28

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

важното е, Европейците да не се усетят, че ния сме измамата на Хилядолетието!

27

Анонимен

преди 3 години

Гейовете са висша раса, жените са дискриминирани, защото природата им е отредила да раждат и гледат деца, по-черните хора са винаги жертви каквото и да стане, а по-белите винаги лоши, внушения че ни очаква климатичен аполипсис и т.н. либерастки конспиративни теории, които ни се натрапват всекидневно, чрез хиляди лъжливи и манипулативни статии.

26

Да се поклоним!

преди 3 години

Поклонете се на Байдън!Целунете блясъка на неговите чепици!Па кажете Вожде,към светли бъднини води ни!

25

А сега сериозно

преди 3 години

До ИванА ти знаеш ли кой ги измисли и пробута QAnon и '***'? И с каква цел?

24

А сега сериозно

преди 3 години

До 25Ами прочети статията бе уважаеми. Там внедрени в митинга на Тръмп , фенове на Бърни комуниста- всички готини и интелигентни хора според медиите, били подъгани от някакви QAnon. и *** да нападнат полицаите и сградата. Чети бе! За John Sullivan чувал ли си? А и оня с овчата кожа и рогата от QAnon. щял да свидетелства срещу Тръмп в Сената.

23

Иван

преди 3 години

Тези QAnon нали бяха казали, че на 3 или 4 февруари Тръмп ще стане президент отново. какво става?

22

Фо 23

преди 3 години

Хмм, май само ти не си разбрал,А?! Всъщност последователите на Qnnon и на изританния от бялата къща оранжев бабуин са едни тоест зомбираните, неграмотни, белите ***. Адмирации за Тео , добре написано.

21

Анонимен

преди 3 години

До TeoА като ти кажат, че накакъв рецивидист, умрял след съпротива при арест, е светец, защото бил черен, не ти ли идва акъла в главата? Има толкова много деградантска простотия която всеки ден ни се натрапва като единствената неоспорима истина от едни червени медии, но по тази тема дори е забранено дори да мисли. Всеки който задава логични въпроси извън наложената от либерастите линия се цензурира или сатанизира.

20

Мале мале

преди 3 години

Баси долнопробната статия! Все съм чел по*мии, ама в този сайт чупят рекорди. За днес.бг няма граници, когато става въпрос за гъ*золизане на Господарите, които спускат следните опорки:1. Диктаторска Русия, милионни протести2. Невинния Навални3. Великия Байдън и борците за не*гърски мир 4. Лошия Радев5. Злия Тръмп и безчесните му последователи/садисти/нацисти6. И най-забавното - пълна тишина за разпадащия се ЕС и рушащите се от протести Франция, Италия, Австрия, Нидерландия, Германия...

19

А сега сериозно

преди 3 години

До TeoТи ли само не си разбрал още че тия QAnon. и тия с 'плоската земя' си измислиха точно тия дето, искат да ги припишат на привъжаниците на Тръмп.И да ги осмеят. А внедрените фенове на Бърни комуниста- готини? И какво? Ти се съмняваш в борбата им за глобалнално правителство ли? А стига бе:) И педофилски кръгове ли няма във вашингтон и силикон вали? Дори 'пица гейт' си я измислиха те и пуснаха по социал-медиите, та като я оборят и осмеят да не ги закачат за педофилските им кръгове. Виж 8

18

хаха

преди 3 години

"ПРЕдобие", "ПРЕцели" - Кой ги пише тия статии бе? :)

17

Тулуп Мисирков

преди 3 години

Използвайте лубриканти и нещата ще са винаги хлъзгави!!

16

Анонимен

преди 3 години

Либерастките конспирации, лъжи и манипулации са единствената права вяра, а Тръмп и републиканците са винаги лоши и трябва да се наказват - с това се изчерпат хилядите статии спускани по поръчка от левите медии.

15

Teo

преди 3 години

... ами как - като ти кажат, че президентите пиели човешка кръв и правили жертвоприношения с хора, че илюминатите ръководят тайно световното правителство благодарение на рептилите и прочее небивалици - рано или късно ти идва акъла в главата. Всяко едно радикално движение е нещо лошо. Тия са същите като антифа - утайката на обществото си избира лагер и огън-бий!

14

До 15

преди 3 години

Тц, прочети поста на 10.

13

Анонимен

преди 3 години

Изловиха внедрените комсомолци в редовете на половин милион подръжници на Тръмп пред Капитолията. Всички дегизирани като Тръмп-съпортърс с цел за да осер..ъ митинга. А сега ги извиняват с некви QAnon , *** и конспиратори за педофилски кръгове. Не че не излязоха достатъчно доказателства за извращения на педофилски кръгове във Вашингтон. Jeffrey Epstein, създателя на анти-Тръмп 'Линкълн Проджект" и т.н.

12

ПорЦелан

преди 3 години

CNN? Лъжа или пропаганда? - ДА!

11

Простотията ходи

преди 3 години

по каскетите.

10

Анонимен

преди 3 години

Оранжевият се оказа голем муфтаджия.

9

Плоскоземни типажи

преди 3 години

все още се намират.