192

Анонимен

преди 3 години

Заради този неприятник от 1990 почти до сега имаше монопол на фирмата му Еврофутбол за залагане, нямаше къде другаде да отидеш, чрез рушвети нарочно спираше онлайн залагане в други фирми, чрез рушвет успя да направи бет365 да не получи лиценз, има подозрение, че е платил да убият негов конкурент, и още много престъпления. Но въпреки това няма да се учудя, ако го допуснат до избори, и получи доста гласове. Но няма да спечели. Пречи на един по-силен, който идва след него.

191

Анонимен

преди 3 години

Важното е,всички да се обединяти да махнат ГЕРБ от властта,това е първата задача на всички партии - да се обедини народа,за да изхвърли герберите от властта,страха и свинщината,която сътвориха!Напълниха гробищата с мъртъвци и предледват населението като дивеч,като животни ,да се махат!БСП да се обедини с други партии и да се връщат на власт!

190

до 197

преди 3 години

На 100% сигурно. Божков се отказал да сваля Борисов, вкарва депутати през листата на БСП. Интригата е свързването на Нинова с Божков.Всички босове и топ бизнесмени са срещу Божков-Маджо, Маргините,Домусчиев, коментира източник от кръга на Георги Гергов.Ако обаче БСП спечели изборите и Корнелия Нинова получи мандат за съставяне на правителство, Васил Божков ще реди кабинета, заявиха източниците от "Позитано"20. Нинова няма да направи кабинет, но Божков ще иска ресто срещу милионите за кампанията.

189

Анонимен

преди 3 години

Черепа още се заблуждава,че е някакъв фактор!Чрез яйцедоматените потреси които режисира срещу обществени сгради с някаква платена глутница без лице и алтернатива ,гнусотии всякакви до дъно,натиск срещу полиции,а да борци срещу " хунтата",тотално лицемерие,предварително подговени провокации с чакащи фотографи,фалш на квадрат и сега чака депутат да става,да получи държавата, по неговия начин.Мисли,че е показал качества и то такива,за " светло "бъдеще.Каква ирония,гротеска!

188

Може

преди 3 години

Черепа ще раздава талончета за търкане, вместо топла бира и студени кебапчета като Бречката и сестра Галева.Менте до менте майно льо.Дали да си взема талонче или една топла бира?Това е въпроса.

187

Мишо

преди 3 години

Честно ли? Не мога да повярвам! Ако и този човек влезе в парламента ....... просто напълно ще съм сигурен, че България и всичко българско е мъртво.Народ оцелял 500 години беше смазан и претопен за 30!

186

Анонимен

преди 3 години

До тема за размисъл...Ти не помниш.Цвък Цветанов го изритаха кат мръсен ***.Не той е зарязал.

185

Анонимен

преди 3 години

До U2Това ще е ритуално харакири.

184

Тео

преди 3 години

Пожелавам му успех точно толкова, колкото на БМБ. И двамата са един дол дренки!

183

U2

преди 3 години

Сигурно от БСП ще му издигнат кандидатурата.... Той си е техен кадър.

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимензадрасканото е П...Р....О....СТ....А....К

181

Гласоподавател

преди 3 години

Всеки друг на мястото на мутрата *** ББ ще е спасение за България....

180

Анонимен

преди 3 години

Що пък да не стане депутат човека. Пари има да си купи необходимия брой гласове. А има и доста полезни *** които ще гласуват за него безплатно. Даже само служителите му ако сметнеш. После с депутатския имунитет се връща в България на бял кон. Пич е, не може да му се отрече.

179

Анонимен

преди 3 години

Само Бойко се осмели да подпука червените престъпници!

178

Анонимен

преди 3 години

Какъв бизнесмен е Божков?Какво благо е произвел и е платил данъци в държавата?А да националната лотария!

177

мисли му РадеФ !

преди 3 години

Явно Фигуранта не оправда очакванията му...Яко ще му набие канчето и нахлупи фуражката до клепналите уши.

176

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Не знам, но е верно", че по време на един процес, дето се водеше възродителен, е понабил доста невинни хора.

175

Анонимен

преди 3 години

До Te4oТой премиерът е за затвора, ама какво от това?

174

помните ли?

преди 3 години

Аз съм *** и вие всички сте прости,затова се разбираме.Помните ли кой каза това?Имато му започва с буквата Б,а лъжите му край нямат

173

Te4o

преди 3 години

Батенце, какъв депутат? Ти си за затвора! Нещо май си се объркал.