104

Анонимен

преди 3 години

Да се върнат шаловете и шлемовете като възможност. Маските са доста съмнителни и с много подозрителни.

103

До 106

преди 3 години

Пак децата ви виновни ,ялови непрокопсаници ! Гръмнете се на никой няма да липсвате ! Сволачь!

102

Анонимен

преди 3 години

Съвсем нормално - събраха малките ученици и децата от детските градини присъствено и сега кво очакват освен броя заразени да се повиши? Ама вместо да измислят как да организират за малките обучение в по-малки групи, да подобрят условията, те сега ще "затегнат мерките", но в същото време и големите ученици ще върнат в училище! Гeнии са нашите! Пак трябва да си ги изберем!

101

Анонимен

преди 3 години

До менграмотните,възпитани и работливи хора се обезмислят когато ги управляват неграмотни,алчни,корумпирани,некадърни и мързеливи политици.

100

Анонимен

преди 3 години

До nemezidaами това е положението...това,че бай *** не може да прави бизнес не са му виновни корпорациите,в които е и хляба и ножа образно казано.това,че ни управляват абсолютни некадърници също не са ни виновни корпорациите,те просто се възползват,за да ни отнемат и малкото,което имаме.другата опция за българия е изолация по примера на северна корея!

99

Кокич

преди 3 години

Ако върнете ограниченията целия народ ше излеземе по улиците, не само ресторантьорите!

98

мен

преди 3 години

не може ли да наложат постоянни мерки и селящината да си се върне по родните места. Така, тука ще останат грамотни, възпитани и работливи хора, и ще живеем нормално?

97

Анонимен

преди 3 години

Научно доказано е , че ако си седите вкъщи поне 3-4 години , всичко ще е наред и постаро му ! Не ги гледайте нормалните, където обикалят без маски на всякъде ! Стойте и смело зазидайте входните врати !!! Няма да има вируси , вярвайте ми , само стойте вкъщи !!!

96

nemezida

преди 3 години

Всички мерки по ограничаване са безсмислени. Всички ще минат през вируса по един или друг начин. Съсипването на икономиките в интерес на големи корпорации е интересния казус. Отпечатването на пари е другия. Вече хартийките нямат никаква стойност.

95

Анонимен

преди 3 години

докато другите държави правят икономически планове за десетилетия дори столетия напред,бай *** продължава да иска сега на момента огромна печалба и то без никакъв труд.ден година храни действа с пълна сила на боровец и банско в момента...и ударно пълнене на чекмеджетата на бате бойко с евробанкноти.до най-късно края на март...и после какво правим?април,май и т.н.

94

бай Миле

преди 3 години

Еееаси колко много и-иоти и ов.ц.е има...Като за начало - спрете си шиианате телевизори!След това започнете да четете.. ама не просто да четете, а и да разбирате прочетенето!Хванете прочетете заповедта на оня, с млекодайните ц...цки. Ще останете изненадани, че думи като "шал", "шлем", "***" и т.н. дори не се и споменават, пък какво остава да са забранени.... Еееааси... една заповед, 2 страници на кръст не може да прочетете, седнали сте да размишлявате на тема вируси и здраве...

93

Sahonh

преди 3 години

Простата аритметика е ясна. 600 на 100 000. В София има 1 500 000 . Демек трябва да има по 9000 на ден заболели..

92

Анонимен

преди 3 години

заради бълхата изгорихме целия дюшек...ето това се случи.заради колосалните печалби на определени фирми в зимните ни курорти за по-малко от месец,съсипахме икономиката!столичани няма смисъл да се прибират в софия по простата причина,че вече са безработни.бавно,но сигурно ни отмнемат и малкото,което имахме!

91

Анонимен

преди 3 години

Печелбарите наработихте се за три дни )

90

Анонимен

преди 3 години

а честито на всички българи...сега трета вълна с още по-заразния британски щам и край с българската икономика.ама какво да му разправяш на бай ***,той едно си знае едно си бае и не разбра,че икономика на принципа ден година храни отдавна не действа.така и на боровец и банско-за два месеца сезон,съсипахме 6 месеца летен сезон.

89

Анонимен

преди 3 години

89, точно така! И за по-сигурно ще отворим училищата хубавичко да го разнесат по между си и в градския транспорт!

88

Анонимен

преди 3 години

бороспорт и юлен удариха кьоравото този сезон.само те работят на боровец и банско...хотел рила се пука по шевовете от туристи.никаква дистанция,никакви предпазни мерки...и изобщо каква дистанция можеш да очакваш от близо хиляда души,които са буквално натъпкани на по стаите и ресторантите.

87

Анонимен

преди 3 години

85, ти да не мислиш че като дойдат червените короната ще избяга?

86

Анонимен

преди 3 години

на софийските деца не им позволяваме да се събират в моловете и училищата в софия,но за сметка на това ги оставихме да се бутат и тъпчат на боровец и банско без никаква дистанция и предпазни средства... елате да ги видите на боровец и банско...всички са накуп един върху друг.

85

Анонимен

преди 3 години

Мерките са само на хартия! Реално болните са много повече! Никой не носи маски! Да не отварят училищата за големите.