11

Анонимен

преди 3 години

До Плевнелиев ви каза,То щеш или не, до 15 години ще се излиза яко, защото тея панелки не са вечни. А като няма, котйо да задължи една част ото обществото, да храни и прави а другта, ще се наложи, да си работят сами.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7А аз мислех да вярвам на разни откачалници, дето имат свастика на ръменете, как "Светът подриска България, защото ако се събудим! Малеее! Всичко ще завладееме!"...

9

Плевнелиев ви каза,

преди 3 години

че трябва да излезете на квартири.Така било (80%) на Запад.Българина западняк няма да стане, но без дом може да остане.Просто не разбирате, че за новите ни господари сте ... излишни, до определен лимит.

8

Анонимен

преди 3 години

"Домът трябва да ни събита, това илюзията за сигурност. Илюзия е, защото когато излезеш извън дома пак си в обществото. Което не е по-малко страшно, ако го сравним с хищниците по време на праисторическите времена."Чакай - илючия било, че дома ти дава сигурност, зщаото ако го няма дома, нямаш сигурност?Професорът да се придържа към историята и археологията, моля!

7

Анонимен

преди 3 години

Българските учени и историци са натикани в ъгъла ,а се показават разни платени предатели по медиите или службаджии,вижте и Овчаров вече донякъде започна да изражда,фалшифицира българската история,вижам същото в Уикипедия,Тубата и други публични сайтове.Това се отнася не само за България,същото правят и за останалите държави,историята от наука с факти,хронология,започна да се превръща в политическа пропаганда и унижаване на историята на източноевропейските държави!Повръща ми се!

6

Анонимен

преди 3 години

Малко интересно, но защо "илюзия"?О да - защото не можеш да направиш ефектвина защита на дома си! Защото ако някой се навие в бодливата тел, съди ТЕБ!

5

Анонимен

преди 3 години

До 456, не си прави труда да отговаряш на маргинал-***, не си струва

4

Анонимен

преди 3 години

Схванах идеята, но.... електрическите камини не били като истинския огън.... нека тогава всеки да запали кюмбето през 21в...кво ще стане...

3

Анонимен

преди 3 години

Защо илюзия,професоре?Къде другаде можем да намерим сигурност,ако не в дома си?

2

456

преди 3 години

вЕРНО ЛИ ЩЕ ТИ ОТНЕМАТ ВСИЧКО ? револусион ? А ти дали ще им го дадеш доброволно все пак ?

1

123

преди 3 години

Както са казали на Световния икономически форум: "Ти няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив".Пропагандата започва. Ще ни отнемат имуществото.