като здравен министър не се държи, така че е просто лицето Костадин Ангелов.

273

О хо хо

преди 3 години

НА ЖОРКАТА ХИЧ НЕ МУ Е ЗА ПРЪВ ПЪТ. Още миналата година, когато беше на 16, си спретваше такива купони. Яко!!!

272

До104

преди 3 години

Не е само той(Ангелов)а цялата клика на Крадеца са просто едни жалки МАРИОНЕТКИ!