187

Реалист

преди 3 години

Единственото вярно в цялата статия е "PCR е златен стандарт" - колко милиарда докара по целия свят и в частност милиона в България.

186

Анонимен

преди 3 години

До МунчевИ какво като са ги ваксинирали? След няколко месеца ще трябва пак да ги ваксинират и после пак и пак... и така никога няма да си изградят естествен имунитет, а ще бъдат под контрола на този, който държи ваксините.

185

Анонимен

преди 3 години

Аз смятам, че трябва да получаваме по малки дозички, за да изграждаме постепенен имунитет. Ако много се ограбдаш, после като се блъснеш в някой болен, ще го изкараш много по-тежко. Започвам да си мисля, че ръкуването е един начин да се сваля вирусното напрежение (образно казано) в популацията. Вероятно хората инстинктивно са стигнали до това, че от време на време трябва да контактуват със себеподобните си.

184

drp7171

преди 3 години

Тези вече тотално се подиграват с нас ! Скоро ще наложат "социална дистанция" от един километър !

183

Вили

преди 3 години

По-голямата част от хората спазват мерките, може би 60-70%. Малка е вероятността да се заразиш в магазина. Но... защо ги пускате без тест тези, които идват от чужбина? Щели да спазват карантина, да бе, на кукуво лято. Много добре знаят, че никой не ги проверява. Не да натискаш народа си, а чужбинските българи, тях трябва да спреш. Да влиза само който има належаща нужда, а не да идват на тълпи и да ми докарват английски, южноафрикански и не знам още какъв вирус.

182

Анонимен

преди 3 години

Заразяването не става в мола, а от дръжките в метрото по пътя към мола. И ако закачите по още 50-60 вагона на влаковете в метрото и дистанцията ще се спазва.

181

Анонимен

преди 3 години

Сутринта чухте ли го казанджиев как обърна плочата? :" Никой не е казал, че ще ваксинираме 70%, а че толкова трябва да станат заедно с преболедувалите". Освен това каза, че естествения имунитет е най- добрият и дори с времето да е намалял, при среща с вируса отново скача и си връща високите нива

180

Jonsy

преди 3 години

мхм и индивидуално метро и автубус за всеки....

179

Анонимен

преди 3 години

Е защо само 2 метра и половина при този страховит и ужасяващ вирус - малко са. На всеки да раздадат по едно въже от 5 метра, като ходим по улиците и на разходка в парка, да се хващаме с най-близкостоящия, да опъваме въжето и така да се движим, за да сме сигурни, че спазваме дистанцията. А, дето се вика - може и да се обесим на въжето, като изперкаме съвсем.

178

мак

преди 3 години

Според мен целта им е много хора да се изплашат и да не отидат да гласуват. Нищо, че в секцията стоиш за кратко, че там не е като в супермаркета или пощата. Важното е властта да всява паника.

177

анонимен

преди 3 години

До до 184Цитирам анонимен коментатор под друга статия на друг сайт""Навремето Киро Ананиев замиташе следите от кражбите на Иван Костов, после тези на "царя". При Борисов не знам защо се прави че разбира от медицина и превенции на инфекции, ами не си подаде оставката, че да може да се назначи някой дето наистина разбира от тези неща"Определено Ананиев като министър на здравеопазването беше недоразумение и правеше всичко друго, но не и здравеопазване! Какво ли ще е във финансите след него?!

176

Киро Рамбото

преди 3 години

Скоро ще можем да излизаме само с цял скафандър и по един човек в магазина.

175

до 184

преди 3 години

Също и Ананиев докато беше здравен министър- отваряме стадионите, всички да спазват дистанция и да са с маски. На следващия ден Ананиев лъсна по вестниците без да спазва дистанция и без маска на трибуните.

174

анонимен

преди 3 години

До анонимен 184Грешка в набирането - пролетта на 2020 година

173

Позитано

преди 3 години

Другаря Борисов каза че сме отличница в борбата с вируса , че България няма никакви проблеми с този вирус. Другаря генурал Мутафчийски обаче каза че след три седмици ще ни връхлети трета вълна от вирусив и той колко пъти казва по телевизията , че иска якео да се мре. Хвала на такива отговорни политици и доктори като тях, както и като Другарките Атанасова, Сачева и Бикова , които единствено и само, денонощно мислят за народа си !

172

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Това беше пролетта на 202 година!Кунчев (без маска от залата в МС) - носете маски на закрити общестени места.Мутафчийски (върнал се от Италия предния ден в същата зала) - всеки влязъл от Италия подлежи на 14 дена карантина.Мерките са за всички! Но някои "НОЩНИЦИ" не са от тия дето са "всички"! За тях мерките не са както за всички!

171

Анонимен

преди 3 години

Кунчев ,осигури ли дистанция 2,5м. между децата в училищата?? Вчера ги пусна присъствено..., хайде нямаме нужда от празните му приказки. Ако бройките се увеличат, естествено хората ще са виновни, че не са спазвали двата му метра и половина.

170

да,да ама не

преди 3 години

Продължение:И ни намериха цаката : след като народонаселението не щe дa дава пари за грипни ваксини - ще плащат държавите от данъците на народонаселението зa "кoрoнни" зaceгa! Зa пo-нaтaтък щe видим! Факт е и, че коронавирусите са много на брой!* Нa мяcтoтo нa + вceки кoмeнтaтoр мoжe дa пocтaви прoизвoдитeл нa вaкcинa и мяcтo нa мутирaнe!

169

да,да ама не

преди 3 години

Каквото и да си пишем тук за ваксините - и "коронните" ваксини са за пари, тъй както са противогрипните! С противогрипните не ни зарибиха да се ваксинираме всяка есен-зима масово! Сега ще искат да има сегрегация на база "ваксиниран-неваксиниран" за коронавирус, ама май и коронавируса бил мутирал като грипните вируcи и мутанта от +++++++ ваксината нa ++++++++май не го "хващала"- няма проблем нова ваксина ще ви направим!

168

Анонимен

преди 3 години

Едно е сигурно.Ще се преборим ли с пандемията е измислена кауза ,но днешната политическа класа ще се сгромоляса до основи.Може би това ще бъде новото,което ни очаква.Гражданските общества са изправени на нокти.