75

Анонимен

преди 3 години

Боги Боги гледай си тлъстата заплата и не слугувай на фашизираните комунисти!

74

БАТ САЛИ

преди 3 години

ОТВОРЕТЕ КРЪЧМИ И РЕСТОРАНТИ ,БАРОВЕ И ДИСКОТЕКИ ,,КОЙТО ГО ОТНЕСЕ ДА СИ ПЛАЩАААА !!!! УПРАВИЯ И УГОДА НА БЪЛГАРИНА НЯМААААААА!!!!!!!

73

Handel

преди 3 години

Аз предлагам да се отложат изборите... за 20-30 години ще достатъчно.

72

Анонимен

преди 3 години

Тоя е видял с такива приказки как колегата му стана министър. И тоя се надява да му заеме мястото. Ще плещи и още по-големи простотии, ако е необходимо.

71

Апокалипто

преди 3 години

А глада професоре няма ли да ви изиграе лоша шега?Ако утре ви натиснат гладни тълпи до стената какво ще правите?Боче хвърли 300 мил. за ваксини,които ги няма,но не построи 2-3 болници специално за Ковид,които щяха да излязат по-евтино.Една лъжа колко време може да издържи?

70

Българин

преди 3 години

A банани нали пак ще си има, или?

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗа тва напъват толкова години с това лгбт. Не им трябва съпротива, по-добре е да има 3 пол, десети пол. Мъже да ходят и да пищят като женички. Я питай пра-дедо си като е ходил да се бие във войните къде са били тия от лгбт------Естествено! Защото целта им е да се убият традиционните ценности. Семейството винаги е било опора, храм на стабилност, любов и подкрепа. Когато убият семейството, постигат целта си без проблем. А семейство се убива с либерастия, феминизъм, лгбт и т.н.

68

Анонимен

преди 3 години

За тва напъват толкова години с това лгбт. Не им трябва съпротива, по-добре е да има 3 пол, десети пол. Мъже да ходят и да пищят като женички. Я питай пра-дедо си като е ходил да се бие във войните къде са били тия от лгбт

67

Анонимен

преди 3 години

Капитализмът във вида на западната колониална експанзия е зло, но той се провали. А това което са приготвили на негово място Клаус Шваб и неговите западни господари - новият комунизъм - не е просто зло, а зло адово!

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 75 Вярвай в приказки чадо

65

новият комунизъм

преди 3 години

Няма да има частна собсвеност и личен живот. Никой няма да притежава нищо, а каквото му е необходимо ще го поръчва дигитално и ще му бъде доставяно с дрон*.................(* само след оторизация на съответните органи които решават дали има нужда от това)

64

Анонимен

преди 3 години

Целенасочено е на баба ви хвърчилото! Разумните люде на тази земя вземат мерки да се предпазят от поредната напаст, която е връхлетяла човечеството. Нищо повече! Такива без умци като вас винаги е имало в историята. Добре, че свестните винаги са взимали превес, иначе досега нямаше да ни има като вид на тази планета!

63

Анонимен

преди 3 години

Който преживее ковида (вече повечето хора са го изкарали и преживяли ) ги чака големият рестарт, новият комунизъм наречен "акционерен" капитализъм - без частана собсвеност и частен живот, всичко ще принадлежи на елита и ще се разпределя справедливо на масите, и ще има две категории - генетично надеждни които са направили ваксините и подобрили генетичния си материал, и другите които не са минали теста за генетична надежност. Честито! Само Русия и Китай няма да участват, не искат, те вече са го правили това.

62

Анонимен

преди 3 години

Новият световен ред преди беше просто "конспирация".Днес дори ония хулигани отгоре не се стараят да я прикриват! Толкоа брутални са станали като ви викат: "Свиквайте! Това е новата нормалност".

61

Христов

преди 3 години

Професоре, колкото е възможно хората спазват мерките, но има места на които е невъзможно. Също така за съжаление не всички могат да работят от вкъщи. Контактите са неизбежни. Само повтаряте за ваксина, но защо не направите масова ваксинация и всеки, който има желание да се ваксинира. Повече ме тормози въпроса, че почти година пандемия и ние нищо не правим по въпроса за готовност на болниците. Не може само да се разчита на трите Д... Объркващо е. В пандемия се очакват болни, нали така?

60

Анонимен

преди 3 години

От какво се възмущаваха хората през онези времена - от привилегиите на номенклатурата и на старците в Политбюро. След това, когато при американското васалство страната се разпадна и дойде демократическата мизерия, вече нa никой не му беше до това, а фашистите убеждаваха и продължават да убеждават хората колко е добра деморацията и да търпят мизерията, защото при комунизма старците от политбюро имали привилегии.

59

Анонимен

преди 3 години

Глобална пЛандемия- с цел налагане на цифрова диктатура

58

Анонимен

преди 3 години

Според Food and Agriculture Organization (FAO) на ООН, през януари е регистриран поредния скок на цената на храните, след осем месечно постоянно покачване. Индекса на цените на храните се е увеличил с 4.3% спрямо декември, най-високо ниво на покачване от юли 2014. Цената на зърното е скочила най-остро със 7.1% за месец, като по специално царевицата с 11.2%. Като цяли 42.3% скок на цените на храната спрямо януари 2020.

57

Анонимен

преди 3 години

Така е. Пак сте излъгани. Пак сте заробени. И пак сте болни, гладни и отчаяни. Това е идеята. Ако тия дето 89-та година скачахте на "Долу БКП! 45 години стигат! Искаме банани целогодишно" .... ако само тогава знаехте какъв ви го готвят англо-саксонските робовладелци! На ви сега имунизационни паспорти, рестрикции, никакво пътуване, ваксини, майнд контрол и никаква свобода! Хубаво ли е, а?!

56

Анонимен

преди 3 години

тая лоша шега върви вече 11 години... тъй че айде да се събудим...