7

Анонимен

преди 3 години

До :-)Проблемът не е само в жените. Прочети коментарите под теб и ще се убедиш. Далеч съм от мисълта, че са писани само от жени.

6

Анонимен

преди 3 години

До ПенсионерЗа твое сведение абортът е легализиран за пръв път в Съветския съюз. Първите болшевики са били улралиберални, както бихме се изразили днес. Разрешаването на хомосексуализъм, аборти, разводи, съжителство без брак и др. подобни "достижения" на съвременната либерална демокрация, са част от програмата на болшевиките. По-късно те схващат, че това води до тоталната деморализация на народа и той става непригоден за борба с класовия и външния враг, поради което забраняват тези неща.

5

ГосТ

преди 3 години

В такива като тебе е останала горчилка от комунистите, не се съмнявам. Предполагам заради тези 300 лв . Хубаво сте направили, ей ! Едно демократче по малко ! А поляците трябва да ги изринат тия средновековни тиквеници от парламента и да им се забрани да стъпват в болница и аптека. М...цата им н'нормална. Всичко окей, но и поради медицински причини да забранят аборт. Ник'ва медицина за тия килимяфки.

4

АнонимеН

преди 3 години

До пияница мистикНАПИСА МНОГО ГРОЗНИ НЕЩА И ГО ЗНАЕШ! КОМУНДЕЛЕ

3

АнонимеН

преди 3 години

ЩЕ СТИХВАТ Я!!!!АБОРТ ДА Е РАЗРЕШЕН САМО ПРИ ОПРЕДЕЛЕНИ СЛУЧАИ А НЕ КОГАТО СИ ИСКАТ!------------АБОРТ Е УБИЙСТВО ДОРИ КОГАТО ДЕТЕТО Е УВРЕДЕНО И ТОВА СЕ ВИЖДА ПРИ БРЕМЕННОСТТА!

2

Анонимен

преди 3 години

Луди ли са поляците? Трябва ли да има бум на криминалните аборти и много жени да загубят живота си, защо ги връщат в средновековието?

1

Анонимен

преди 3 години

Искат да изкормват живи деца и това е. Наричат го "човешко право". Сякаш децата не са човеци.