25

ФАКТ Е

преди 3 години

ЧЕ ОЛАФ СЕ ОРИЕНТИРА КЪМТО ПЛАМЕН УЗУНОВ С ДОКУМЕНТИ, ПОКАЗВАЩИ СИГУРНА КОРУПЦИЯ. И СЕГА КОЙ ЩЕ КАЖЕ, ЧЕ ОЛАФ ГРЕШИ, А??? ААА, СЕТИХ СЕ!!!РЕЗИДЕНТА И РЕШЕТКАТА СА ПРОТИВ. ХА ХА ХА!!

24

У бре

преди 3 години

Разбира се! БСП и Радев разчитат един на друг,от едно червено котило са. Но при удавници това е самоубийство,водещо към дъното!

23

До 25

преди 3 години

Е как няма да го подкрепяте, креатури на КГБ. Прозрачни сте!

22

Анонимен

преди 3 години

"Партиите ще бъдат затруднени да стабилизират положението в държавата.. "Ами тогава защо го дестабилизират?Народът ако знае какво го чака с тези,с камъни ще ги изгони!

21

Обективно

преди 3 години

Бсп със сигурност ще го подкрепят - Той не случайно избра 1 февруари - ден за почитане на жертвите на комунизма. А Той го П.ре.пи.ка с изложението и кандидатурата си, което мнооооого се хареса на алчните и агресивни ко.му.няги.

20

Анонимен

преди 3 години

Не знам дали БСП ще застане зад Радев .Но ние които го подкрепяхме през този мандат.Достоймо можем да кажем.Че Радев НЕ НИ ПОСРАМИ! Опълчи се открито на бившата мутра комунист др Борисов! Не можа да излъже нас които го помним от Борческите времена на СИК и ВИС 2 с лъвчето.Покойници са отдавна много от тях.Този успя да се облече с държавна власт и оплюва и Божков с когото са от еднио котило! Та гн Радев.ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПИМ ЗА 2 ри МАНДАТ! Мъжкар и истински генерал си! МУТРАТА Е ПЪТНИК ОТ ВЛАСТТА!

19

Анонимен

преди 3 години

За ОПГ бсп-дпс не знам, ама ГЕШЕВ със сигурност ще застане зад него и ще го натисне!!!

18

Маг Минчо

преди 3 години

Пиргова, и ти,и Радев,и любимата ти БСП сте за Пирогов! Ама заедно....

17

999

преди 3 години

Корни и радев са двете куклички на Решетката. А залогът - бъдещето на България. Избирайте между Източен и Западен Капитализъм. Това е Истината.

16

Цървул

преди 3 години

Помним предния национален празник,Радев се усъмни в К-19 и вариациите му.Очаквах изявите му да са отново на 3-и март на Шипка,но явно вирусните щамове се нароиха твърде много за прекалено академичната президентска глава! Отчети за неразбираеми неща , далеч от пилотски череп,са изгубена кауза..Да го мислят мъдреците на БСП - Нинова,Янаки,Вигенин..и не толкова мъдрите Зарков,Симов,Свиленски,Мирчев..Те ни го натресоха,те да ни отърват!

15

Време за промяна

преди 3 години

Не знам защо е трябвало тази политоложка да бистри днес това, което всички знаят, че ще стане утре. БСП ще подкрепи кандидатурата на президента Радев за втори мандат. Не е необходимо човек да е политолог, за да го види.И откъде тази идея, че Радев, видите ли, бил конкурент на БСП за лявото пространство. Президентът Радев каза ясно, че няма да прави политически проект.А на изборите е важно да се гласува, за това спор няма.

14

Още повече

преди 3 години

След изричното споменаване на Пламен Узунов и промяната на критериите за избор на автомобили за мвр така, че да спечели определена фирма / на Гриша Ганчев/ и нефелните напъни на Резидента да го оневини, само слепци с очи могат да гласуват за него. Но от друга страна и те не са малко.

13

Ако

преди 3 години

Корнелия се кандидатира, ще ги бутне всичките. Интелигентна е и ще събере повече гласове. То даже Йода е по- добре да се кандидатира от тая театралничеща тетка, дето уж била генерал.

12

Анонимен

преди 3 години

Каквото заповядай от Москва, БСП това правят.

11

решетников

преди 3 години

И каква подкрепа има сега радеф бе, пиргова? Сума ти народ се излъга за него, защото не го познаваше какъв е урунгел, а и Цецка беше тотално неизбираема. Сега поне 2/3 от тези, които са гласували за него, не искат и да го виждат дори.

10

Анонимен

преди 3 години

Ти грий да не стане валат, с контра и реконтра!?Няма да се стигне до там, Радев е роден с тиранти.:))))))))

9

Анонимен

преди 3 години

Пиргова - известен червен парццал.

8

Анонимен

преди 3 години

Вече като чуя "Радев" и ми се повръща.

7

БСП

преди 3 години

РЕШАВА ТОВА, КОЕТО ДИКТУВА РЕШЕТНИКОВ. / КГБ/ФСБ/. И НИТО МИЛИМУНГЕЛ НАСТРАНИ!!!! О ХО ХО ХО!!!!

6

БСП

преди 3 години

Са лицемерни мошеници и крадци,и при всичките им вътрешнопартийни разправии, ако подкрепят БЕЗПОЛЕЗНОТО парвеню, ще загубят половината от и без това намаляващ електорат.