98

Анонимен

преди 3 години

Мангъра го апи кучито.

97

АМИ СЕГА ?

преди 3 години

НИКОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ МАЙМУНИЗИРА А СРОКЪТ НА ГОДНОСТ НА ВАКСИНИТЕ ИЗТИЧАКОЙ ЩЕ ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТО ?

96

Анонимен

преди 3 години

Този Мангъров па по времето на Хитлер ,ехее ,каква хубава политическа кариера щеше да направи.

95

Мнение

преди 3 години

Възрастните хора имат повече шанс за живот без ваксина, но който умрял-умрял. Какво тук значи някаква си личност? Чудесно се отблагодаряваме на родителите си като ги жертваме с лицемерната си загриженост. Дано не решат да обгрижат задължително и по-младите?

94

Анонимен

преди 3 години

До Нане"Мангъров, направо разплаква щабарчетата.. Евала на тоя Човек!"Маргиналите буквално използвате едни и същи изречения да си избивате комплексите. Само сменяте "врага" и продължавате. Затова и вечно ще си останете такива: врагове винаги ще си намерите, както и идоли, които да ви водят за носа. Това няма да ви оправи живота.

93

Анонимен

преди 3 години

Живо доказатество как медиите могат да направят от идио-та политик.

92

ъъъ

преди 3 години

Всъщност няма да се ваксинираме дори и през следващите 5-10 години по простата причина, че ваксината, както се предполага, действа няколко месеца. Тоест - след няколко месеца пак ще трябва да ваксинираме "пингвините", да са ни живи и здрави..

91

TPE3BEH

преди 3 години

Престанете да му давате трибуна на този убиец.

90

Ха ха ха

преди 3 години

Браво докторе.Пази се човек.Света не това за което го мислищ.Големия са го оставили за накрая.

89

Аха

преди 3 години

Всичко е една партия,само различни са физиономия, които ни показват.Като ще ни прават на мишки ,поне да сме по-богати мишки.

88

asd

преди 3 години

До там ли се докарахте да сравнявате ЕС и САЩ с Танзания и Беларус? Хаааа

87

1

преди 3 години

Тук нищо не може да се разбере,кой е кой.Дали ГЕРБ е БСП,дали ДПС е БСП,Дали ВМРО е БСП ,дало Трифонов е Трифонов или Борисов или всичко е корупция и чужди интереси ,а ние опитни мишки ,които всички ги манипулират и след като приключат проучването ,прилагат схемите в големите държави.На мен ми се струва, че живеем в експеримент на големите държави. Иначе няма логика да остават така да ни се подиграват всички които са в политиката.Медиите са изцяло контролирани и пробиват мозъци.

86

Нане

преди 3 години

Мангъров, направо разплаква щабарчетата...Евала на тоя Човек!Иначе тия, незнам, как да ги нарека, щяха, още по големи извращения да сътворят!Слуги на СЗО, която се управлява от шиптър в България!

85

Анонимен

преди 3 години

И кво ся,значи важното е да обикаляш телевизиите,а какво говориш няма значение,може и най-големите глупости.И хоп -рейтинг като на президента.Ех ,тия медии правят чудеса,даже и за ***.

84

Анонимен

преди 3 години

Живота на старците също е ценен, не може с лека ръка да ги убиваш доцент Мангъров, лекар ли си или д-р Менгеле.

83

Анонимен

преди 3 години

Калеко Алеко, да го боцнат леко

82

Анонимен

преди 3 години

Мангъров е най разпознаваемата личност в БГ. Със сигурност ще вкара АБВ в парламента

81

Миро

преди 3 години

И той си продаде душата!!!!

80

Анонимен

преди 3 години

Най - после доцент Мангъров стъпи на здрава основа . Осмелявам се да направя следното сравнение - " Риба , ама цаца . Цаца , ама риба . Мутра , ама политик , политик , ама мутра . Но все пак европейска мутра " . Желателно е все пак политиците да не си мислят , че всички българи са паднали от горе . Оплюят ли някого , той след време става герой . Имам пред вид Русия .

79

Анонимен

преди 3 години

Мангър очевадно е че не ставаш, цял свят така, а ти иначе, най умния си от целия свят, така ли?