94

Мунчо

преди 3 години

Грудинин го съдят за злоупотреби за над 3 милиарда рубли...като шеф на софхоз е подарил земя на "стратегически" инвеститори. И аз искам без пари ама....

93

антизападопоклонник

преди 3 години

Само едно не е ясно в случая! Защо здраво се пищи за този Навални, за който никой не знае, пи условие, че по някаква случайност се добере някога до властта в Русия, каква политика ще води. В същото време за Павел Грудинин, за когото на предишните избори за президент в Русия гласуваха повече от 9млн. души(и това според преброяването, ръководено от подконтролната на властта руска ЦИК), изобщо не се споменава на запад! Същият днес е по домашен арест, без да е ясно за какво точно провинение!

92

Хохол няма как

преди 3 години

До Чебурашка Нахални сам се дуе,че генетично наполовината бил украинец,но се чувствал цял украинец. Няма как хохол да е новото лице на Русия. То и през 1917г. се появи едно нови лица на Русия,дето нямаха нищо общо генетично с руснаците и затова ги използваха най-безжалостно за матрЯл на световната революция. Наследниците на тия от 1917г. са основната миса от либерастите в днешна Русия и тия същите пратиха Нахални да учи със sемитsки пари в Йейлския университет на САЩ навремето.

91

Анонимен

преди 3 години

Цялата история е много мътна и в нея определено има и доза инценировка.Съчинили са цяла кампания срещу Путин, не че той не си пада диктатор, ама си измислят и квот го няма. Глупаво е, защото ако Путин падне под такъв натиск, а не след естествено отдръпване от политиката, след него ще дойде още по-твърд националист. Тогава сценаристите на тоя театър ще пропищят.

90

Убо

преди 3 години

На това видео не се вижда ни коя свири, ни коя говори.

89

anonimen

преди 3 години

noi i koraba da v armenia

88

anonimen

преди 3 години

znaiete li kade e groba na noi, az da

87

Анонимен

преди 3 години

И Навални е поредният желаещ за власт и лапачка, нищо ново под слънцето. Така бяха и нашите уж "сини", които скачаха по площадите. Дойдоха на власт и започнаха усилено разграбване на държавата, така и до днес!

86

Мен

преди 3 години

До Чебурашка 90 ако смениш русофоб с диктатор и руски с американски може би ще е звучи зле но пък ще е по вярно.

85

джаксън

преди 3 години

В тая полуазиатска страна НИКОГА не е имало демокрация. Някога царе и императори управляващи доживот, после болшевишки вождове, заменяни само когато умрат, или когато съперниците им ги ликвидират, и сега не е по-различно - 20 години на власт с тенденция за още 30, благодарение на закони, лично поднесени на тепсия за подпис на така наречения парламент.

84

Това е....

преди 3 години

...реч от.....съда? Има съд на света, който би позволил такова говорене?Хахахахахахахаххххххахххххххххахххххх, такъв фейк и шараните лапат ли лапат!

83

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка едва ли пишеш така разпалено против америка !!!

82

Анонимен

преди 3 години

Много бърбори Навални, не му спира плювалника, нахален човек, а не жертва.

81

Анонимен

преди 3 години

Навални има много поздрави от арменския свещеник ХампЪрцумян, който му е обещал за вечеря зелен хайвер.

80

джагароф

преди 3 години

До *** Така е, но Меркел не пъха опозицията в затворите, всичко е в рамките на демокрацията.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 98" На последните митинги Навални събра четири пъти по-малко хора, отколкото през 2017 г. Подкрепиха го едва 1 от 3000 руснаци."Успокояват ли те лъжите? Ако е така, тогава те разбирам. Иначе все си мисля че някой ти плаща за да лъжеш.

78

Kosta

преди 3 години

Vbros за " дворец "в Геленджик, който се оглавява от Алексей Навални ФБК се опита да се свърже с името на руския президент, на проверка е окачен" червена боровинка", а самата сграда longostroem.Това беше установено от журналистите на интернет проекта Mash, които проведоха свое собствено разследване и за първи път публикуваха снимките на скандално известния обект.

77

Анонимен

преди 3 години

Сороснята тотално е изперкала.Верно ли Путин падал от власт бе.Пада,пада след има няма...15 години.Огън,служба не остана,сорошки клефучета.Ама нали знаете,че ако Путин сдаде поста,на негово място няма да дойде новият Горбачов,а идва новият Сталин.И тогава дупе да ви е яко.

76

Анонимен

преди 3 години

Напразни усилия на жалки пасквилчета да изкарат дребния далавераджия Навални някакъв герой. Лъжите, че "Протестите на 23 януари, бяха едни от най-големите несанкционирани митинги в постсъветската епоха." На последните митинги Навални събра четири пъти по-малко хора, отколкото през 2017 г. Подкрепиха го едва 1 от 3000 руснаци. Лъжите, че активистите от антуража му се арестуват незаконно, когато те по арогантен начин нарушават руските закони. Цветната революция В Русия няма да мине

75

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка гледай какво става в любимата ти америка : Четири момичета на възраст между 12 и 14 години са били задържани от полицията заради убийството на 15-годишно момиче в магазин на "Уолмарт" в щата Уисконсин.