66

Знаете ли за кво е

преди 3 години

целия писък !?пищи се за това койда добара кокала !!!Тръмп оряза парите на един куп екологични, толерастки и пр. организации от които дееп стейта пълнеше гушата инапълни гушите на корпорацийте с един куп стимули4 години дееп стейта остана без достъп до печатницата на пари и изгладняха като въшкиДедука още първия ден обеща да напечата 2 трилиарда и да ги раздаде на еколозите, толерастите и пр. иддиотти и психопати

65

ТОВА, КОЕТО ЛИПСВА!

преди 3 години

Добре де, а за постиженията на Тръмп в политиката и особено в икономиката защо не се пише. Ей така, една положителна статия, "за цвят"? Защо за него гласуаха почти 75 милона американци? При това основно трудещи се такива (бачкатори) от бялата раса. ОТГОВОРЪТ Е В ТОВА, КОЕТО ЛИПСВА!

64

Анонимен

преди 3 години

До ДедукаТочно тук е въпроса, че либерастите и дума не отварят, какво всъщност се крие зад украйнската афера, как лично Джо Байдън изнудва бившия украйски главен прокурор да не разследва компанията на сина му и забележете приближен на Путин олигарх, за незаконен добив на петрол и природен газ. Но помнете, че Тръмп е лошия, защото оказал натиск на украйнски президент да се поднови разследването, а Байдън големия борец срещу петролната и газова индустроя е чист като планински извор.

63

Анонимен

преди 3 години

Нас не ни слушат, защото още сме малко.

62

Анонимен

преди 3 години

Copocoидната помия по адрес на Тръмп няма край!Байдън ще премахне лимита на съдии във Върховния Съд на САЩ и ще подпише стотици закони, които ще доведат до отнемане на правата за притежание на огенстрелни оръжия от граждани, които никога не са извършили престъпление. Всичко това е антиконституционно и ще се извърши веднага след като Байдън се закле над Конституцията на САЩ. Защо не пишете за тези злоупотреби, copocчета?

61

Анонимен

преди 3 години

Важно е да има "новини". Колкото са по-откачени, толкова повече се четат от откачалките.А няколко се забавляваме.От залаганията относно простотиите не се печели, но е супер-забавно! :)))

60

Дедука

преди 3 години

още първия ден уволни назначените от Тръмп директори на ФБР и Хомеланд Секюрити - т.е. направи същото - политическа чисткаКокото до Байден, сина му "купи" Украйнския нефтен монопол за 1 $ и в Украйна се водят дела срещу негоДелото около педофилския остров в което Хилари Клинтън се оказа замесена също го заметохаоткритата подкрепа на неггурските палежи и грабежи лятото от Демократите и Байдъх какво бяха - призив за мир !?

59

преводач

преди 3 години

Това е машинен превод, който дори не е редактиран като хората, как може да се публикува?!

58

Анонимен

преди 3 години

Байдън вчас ли е? Че не ми се вярва много...

57

Анонимен

преди 3 години

Ако са като нашите...

56

Мяу

преди 3 години

Ами БГ си имаме един като него и се мъчим да се отървем, ама не можем.37845

55

Анонимен

преди 3 години

Както и да го въртим, единствено и само недоказани абсурни конспиративни плюнки по Тръмп, но това за либерастки медии като CNN е нормално. Нулевата обективност, постоянните манипулации и лъжи на демократите доведоха напрежение, разделение и насилие в САЩ.

54

бацо

преди 3 години

Ами злоупотрбите на склерито Байдън. САЩ са пример за диктатура над т.н. демокрция. *** съм ги , вече не са пример или еталон за каквото и да било.

53

Анонимен

преди 3 години

О, *** я си спомнете Клинтън, който излъга най-нагло два пъти. Единият дори беше пред конгреса на САЩ, под клетва. Не го импийчнаха. Ама Тръмп е най-черният, нали?

52

Анонимен

преди 3 години

А Байдън и семейството му започнаха със злоупотребите още преди той да стане президент. Още една статия, целяща демонизацията на Тръмп. Но ако прочетете всички осем точки, ще откриете, че в повече от половината няма злоупотреба с власт. Например, 3 - от кога приказването на глупости (да, Тръмп не е великан на мисълта) е злоупотреба с власт?!?!Изобщо, журналистката преписвала от левите медии в САЩ без да мисли.

51

Анонимен

преди 3 години

Стига сте писали измислици спуснати отгоре,ако България имаше един като него .......

50

Анонимен

преди 3 години

Глупости! Бял дискриминиран мъж казва, че няма такива.

49

Анонимен

преди 3 години

Отивъм да пииикаааааааааааааааДъ мъ не тръсите през тава време...........

48

Анонимен

преди 3 години

Важно е да се прочете самото заглавие, асъл бездарници!Социализма го уби войнстващата посредственост, днес е същата история:армии посредствени политици, журналисти, администрация, които изяждат обществените фондове и подтиснат естествената креативност на талантливите граждани.

47

ПрофесорА

преди 3 години

Ай да напишете нещо умно, че до сега установих 98% тъпотии.