36

Анонимен

преди 3 години

Не знам, ама.. и без това явно ще се работи онлайн - отидете в някое село като се затопли, купете имотче, ремонтирайте го си живейте там. Пускате нет и работата ви ще върви. Децата ще играят в двора, вие ще отглеждате плодове и зеленчуци, зимнина ще си направите. Винце и ракийка и вече с децата и жената пред камината, в студената зима. Идилийка. Аз така направих. Цялото семейство сме доволни. Имаме си и детска градина за децата през деня. Цяло лято са навън и играят. Харесва ни на всички :)

35

селска баба

преди 3 години

Ще теглите от простотиите на тези серсеми след като им уйдисвате на тъпотиите дето ръсят ежедневно за бая хилки!Те ви манипулират ежедневно и послушния *** народ вярва! Що не им теглите сиктира да си отворите заведенията, да си живеете живота ! Кой и как ще глоби и накаже народ който се бунтува -няма как да стане?Революцията е единствения начин за изправяне на криви правителства!

34

Анонимен

преди 3 години

за сметка на това е близо момента когато ще бъдете пометени от справедливия гняв на хората долна про-дажна па-смина от сзо!Престъпнтата организиция организирала геноцид срещу човечеството в пъти по-голям от този на Хитлер!

33

Един от Германия

преди 3 години

Да, май че дойде време за ОРГАНИЗИРАНИ МАСОВИ ПРОТЕСТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА ! Иначе след новите щампове ще измислят други "още по-опасни", за да държат народите под постоянен контрол. За жалост доста хора свикнаха с ограниченията и това се знае от СВЕТОВНИТЕ СЦЕНАРИСТИ. Те успяха да втълпят СТРАХ, а когато човек живее в постоянен страх, представа да разсъждава и изпълнява безропотно всички заповеди.

32

Анонимен

преди 3 години

Хаха - "от екипа на Световната търговска организация". Отлично! Грешка ли е, не е ли?

31

ОНЗИ

преди 3 години

Абе ОНЗИ погледни се бе - хващай си дирника и макара !!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Не е далеч моментът, в който ще стоите вие затворени, мишоци!

29

Шопо

преди 3 години

Далеч, далеч... Колко да е далеч? 4 април !!!

28

Анонимен

преди 3 години

Веднага би настъпило времето да си върнем нормалния живот ,стига хората по целия свят да се вдигнем и да изринем рептилско-ционистката сатанистка сг***н начело с Родшилд,Рокфелер Бил Гейтс,Сорос и техните платени марионетки от СЗО

27

Пътуващ във времето

преди 3 години

Коя пандемия бйе?!

26

Сорос

преди 3 години

И няма ...връщане назад ...

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя дрънка глупости.В Израел в края на март се връщат към стария начин на живот.Е да,ние в България с това темпо на ваксиниране през 2040 година.Все пак ни ръководят циркаджии няма как по-бързо.

24

Анонимен

преди 3 години

далеч, докато не хапнете дървото

23

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-дълго чакате и не правите революция срещу тези фашисти, толкова по-далеч е моментът, в който ще се отървете от тях и тяхната пандемия и геноцид.

22

православен патриот

преди 3 години

Народеееее ,спиш ли .....трябва да се опълчим на тия фашисти....едно кафе няма къде да изпиеш като хората .....

21

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е да прочетете първото изречение, където пише, че тоя е от СЗО. Като погледнете и физиономията му на снимката, казваща "аз знам 'сичко, ся ша ва светна" нещата са съвсем ясни - не слушайте, щом той казва така, значи е точно обратното. Поне до момента опитът показва точно това.А няма ли да каже защо няма да свърши скоро? Защото именно СЗО с противоречивата си информация и криене на информация в началото ни докара до тук. Да пукясат дано.

20

Хемус

преди 3 години

Ами още от март месец,когато онзи плешив *** ветеринар се появи на небосклона съм писал,че сбирщайнът от специалисти не са само на една заплата,а и че цифрите са минимум петцифрени на месец в джоба!Вече сме единадесети месец в театъра,всичко могат да ви кажат,джобовете им дрънкат!Ще се върнем в средновековието,бесене,клади,обезглавяването,гилотина и ще видите как ще се нормализира света!

19

Патриот

преди 3 години

този да изчезва от където е дошъл със скоростта на светлината!

18

Анонимен

преди 3 години

На ресторант отиваш с някой, който ти е близък. Каква дистанция да спазваш? Пък и с маска?

17

селска баба

преди 3 години

Вие може би няма да се върнете но ние сме си в нашия живот! Ядем си луканките пием си ракията с трушийките и хич не ни пука за вас! Теглим ви една българска и тва е!