65

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте училищата бе ***! Не разбрахте ли,че оттам идва голямата беда!Децата ще завършат дистнционно,какво толкова ?

64

Гашо

преди 3 години

Тия , дето ви пишат статиите.. стават все по ограничени....

63

Анонимен

преди 3 години

Какъв е този зор да се учи присъствено с цената на жертви не знам.Пак ще се засилят случаите сега.Големите ученици са преносители на заразата по семействата си.Освен това ще се създават струпвания по училищата,градския транспорт метрото,магазините в близост до училищата.Тези струпвания неминуемо водят до заразявания.На самите учители също.Трябва да се учи онлайн докато населението на държавата не премине достатъчна ваксинация,а не да се симулира дейност нарочно,и с цената на човешки загуби

62

Анонимен

преди 3 години

Отдавна се знае, че с математически методи не може да се докаже, че БОГ съществува. От математик освен изкуствен интелект друго не може да се очаква. Сега пък децата били виновни....абе все някой трябва да е виновен.....само не и вируса.Аре да си използвате математическите методи и да не ни правите на луди. А? Все пак е химанитарна наука математиката!!!!!

61

Анонимен

преди 3 години

До 58Айде на бас, че утре ще са повече от днес?

60

До 56

преди 3 години

"Този сигурно е неуспешен учител по математика"В момента има обявени свободни места за учители по математика. Кандидатирай се и стани "УСПЕШЕН УЧИТЕЛ"

59

ДО 51

преди 3 години

Истина е, защото и при нас стана така! От двама възрастни и един ученик в 8 клас, който ни зарази само ученика ОЦЕЛЯ с асма и паралич на дясното полукълбо на мозъка, а ние не успяхме!

58

бай Миле

преди 3 години

Тия математици, освен да броят патрончетата савой, които пълнят с въздух на ден друго могат ли????"Скокът на заболелите у нас е и заради децата" НЕ! ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!! Вярното е "Скокът на заболелите у нас е САМО заради децата", но не.. явно това да няма нулева година на всяка цена е по-важно от бизнесите и прехраната на над половин милион работоспособни хора!!!!

57

Реалист

преди 3 години

Наблюдавам скок в малоумието на едни математици бягали от часовете по математика, за които елката е най-голямото откритие в галактиката, защото решава фундаменталния въпрос 2 по 2 на колко е равно.

56

ааа

преди 3 години

А добро утро. От моите познати го изкараха основно хора с деца.

55

Анонимен

преди 3 години

Така е и не е нужно да си математик. Вече го играхме есента същият филм. Сега, като пуснаха и големите до две седмици пак ще има хора на стълбите пред болниците.

54

Анонимен

преди 3 години

Какъв скок бе математици. Провалихте се и в статистиката. Ту се покачва, ту спада броя на заразените. А вчера беше по-голям, защото някои болници за събота и неделя отчитат данните чак във вторник и сряда. Утре ще видите, че пак ще е по-малко. Всеки ден е почти едно и също.

53

Анонимен

преди 3 години

Връщайте ги тия калпазани обратно вкъщи. Стига са кихали и кашляли коронки.

52

Анонимен

преди 3 години

Този сигурно е неуспешен учител по математика. Вместо да възпита любов към точната наука у децата, те му пречели и разнасяли болести. Заради такива "математици" няма да се оправим.

51

L.

преди 3 години

Този матеманик явно работи в Маскимегалонския университет.

50

Анонимен

преди 3 години

"Скокът на заболелите у нас е и заради децата". А К.О.Й и ЗАЩО точно от днес нареди и гимназистите да са присъствено по училищата? Това ли са ви мерките? След 3 седмици ще обявите локдаун и ще прехвърлите вината на децата. Отвратителни сте !!!

49

Анонимен

преди 3 години

Опрелено ще я преборем пандемията с армия от математици. Сметките им са без кръчмар. Така ще е, няма какво да се направи когато начело имаме математици, музиканти, хирурзи, травматолози и всякакви други герои, но не и лабораторни лекари, инфекционисти и виросолози. Какво точно борим - никой не знае. Кога ще се види светлина в тунела - никой от горе посочените не знае. Слава на такива герои.

48

Анонимен

преди 3 години

До преди пЛандемията не знаех, че имаме толкова много математици, специалисти, учени,....Чудно как България е на последно място по всичко с толкова "специалистЕ"

47

До 42

преди 3 години

Като е оцеляла само дъщеря ти, ти как написа коментара, г-жо? Пълни смешници са такива като теб!

46

Анонимен

преди 3 години

Абе този математик вместо да сметне един преходен процес при некоректна постановка с индуктивен възел и капацитивен контур, той тръгнал децата да пипа.