46

до всички БСП-ари

преди 3 години

Нинова е вредна, вече го доказа

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 44В момента в който ББ си иде ... друг премиер от ГЕРБ нема се види ...

44

пияница мистик

преди 3 години

До ПЕРНИКО!

43

Анонимен

преди 3 години

Ако толкова е смотан тос Радеф, игнор на сичко де казва и прави, игнор на заповеди и укази и готово. Така се прави.

42

Анонимен

преди 3 години

До ПЕРНИКИ закри вековни институции като театъра и оркестъра, защото били заплатаджии. Най-лесно е като не можеш да поправиш нещо, което според теб не работи да го затриеш. Ако ще става тоя Премиер сигурно ще е от ГЕРБ.

41

Анонимен

преди 3 години

Фразата "Мълчи като комунист на разпит" добива все повече смисъл...

40

ПЕРНИК

преди 3 години

БСП трябва да изгони с Камъни Корнелия Нинова - Тя пречи на Партията с История за Корупция . Кмета на Перник е Политика който трябва да оглави БСП . Казва се Станката по прякор на Перничани , а иначе името му е Станислав Владимиров - Този човек израстна много като Политик - след години ще стане Премиер , Президент и защо Не начело на Европа .При него няма едно , две - няма Корупция няма Кражби - всички Фирми Под Ножа - Перфекционист - Работи за Заплата .

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 36Мене малко почна да ме дразни, щото е скучен, нищо ново :)) Иначе Радев ако хване кю*тето Борисов....Баце трябва да се благодари ако е оживял :)) Да продължава с цирка Баце, ****овците това искат, трябва шоу :))

38

баба мара

преди 3 години

напишете оставките си с дата 5 април 21 и ги подаите на позитано веднага ощев 9 часа като отвори деловодството

37

Калеко Алеко

преди 3 години

Простата истина е, че без подкрепата на БСП и ДПС товарищ радеф няма никакви шансове ... ДПС-то май вече го отписа и ако го отпише и Импексова, на Румбата ще му останат само бабикяновците и пиарите на Иванчева, както и русофирлите от партия "Възраждане" и Боец", които едвам пълнят един площад ... !!!

36

GG

преди 3 години

Само да не влезне в затвора ?!

35

Анонимен

преди 3 години

Каквато и да е Нинова, колкото и да пишат и говорят против нея, за пореден път показа, че има ум в главата и го използва! Всичките й предложения в БСП се приеха, къде с уговорки, къде с бой. Колкото до Радев - освен мерак да бъде в президент, една гола амбиция и кариеризъм до дупка - друго НЯМА!!! Омраза и мрънкане -да, акъл под фуражката - не!!!

34

анонимен

преди 3 години

Радев се опитва да изнудва БСП и най-вече Нинова, но при нея няма да му минат номерата! Щом Корнелия не го припозна веднага за кандидат, ясна е работата!

33

бай Спиро

преди 3 години

Лицето Р.Р. се опозори тотално. Не само пред десните избиратели, които гласуваха за него, за да не е карикатурата Цачева, а дори и пред левия електорат. Льотчика няма никакъв шанс за нов мандат ! Нинова се изпокара с партията, като махленска клюкарка. Ще стане интересно...

32

Анонимен

преди 3 години

Ако Радев тооолкова нямаше значение, никой нямаше да говори за него ... Помните ли последните 2 месеца на СтанишеФ - ей тоя беше без значение.

31

Анонимен

преди 3 години

Радев трябва да се разграничи от БСП, иначе може и да загуби :) Разбирам мразещите го, но човека се обиди, все пак е военен не е чистач от улицата, затова има омраза м/у него и Баце :)) Всъщност не може да загуби изборите Радев, гербавите щели да връщат Стоянов, тоест са предварително загубили :))

30

Анонимен

преди 3 години

Ще се "назландисват", по стар коми обичай.

29

Калеко Алеко

преди 3 години

Интересното в случая е, че другарката Йотова вече даде съгласието си да се кандидатира отново за Вице на фигуранта, преди Дамата от с.Крушовица да е подкрепила кандидатурата им, което може да доведе до нови линии на разделение в Столетницата и Йотова да последва съдбата на отвергнатите партийни другаре ... !!!

28

Барселона

преди 3 години

Защо не го подкрепи веднага ами след изборите...защото си има едно наум,а и да види дали ще слушка до тогава...

27

Анонимен

преди 3 години

Хайде и тия политически трупове да плуват !