60

Бау

преди 3 години

До ВЕЛИКИ БАУ !не е моя работа да поправям човек, които чете ШОК ... :D Каквото и да кажа ще спориш до последно. Няма смисъл.

59

ВЕЛИКИ БАУ !

преди 3 години

Айде бе, мъдър всезнаещ извисен БАУ, помогни ни! Оправи информацията, кажи точно по какъв начин е изчислена "ефективността" на експерименталните ваксини? Че във вестник ШОК пише, че било върху 0.3-0.4% от тестваните? Дай от твоята, вярна и точна информация? Пак отправям своята коленопреклонна молитва към твоята великотролна премъдрост!

58

Пунта Мара

преди 3 години

95% ефективност на ваксината е измерена на 10ти ден, като никой не е отчел дали на втория месец всички евентуално не са се заразили. Пунта мара и пълен фарс!!!

57

Едно време:

преди 3 години

Боби Фишър като е трябвало да победи Спаски, Каспаров е много по-късно ... в едно интервю казва: Имаше само един начин да го победя тоя! Само едно единствено разиграване което не можеше да очаква и не беше разигравал и предвидил!Ще висиш Симеоне и няма нищо на тоя свят дето може да те спаси, защото аз изиграх своята партия шах!

56

Анонимен

преди 3 години

Бате 53, ти току-що ли падна на земята? Нещата, които оспорваш, са казани и потвърдени и от СЗО, и от производителите... За грамотността ти не искам да говоря дори,все пак си новоизлюпен. Голямата ти грешка е, че коментираш принципното действие на ВАКСИНИ, а това в момента не са ваксини.

55

Анонимен

преди 3 години

Второто поколение ваксини ще работят за всички нови щамо ще ги чакам тях и стига да не излязат нови щамове ще се ваксинирам, ако ще чакам третото поколение..

54

хахахах

преди 3 години

статията е платена от производителите на ПСРи, бързи тестове и маскихахаххах

53

Анонимен

преди 3 години

Статията е с продуктно позиционране.

52

Анонимен

преди 3 години

Последните щамове предизвикват изсъхване на мозъка. Стафидизиране. И почва да дрънка вътре . И тръгват зомбитата.

51

Бау

преди 3 години

До 50Очаквам Израел да изчезне като държава до няколко години! :D

50

пълни тъпотии пише

преди 3 години

не ги четете тези неща бе хора това са пълни глупостиако си ваксиниран неможе да се разболееш неможе да пренасяш вируса 95% не значи че 5 % ще имаш вирус в себе си, а че от 100 души ваксинирани на 5 може да има някакъв остатък от вируса, атакива които се разболяват от ковид и са ваксинирани НЯМАспрете с тъпотиите

49

Че То е Просто

преди 3 години

Фалшиви Ваксини, само на Име, като Фалшиви Новини!!

48

Анонимен

преди 3 години

Как се чувстват вече ваксиниралите се?

47

Анонимен

преди 3 години

За съжаление наивните шебеци ще ги надупчат с всякакви ваксини и ефекта ще е нулев.Печалбата ще е на фармацевтичните компании.

46

Анонимен

преди 3 години

Бау, оправи информацията, кажи точно по какъв начин е изчислена "ефективността" на експерименталните ваксини? Че във вестник ШОК пише, че било върху 0.3-0.4% от тестваните? Дай от твоята, вярна и точна информация?

45

Анонимен

преди 3 години

Чувствам се като и-т след всиките лъжи на тези негодници.

44

Истукан

преди 3 години

Казвах аз, че ваксината е вредна и води до заразяване с коронавирус. Нито маските ще ви спасят от вируса, нито ваксината. Сещайте са защо. Няма аз да ви казвам. Човек сам трябва да се досети.

43

Бау

преди 3 години

разпространява се яко информация от жълти сайтове :D Все пак, щом е скандално е 100% истина :D

42

Анонимен

преди 3 години

Хората вече имат съвсем други проблеми - кога ще имат имунитет от ваксината, кога ще им поставят бустера и така - тук още никакви ваксини няма а шебеците се чудят и за какво са им...

41

Анонимен

преди 3 години

Поръчвам пица за вечеря те ми носят пита на другата сутрин за закуска не я искам.