149

Анонимен

преди 3 години

Умират хора на по 60 години здрави ,зашо да не живеят още 20 години заради кефа на младите.А и млади умряха от Ковид, и то здрави. Много хора на по 40 години,50 години,та дори и 30 годишни.

148

Анонимен

преди 3 години

Това са пълни глупости. В Швеция продължават да се заразяват много хора,а там има най-малко мерки,т.е щом в Швеция не са постигнали колективен имунитет, у нас е абсурдно да се говори за такъв. Тук мерките намаляват заразяемостта,както се видя без мерки по 5000 заразени на ден, с мерки първата вълна много малко заразени,пуснаха мерките след лятото стана лудница заразени,вкараха пак мерки,малко заразени.

147

Аз

преди 3 години

Не сме далеч от стадното мислене.....Сега чакаме трета, пета, осма вълна, Мозамбикския, Британския, Япоснкия, Занзибарския и Марсианския щам. Да се носят маски в домовете, най-важно е по време на сън и къпане. Да се носят по 4 до 7 маски една върху друга.

146

Бъдещето е Младите

преди 3 години

Младите здрави и работещи хора са бъдещето не само на една държава, а на целият Свят. НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОГУБВА БЪДЕЩЕТО ЗА СМЕТКА НА СТАРИ И БОЛНИ ХОРА на които НИКАКВА СЪВРЕМЕННА МЕДИЦИНА НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ ДА НАДХВЪРЛЯТ 100 ГОДИНИ. Това е генетика и добро поддържано здраве от младини. Не е може да блокират цели държави за безнадеждно болни и стари хора.

145

Анонимен

преди 3 години

Общата смъртнот в България се повиши именно заради това,ч1е махнаха мерките и случаите от октомври докато маложиха пак мерки бяха потресаващи и пълни болници. Тива с колективния имунитет не го целят дори в Швеция,както призна техния епидемиолог Тегнел. При 300 000 регистрирани Ковид случая,умножаваме по 10 и се получават макс 3 млн. ,което е макс 45%, но аз мисля,че саоколо 30% изкарали Ковид 19.Проблемът е ,че при новите щамове може да има повторно заразяване и каралите го леко го карат по-тежк

144

Анонимен

преди 3 години

До Анонименабсолютно си прав, 85% да не се каже и почти всеки даже

143

ИДВАТ СПИСЪЦИТЕ

преди 3 години

С които ще СПЛАШВАТ ХОРАТА чрез списъци на 80, 90 годишни стари и болни хора, които ги употребяват да бъдат обявявани за ковид жертви бройките да сеят страх, ужас и пълно подчинение на хората пред корумпирани правителства и мега бизнес корпорации.

142

Анонимен

преди 3 години

От Ковид 19 умират и млади и здрави хора. Та дори да са само пенсионери,трябва ли да загинат от Ковид заради кефа на младите,вместо да живеят още години или десетлиетия.

141

До 144

преди 3 години

Ми тя естествено се разразяваше у нас като махнаха мерките и умираха по 150 човека на ден. Ти човек ли си или някакво подобие?

140

МАЙМУНИ

преди 3 години

ЩЕ ВИ СЛАГАТ ВАКСИНИ с аденовирус от ***.Този маймунски аденовирус е препрограмиран да програмира генетически масата от обикновени хора, да се маймунизират ефективно. За да управлява елита лесно ще му е да са хората с маймунски интелект.

139

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, ПОРЕДНИТЕ ЖАЛКИ СМЕШНИЦИ.Свалиха гащичките пред ТУЛУПА...

138

Анонимен

преди 3 години

Да бяхте подкрепили протестите на Гражданите срещу Мафията през лятото. Тогава си мислехте, че вас тиквокрацията не ви засяга и не е ваш проблем, ама сега като установихте, че засяга всички, е малко късничко.

137

Анонимен

преди 3 години

Какви сте смехоранчовциии! Много бързо ви купиха. Затова ще фалирате. Стотинките ще свършат скоро.

136

НЕ ДУМАЙ

преди 3 години

ТОВА СА ВЕЛИКИ УМОВЕ от Нов Български Университет, който им осигурява прехраната на тези самообявили си експерти.

135

Анонимен

преди 3 години

От кактш дойде тази пандемия, не вярвам на професори. Тва са плъхове, взели титли щото бащите им били професори. Логиката липсва при тях, а се съмнявам че и науката също. И отия бавноразвиващия математик да им каже, че поне 3-4 милиони си го изкарали.

134

ИЗМАМАТА КОВИД

преди 3 години

В целят СВЯТ от ВСИЧКИ КОВИД СЛУЧАИ 99.6% го карат леко и безсимптомнно. Едва 0.4 % средно или тежко. НЯМА НИКАКВО ОПРАВДАНИЕ за МЕРКИТЕ, които вместо да помагат убиват хората, които са болни от други болести да нямат достъп до лечение. Пенсионерските списъци с Ковид жертви са на хора на по 70 80 90 години на които никоя сегашна медицина и лечение не може да им помогне да стигнат до 100 години.

133

Анонимен

преди 3 години

Дрън , дрън ... Над 85 % вече са се срещали ...

132

ЩАС

преди 3 години

От целия щаб и сзо два пъти едно и също нещо не казвате. Така се оплетохте в лъжите си, че взехте да си противоречите. Но нали знаете рано или късно всичко се връща и всеки си плаща за действията.

131

решение

преди 3 години

Като намалим стадото и % на имунитета ще се вдигне.

130

Иван

преди 3 години

Това са глупости, той вируса е обиколил вече всички села и паланки и всеки трети го е срещал , което са 2 милиона или около 1/3 от хората, кето си е повече от 20%.Тея математици нищо не смятат.Тези които не са регистрирани от официалните случаи са 7-8 пъти повече, както и ние със съпругата ми.Теста ни за антитела , никъде не ни е заведен официално.