270

pa_k

преди 3 години

Това наистина не го разбирам. Не живеят тук, ако искат нещо да уреждат или да прехвърля на детето или да пише завещание. Относно отглеждането на дете от еднополова двойка- не считам, че е нормално. Доста от коментарите са смислени. Детето има нужда от майка и татко за да расте психически здрав индивид. За обратните-да факт е много от тях са интелигетни. П.С. Аз самият съм гей, без да парадирам с това. Но не бих си позволил да причиня подобно нещо на едно дете-само да задоволява егоизма си.

269

Аззз

преди 3 години

До ТялотоБракът е създаден с икономическа цел - да, и еднополовите двойки имат същите икономически цели и предизвикателства като хетеро двойките. Искат да се женят, за да могат да споделят по законен начин имущество, кредити, родителски права, да могат да се наследяват един друг. А не единият като почине, другият според държавата да му е никой и да не може дори да го погребе. За много българи това е много скандално, но тези хора ги има и те имат нужда от тези права.

268

муспи

преди 3 години

А защо и двете не претендират да са бащи? Толерантно ли е такова нтещо! Демокрацията още се развива.

267

човека с бича

преди 3 години

Аз знам нещо по-хубаво от вписването-един волски бич!

266

Me

преди 3 години

Ми че впишете я като родител жената. Какво лошо има?

265

Тялото

преди 3 години

Нямам нищо против обратните и не ми пречат на нищо.Но има едно нещо, което не разбирам? За чий им е да се женят и да гледат деца? Аз съм хетеро и не го разбирам. Брака е създаден с икономическа цел. А относно децата, момченцата имат нужда от бащин модел, момиченцата от майчин. Ако липсва има лоши последствия и това не е теория.Живей си живота, но не прецаквай деца, само за да си направиш кефа да ги гледаш.

264

Анонимен

преди 3 години

Мяу,да как няма да е >насилието срещано както никога досега>като не беше новина в комунистическата телевизия,СЕГА нова дъвка,ако не си джендъролюбец значи си биеш жената и децата!!Я се разкарайте нахалници такива.

263

Анонимен

преди 3 години

***,едната от лез/бийките искала да е бащата,ахахаха.Като порасне клетотто дете и като почне да учи >как се създават деца>дали ще попита >баща си>как го е направи/л/а/ без да има чурка???Повдига ми се от тия ЛГБТ изро..дщини.Таковайте се там с когото и с каквото си искате и стига сте парадирали с извра/щенията си БЕ...

262

Мяу

преди 3 години

До коткатаАз това, което предлагам, не изключва случаите, когато мъжът се грижи за потомството си. Става въпрос, че насилието над жени и деца е изключително срещано, както никога досега. А, че има изключения, има. Тях закона няма да ги засегне.

261

Просто е

преди 3 години

До РангатаДа го осинови и детето ще има всички права, за които писка сега.

260

Котка

преди 3 години

До МяуНедей ***, мацо, да ти се повдига, по-спокойно. И ти ли си на левия бряг? Щото ние, дето си падаме по котараци, знаем, че има много достойни между тях, дето душа дават за потомството си.

259

Представете си

преди 3 години

До АнонименТочно така, значи българаката БИ БИЛА родител на детето в този случай. А в родината ни не искат и веорятно няма как да отразят такъв факт със сегашното законодателство...

258

Nona

преди 3 години

Иска си жена ли е,мъж ли е ? медиино внимание и 5 минутната слава.Досега живяла така,сега я засърбяло!

257

Почна се

преди 3 години

...и изтрещеа:)

256

Анонимен

преди 3 години

До Представете сиМоже би не е зле да прочетеш, че при сурогатството, детето носи гените ИЗЦЯЛО на хората, дали яйцеклетката и сперматозоида. Сурогатната майка НЕ УЧАСТВА със своя ДНК, въпреки че е износила детето. Или ти реши, че две яйцеклетки правят зигота?Аман от ***-оти бе!

255

Ново име

преди 3 години

Ти май вече ще почнат да им викат-байдънисти...Появи се оня мошеник, дето направи най-фалшивите избори в цялато човешка история,засенчил даже и Мая Костинбродска и цялата противна изрвратена п-апл-ач се активизира да ни залива с книжки и простотии!Аман от байдънисти!

254

Представете си

преди 3 години

Възможно е българката да има биологична връзка с детето - примерно яйцеклетката да е нейна, а другата жена да е износила и родила детето. Тогава и двете са родители нали? Защо да не може да се впише и българката като родител на собственото си дете тогава?

253

Предложение

преди 3 години

Да се избере една територия в Африка-и там всякакви извратени педофили,***,извънземни,талибани и тем подобни *** да се съберат и да съжителстват и да си с елашкат един друг,да си създават деца,осиновяват,обучават! Но да си стоят там и да си се наслаждават на свободатата си,на интелекта си и т.н.На нас не са ни необходимо,то си е ясно!Няма нужда постоянно някой да плямпа колко били интелегентни и умни.Ние освен че сме нормални, но сме доста по-умни и инетрегенти,и най-вече-морални от тях!

252

Мяу

преди 3 години

Трябва в закона да пише, че родители на детето са не тези, които са го създали, а тези, които се грижат за него. Какъв е смисълът детето да има мъж за баща, който го е убил? Чак ми се повдига като пиша това??

251

Анонимен

преди 3 години

Отделно тази панагюрка може да си направи и бг завещание и да остави всичко на детето. А ти не е родено тук,не живее тук, нито попечителите им. Като порасне, ще си решава само иска ли наследство и къде да живее. Питам се дали го е научила на български език, партньорката й знае ли български, ще идват ли да живеят тук?