116

Анонимен до Петър

преди 3 години

Няма да е вечно но първо трябва да унищожат набелязаната бройка хора и да поемат контрола над оцелелите.Трябва да си голям наивник за да вярваш, че живота ще бъде същия както преди измисления Ковид и пандемия.

115

Петър

преди 3 години

Каквото и да е това, което се случва по света,НЯМА ДА ПРОДЪЛЖИ ВЕЧНО!!!

114

Анонимен

преди 3 години

Това е нормално.Колкото повече циркулира вирусът ,толкова повече мутации и нови варианти(щамове).Вероятно ще си остане с нас завинаги като грипния вирус,но не в толкова опасен щам.И ще има нови ваксини всяка година за новите варианти.Испанския грип също беше обикновения грипен вирус(N1H1), но много по -опасен вариант.Към пролетта на 2022 нещата ще се нормализират.

113

4657

преди 3 години

Лъжете

112

Анонимен до 111

преди 3 години

Медицинска сестра това удовлетворява ли те работи за NHC 16 години в Портсмут да бъда още по точен.

111

SHEFA

преди 3 години

До Анонимен109-А ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ХОРАТА НЕ ХОДЯТ НА ЛЕКАР-ЗАРАДИ СТРЕСА И УПЛАХ.-УМИРАТ ОТ ВИСОКО КРЪВНО-СТРЕС-ИНФАРКТИ.

110

SHEFA

преди 3 години

А БЪЛГАРСКИЯТ ЩАМ КОЛКО Е ОПАСЕН?

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Тази твоя позната/ако не си измисляш разбира се/, която е медицински работник, да не е била чистачка, която са я уволнили наскоро? Не че нещо ама...

108

Анонимен

преди 3 години

Кражбите на ГЕРБ покрай вируса, не отменят епидемията, а я правят по-опасна.

107

Анонимен

преди 3 години

Заради тази "измама" през 2020 година в България починаха с 16000 човека повече от 2019 година и то главно през ноември и декември. Въпреки това, *** отказват да носят маски и не могат да схванат, че този вирус не е шега.

106

Анонимен

преди 3 години

Радвайте се на всичко което ви се случва в живота и бъдете благодарни.Животът е хубав.Не допускайте да подтискат мислите ве с негативни такива и да ви кодират - негативната енаргия привлича болести.Имайте Любов.В Любовта всичко е красиво!

105

Handel

преди 3 години

До ОфффНе за да му се вземе ъкъла на човека, а за може да се краде още повече и съвсем безконтролно.

104

Handel

преди 3 години

Кънчев завижда че има нещо, което причинява повече смърт от неговите действия. Не се безпокой, с твоя помощ лекарската мафия ще навакса - никакъв смъртоносен щям няма да може да ви бие.

103

Оффф

преди 3 години

Цяла година мерки, щабове и накрая, още по -зле идат по -заразни и смъртоносни щамове и за какво беше всичко това?! За да му се вземе акъла на човека от небивалици глупости.

102

Анонимен

преди 3 години

Това което ни казват медиите и инициаторите на тази дандания няма нищо общо с истинатаАма абсолютно нищо !

101

Анонимен

преди 3 години

Животът ви манава,докато чакате да ви разрешат да живеете.

100

Анонимен

преди 3 години

До До95няма нужда някой да разкрива очевидното.гледай в ютуб журналиста Harry Vox как още през 2010 година изнася документи от фондацията рокфелер в които се говори за мерките които ще се вземат при бъдеща пандемия -същите каквито се вземат сега. тук не става въпрос за болест, а за въвеждане на световна система за контрол. освен това и досега е нямало пандемии в света, всичко е лъжа, вкл и испанския грип. няма смисъл да ти се обяснявам защо е лъжа, и без това няма да го приемеш с тая настройка

99

Анонимен до 97

преди 3 години

Ало обдишващия ами нали с това обдишване се убиват хората.Ковид е единственото заболяване, вирус и каквото да е там където не се разрешава аутопсия.За да не се разбере с какво са обдишвали пациентите, отворете си очите извършват чистка и геноцид над хората.

98

Анонимен

преди 3 години

По-добре ужасен край отколкото ужас без край ! - както върви скоро май играчката ще се превърне в плачка.Политиците са вършели много глупости в световната история и обикновено комедиите често се превръщат в трагедии.Дано се осъзнаят докато е време , после връщане назад няма !

97

Анонимен

преди 3 години

До 98.Кои са тези 250 страни? Колко са страните и държавите въобще? А колко от организираните страни са организирали паниката на Италия, Франция и Германия с тяхното застаряващо население, които ще си отиде само от ухапване на комар, при това и незаразен. Организирали са се само лекарите около техния социалистически интернационал - СЗО, при това в организирана тирания.