253

Loyko

преди 3 години

Радев отряза клона на който седеше. Нищо друго не е направил.Такъв нож заби в гърна на БСП,че едва ли ще го подкрепят на Президентските избори.Радев гледа да си осигури алтернативен вариант с извънпарламентарните партии и граждански движения да го покрепят.Не иска да разчита повече само на БСП.

252

Бунгар

преди 3 години

Най главната причина Радев да беше избран за Президент беше да не бъде президента от спечелилата партия на парламентарните избори.Да бъде контра пункт на управляващата партия. Сега след като той се заяви за втори мандат,официално казва да не се избира БСП за управляваща партия,тъй като народа не иска и двете институции да се оглавяват от една и съща партия.Той разбира се не крие ,че е продължение на политиката на БСП.

251

Анонимен

преди 3 години

Радев,ти си предател!Ако БСП не спечелят,по-добре ГЕРБ да си останат на власт,даже откакто Цветанов мина към левите социалдемократи, предпочитам ГЕРБ пред тях, хората се страхуват от Цветанов

250

От УЛАФ

преди 3 години

И тоя ги върти едни...

249

До 270

преди 3 години

Лелеее, ера на Радев, ние кроманьонци ли ще ставаме.....

248

Гледна точка

преди 3 години

До 267. Хе-хе-хе, ти изобщо гледаш ли телевизия. Ако кажеш, че БТВ, например, е проправителствена, значи си сляп и глух. Това стана най-долната и манипулативна червена телевизия.

247

гражданин

преди 3 години

До 270. Доста яко си се объркал май. Нито следиш колко от коментарите са против червеното *** радеф, нито оценките под тях. Дрън-дрън, баналният глу.пав коментар за троловете. А колко хора го подкрепят ще видиш наесен, защото тази история дето той подведе хиляди, вече не върви-видяха го и колко е некадърен, и злобен, и подъл, и разруши всичко, до което се докосна.

246

Анонимен

преди 3 години

Ерата на Румен Радев иде,иде,иде.Троловете ревът и постват пълни безумици.Това само потвърждава че президента е на прав път!Хората,който го оплюват са в пъти по-малка от тези,който го подкрепят.

245

Андреeв

преди 3 години

И какво слушаме от президента ?! Отново дрън-дрънканици и приказки казани на "ангро" т.е. да се намира на приказки и да изпълва кибер-пространството... Най-слабият президе нт, който сме имали ! Импийчмънт,та да не може да се кандидатира изобщо не за президе нт ами и за народен представител !!!

244

НФСБ

преди 3 години

ОЛАФ е хванала в корупция агента на москва р. радев, за внос на автомобили за МВР по време на служебното му правителство, което и друга корупция щеше да извърши по най- безкруполен начин- а именно договор за Грипените! ОЛАФ да погледнат и в тези " президенски" мераци

243

Анонимен

преди 3 години

Радев попари Бойко.Това е видно от цялата кампания активирана по проправителствените телевизии БНТ,БТВ,НТВ.Браво гусин президент!С теб сме!Давай!!!

242

Анонимен

преди 3 години

Браво на Радев , обедини и лявото и дясното срещу крадите от ГЕРБ и ДПС

241

Реалист

преди 3 години

Нагли гърбави градчета,краят ви наближава 04.04, след тази дата няма да има кой да ви плаща,защото ще бъде разследван.

240

Бедна България

преди 3 години

С какво сме заслужили да имаме за президент такова нищожество !!!

239

Грипенчо

преди 3 години

Трябва да бъде съден задето се е окакал пред ОЛАФ.Зер ще защитава своя съветник, нали са делили парите от далаверите.

238

БЕН

преди 3 години

Радев трябва да бъде съден за това че даде енерция на *** платени нищожествада вдигат врява коятто умните хора не искат да чуят.

237

Приятелски огън

преди 3 години

Първанов със заобиколни думи току що съсече Фигуранта, с пълно право!А АБВ го предложиха на БСП. Рундю като избягало пpasse безгрижно се разходи из политиката.Така и не се и доближи до функциите на длъжността "президент"!Даже не пожела да разбере какви са му функц. и задълженията,камо ли да ги изпълнява!Всеки работодател уволнява такива работници на 5-тата минута.Фигуранта ще го уволним на 5-тата година с як шут.Още отсега го виждам, как ще се избрунди от злоба Геният на Злобата. Отдава му се!

236

иванчо

преди 3 години

толкова свестен държавник сме нямали от десетилетия!

235

Истукан

преди 3 години

До Тошо АфриканскиБорисов не му трябват ДПС, патриотите и СДС искат да се слеят с ГЕРБ, за да оцелеят.

234

Тошо Африкански

преди 3 години

Борисов в момента се надява на подкрепа само от Доган и Пеевски , но народа няма да позволи да продължи тази пагубна за България симбиоза.