10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен номер 7О, колко си ***, даже се чудя има ли смисъл с теб да говоря... Китайците са трето място по въоръжение в света и имат техни собствени самолети и танкове. А са на първо място по брой редовни войници (над 2.5 милиона).

9

WAFFEN SS

преди 3 години

ОЩЕ ЧАКАМЕ ЯПОНИЯ ДА ОТМЪСТИ НА КРАВАРИТЕ ЗА ДВЕТЕ АТОМНИ БОМБИ!

8

1234

преди 3 години

Анджък де, за туй говорим.....Байгън хареса това а израел се разплака от радост

7

До 7

преди 3 години

Спри да гледаш американски филми, предават грешни данни за световните военни сили.И не подценявай азиатските държави, независимо коя. В тях всичките жители са военни.

6

Не

преди 3 години

съм специалист като някои колеги тук. Не знам какво е състоянието на ВС на Китай. Знам само, че във връзка с териториални и акваториални спорове със съседни държави, китайците заявиха, че не признават международния съд и неговите решения. В прав текст казаха, че ще си строят базите и подводниците на островите. И всички световни сили и организации си замълчаха като...Ха със здраве!

5

Анонимен

преди 3 години

Бърз преглед на войската на Китай показва на какво дередже са разполагат с: Су-27 руски хеликоптери стар укряински самолетоносач и китайски танкове много по-слаби от руските за западните да не говорим.Не представляват никаква опасност.

4

Анонимен

преди 3 години

ще видим

3

Ха

преди 3 години

сега да ги видя янките! Това не ти е като да натискаш Сърбия за Косово. Дали им стиска за действия срещу Китай? Иначе като квартален хулиган - бие само по-слабите.

2

Saki

преди 3 години

Доста напомня на нашата ситуация с РСМакедония.

1

Rambo

преди 3 години

Тъкмо си мислех къде ли Байдън ще води война, Тайван е новото Виетнам! 2021!