19

Анонимен

преди 3 години

Как се развива епидемията в България, зависи от децата и доколко те я разпространяват. Статистиката не лъже. Увеличението на броя на новите случаи при децата, винаги е последвано от увеличение и при възрастните в определена последователност по възрастови групи, започвайки от родителите им. От 4 януари пратиха част от децата да се заразяват и новата вълна започна преди десетина дни, макар и по-бавно.

18

Проклятие от Бога

преди 3 години

До предварително избранСамо Господ-Бог има право на избор защото само Той е твореца-създател и управлява!Коя наука и коя партия са сътворили небето,земята и цялата вселена?Само Бог заразява и изцелява, убива и възкресява... Партията е *** дума - параван.

17

Зоро

преди 3 години

Браво Факт!100% факт. Скрития период е около месец и се почва. Постепенно.Същото беше и след 15 септември.Обаче чугунени глави не увират. До 5-6 повторения им трябват.

16

Факт

преди 3 години

Неделя, 10 януари - 105 нови случаяНеделя, 17 януари - 77 нови случаяНеделя, 24 януари - 121 нови случаяНеделя, 31 януари - 130 нови случаяОт 4 януари отвориха детските градини и училищата за първите класове и спадът в броя на новите случаи спря и започна увеличение.

15

предварително избран

преди 3 години

До заради изборите!За какво да гласуваме след като предварително се самоизбират!?!

14

дядо

преди 3 години

До по същата причинаДокато във СССР се взривяваха църкви, през войната се завръщаха за да победят!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Абе поръчали са най-много от най-евтината ваксина по 2 евро парчето,но в документите цената е по 12 евро парчето.Познайте в чие шкафче отива разликата от 10 евро?!Иначе ни лъжат,че са безплатни.Ама те не са безплатни купуват ги с парите от нашите данъци.Същото е с PCR тестовете.Борисов се похвали,че е поръчал 1 милион теста.Даде ги на лабораториите на цена умножена по 10 и така хем ги купува с нашите пари от данъците ни,хем ни ги продават лабораториите му на цена умножена по 10.Пандемия ли?!!!!!

12

по същата причина

преди 3 години

До заради изборите!Рузвелт отмени сухият режим и 4 пъти беше преизбран

11

Анонимен

преди 3 години

Втората вълна на коронавирусната епидемия в България видимо спадна. Тя можеше да е по-кратка, по-ниска и да вземе значително по-малко жертви, ако ограничителните мерки бяха по-навременни и по-строги. И затова важното сега е да не бъдат допуснати същите грешки. Защото с голяма доза сигурност може да се каже, че на хоризонта вече се задава и трета вълна

10

заради изборите!

преди 3 години

До ФактСефте! Не им вярвайте на московските мекерета! Каквото каже Путин!

9

Анонимен

преди 3 години

Правят се малко тестове с пропагандна цел, за да може вожда и умовете от нощ да си обосноват твърденията как тук всичко цъфти и връзва.

8

Анонимен

преди 3 години

Според данните България е поръчала най-много ваксини от AstraZeneca - 4,5 млн. дози (1,13% от общата европейска поръчка). От ваксината на Pfizer/BioNTech държавата е поръчала 3,9 млн. дози (0,65%), от ваксината на Moderna е поръчала 0,5 млн. дози (0,31), от Johnson and Johnson е поръчала 2 млн. дози (0,5%), а от CureVac 1 млн. дози (0,25%). По квота имаме право на 1.55% от общата доставка за всяка ваксина. Въпреки това властите ни тръбят, че няма проблем и всичко върви по план.

7

Факт

преди 3 години

Предишната неделя на 24 януари 2021 бяха по-малко. Тогава бяха 121 нови случая и 9 починали. Сега има увеличение - 130 нови случая и 17 починали, а е пак неделя, 31 януари 2021. От десетина дни броят на новите случаи се увеличава, както е по график заради малките деца на училище и детска градина.

6

Анонимен

преди 3 години

967 PCR теста, тъжно. Продължаваме да сме единствената страна от ЕС в която се тества съмнително малко от страна на държавата. Дефакто на управляващите не им пука за разпространението или заболеваемоста. Тестването и карантиниране то на заразени и контактни за момента е единственият сигурен и работещ начин за ограничаване на разпространението.

5

Анонимен

преди 3 години

264 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразим,неизбежно е,въпрос на време е.Важно е да се ваксинираме масово и то бързо!

4

Анонимен

преди 3 години

До отАвстралияСиднейТи май си изперкал. Тия, които са починнали са се разболели преди 2-3 седмици. Как я въртиш тая математика, само ти си знаеш.

3

Годжи

преди 3 години

Ще ви затваряме вкъщи до 2022

2

отАвстралияСидней

преди 3 години

от 130 заразени ако 17 са починалите това са 15% смъртност

1

Анонимен

преди 3 години

Малко са защото в неделя не ходят да се тестват.Бъдете здрави!