37

тъпанар

преди 3 години

дефинирайте "Активните случаи"????кви с а тия простотии?В медицината няма такива термини!

36

Клоунски Свят

преди 3 години

До ФактОще не си си пил кафето - колко случая са от 29.01 до 04.02

35

до Анти Тяло

преди 3 години

ти как така направи това проучване, аз пък ще ти кажа че тези които ги е страх, не киснат в големите вериги а си ходят в малките магазинчета в които се влуза по един. Не пилзват автобуси и не седят по къщите на си като затеорници. Във всеки един удобен от към метео време са на разходки ако не са на работа.

34

Факт

преди 3 години

15-21 януари - 416 нови случая средно на ден (7 дни)29 януари - 4 февруари - нови случая средно на ден (7 дни)Повишение от 57%, а управляващите мутри още нямали "цифрите", както те неграмотно наричат числата показващи броя на новите случая. Повишение от 57% за две седмици, а управляващите още не са разбрали, че го има и пращат още ученици на училище, за да се разпространи още повече епидемията.

33

Анти Тяло

преди 3 години

Тези дето най ги е страх и искат да си изгният в къщи, всеки ден са в големия магазин и отиват с градския транспорт до там.... поне не си тормозете децата и те да гният с Вас!!!

32

Анонимен

преди 3 години

До Не!Май червената лампичка завинаги е угаснала в главата ти. Ти разбираш ли изобщо от числа. Какво означава примерно 18 000?

31

селянин

преди 3 години

ясно ке се мриеа да питам нещо ново има ли?

30

Зоро

преди 3 години

Драги о.лигофрени, замислете се добре! С вашето отричане на вируса, да не стигнем до тричане? Не спазвайте мерки, ревете как ви лъжат с цел да ви затворят, накрая ще постигнете точно това. Ще ви затворят, ще сложат КПП, вечерен час до 15 ч., право на излизане на един член от семейство с СМС за 10 лв., карантина от 21 дена.Вече не можеш да се качиш на самолет без да се оръсиш 300 кинта ей тъй.Следващата фаза е точно затваряне по къщите! МИСЛЕТЕ БЕ!!!! Ако имате нещо между ушите?

29

Анонимен

преди 3 години

Моловете наистина са празни, имаше малко навалици в ден 1 и това беше. Изобщо няма блъсканици и желаещи за пазаруване, което е доста лошо всъщност и за икономиката, и за стабилността на фирмите. От пандемията това е резултатът - намаляване на потреблението, от една страна е добре, малко recycling, от друга трагично зле за маса хора в сферата на услугите и продажбите. Но времето вече се оправя, хората са по паркове, на пейки, учениците дори и онлайн, отново са навън. Да се спре със статистиката!

28

Анонимен

преди 3 години

Тази новена силну *** натажи и немога да си пия кафето. Нема никакав вирус и стига сте лагали хората те така и така са безмозак ама тия само у софиа

27

DEPM

преди 3 години

na apologetics na digitalizaciata, lgdpderizaciata, virtualnata demokracia, feak zdraveopazvaneto, elektrokarite, virusoizmamata.

26

ДОПИТВАНЕ

преди 3 години

Тази седмица започна рязко увеличение на новите болни. На скоро отвориха молове. Трябва ли да бъдат затворени всички МОЛ ове от 15 февруари тази година и всички затворени заведения да останат затворени поне до края на юни. Да + Не -

25

Анонимен

преди 3 години

Спиране на тестовете- край на вируса

24

ПЛАНдемия

преди 3 години

Станете и те ще паднат!!!

23

Не!

преди 3 години

"Днес минахме точно ДВОЙНО Китай по брой умрели! Те имат до момента 4636 умрели, ние 9272 - ***! "Да вярваош на комунистически Китай е ментален дефект!

22

Не!

преди 3 години

"След една година пандемия, загинали хиляди българи и милиони по света, все още има хора, които твърдят че това е просто грип."Точно така, всяка година се раждат и умират хора, милиони. Е... сега на някои им лепят ковид етикет. Когато някой истерично започне да се бори за вашето добруване, трябва да ви светне червена лампа.

21

Не!

преди 3 години

Аре спрете да ги дъвчите тези молове, работят от 3 дни и са ПРАЗННИ!

20

Анонимен

преди 3 години

Оня където пише, че му е важна само бройката в интензивното и колко са заразени - няма значение пак се е успал. Всеки ден го проверявам дали си поства ежедневния коментар. За 6 месеца, втори път го хващам в издънка.

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Не знам някой да се е затворил, но скоро такива социопати и фашизоидни елементи май ще ги затворят принудително

18

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх от вируса да се затвори у мазата,да си запали кандилото и да чака кога ще го изнесат за гробището. Точно страхливци им трябват за да си правят каквото си искат.