19

Анонимен

преди 3 години

До VРГЕРБ им трябват 300-400 хиляди гласа за да е премиер Тиква а останалите българи може да емигрират.

18

Анонимен

преди 3 години

Пак се опитват да настроят цялото общество срещу учителите.Мине не мине време и започнат да говорят за високите заплати на учителите, за разни техни привилегии и т.н.учителите не се усещат и влизат в капана като настройват цялото общество срещу себе си. Родителят разсъждава така: Ако не обучавам детето си или не плащам на частно да го учат (уроци, занимални, школи) то ще остане неграмотно. Учителите припяват, че обучението е тристранен процес - учител, ученик и родител.

17

БГ Парадокс

преди 3 години

Учителите с все по-големи заплати и привилегии, учениците все по-***.

16

Анонимен

преди 3 години

По-малко от сега?

15

Ванката

преди 3 години

Финландия имат образование на световно ниво. Ако ще правим равнис по тях, нека да е във всички аспекти! У нас академичност, методика, комуникация, технологии, практичност, природосъобразност, отношение и пр., и пр. са на ниво килийно училище

14

преди 3 години

Боко раздели държавата на бюджетници и останалите. На първите редовни увеличения на заплатите, бонуси, индексации, привилегии, на вторите само стригане и обяснения от рода "това е пазарна икономика, спасявайте се както можете".

13

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ явно готвят как да им резнат заплатите на 200-300 лева защото държавата ще фалира. При онлайн образование ще трябва да се съкратят 90 % от учителите/

12

Анонимен

преди 3 години

E?!?!?! Що за невежество е това? Само учители ли има, работещи над 50 години, в тая държава?Човек, тия се занимават с кво ли не. От 9 кладенеца вода ще извадят, само и само да останат на власт. Е няма да останат. Творят глупост след глупост, няма спирка за тях. Стига де, стига. Комунистите толкова глупости не сътвориха, когато видяха че губят властта. До ся пари нямаше за нищо, изведнъж - едни милиони се раздават, ама милиони да ти види окото. Тук толкоз милиона, там толкоз милиона...

11

Анонимен

преди 3 години

Този див популизъм ще бъде отхвърлен от Конституционния съд!Но преди избори се ловят избиратели с най-различни демагогски обещания!

10

Анонимен

преди 3 години

И ПО-ГОЛЕМИ ЗАПЛАТИ НАЛИ? ЗА ДА ГИ НОСИ НЯКОЙ НА ГЪРБА СИ. БЪЛГАРИЯ ФАЛИРА ОТ ТАКИВА

9

Добре де

преди 3 години

Те и сега не работят (от една година насам) !За сметка на това заплатите през това време три пъти им вдигаха !Дори по време на войната учениците са ходили на училище. Въпреки бомбардировките над София !Децата превъртяха от тези глупости.

8

Анонимен

преди 3 години

Тези ни обърнаха на роби.Гледайте как не плащат заплати по цяла година и половина на работниците:https://youtube/watch?v=qBnZ9sGGAXwПосле не се чудете,че българите бягат и България умира!

7

За какво са ви

преди 3 години

учители бе, Спиро? На вас ви трябва казарма и лопата. А иначе много от тези, на които са им пълнили главите с "История на БКП" или не дай Боже "Научен комунизъм" вече са придобили имунитет и знаят за какво става въпрос, за разлика от кухи *** като теб.

6

Анонимен

преди 3 години

Криза е. Време е да си вдигнем заплатите и да отидем в отпуск по време на пЛандемия

5

Анонимен

преди 3 години

По-малко за всички. Само за депутатите повече.

4

Анонимен

преди 3 години

Не е ли по добре един шут отзад? По-малко часове? А за по- малка заплата нещо не се говори? Има и друго решение. Който го е страх толкова, да си търси друга работа

3

12

преди 3 години

Всичко това е флирт с учителите, но до съществената част няма да се стигне. Конфронтират ги с другите прослойки - елементарно.

2

бай Спиро

преди 3 години

Всички "учители", които имат в дипломите си предмета "История на БКП" или не дай Боже "Научен комунизъм", трябва кризистно да бъдат освободени ! Категорична забрана на учители в държавни или общински училища да дават "частни уроци" ! 40 часова работна седмица и 20 работни дни платен годишен отпуск ! Какво ще правят през ваканциите - ами ще учат, че българския слон не е малкия брат на съветския слон !

1

Анонимен

преди 3 години

Че то намират ли се даскали под 50 години колко %-та са, ако не е тайна.