76

Инфо

преди 3 години

Гарантирам ви че няма да отворите на 1ви Март !!!

75

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`Не е вече като 90-те години дори у нас.`----Виж на морето Лятото какво ставаше и ще стане.Обикновен човек ако размъти водата на подставените лица, то тяхните господари го отказват.Какъв сив сектор, чак черен е.Заведения не плащали ВиК над години(чакат давност), други плащат, но имат байпас на водомера, щото глоба не ги събаря.ДС ченгета колят и блесят, няма голям, няма малък.Той и Митьо Очите беше голям, но го ваксинираха в заведение.Толкоз станаха мераклиите за лесни пари, че е страшно !

74

Анонимен

преди 3 години

Някой от бранша много е издразнил падишаха, а той както знаем от някои изтекли записи е яко отмъстителен.

73

джипкаджия

преди 3 години

Точно така,ходете при цар Тиква и царедворците му да им правите поклони,както някога на султана,от чиято власт днес роптаете,че русите са ви освободили!

72

Програмист

преди 3 години

До ITами пий на работа бе колега.

71

Програмист

преди 3 години

До колегата IT 81- Браво, колега! Инвестирай и в Биткойн, също има смисъл.

70

IT

преди 3 години

На ресторантьорите съм им издавал над 100 бона аз и семейството ми. Дискотеки, ресторанти, барове през ден. Сега ми е скучно, че няма къде да похарча заплатата. За сметка на това инвестирам усилено в имоти. Купих си и една А8-ца магазинска. Чакам с нетърпение 1-ви март!

69

68,

преди 3 години

"Много от заведенията са извън системата,обаче.И това не е някой си Анрешко,дето ще спести левчета само.Да се говори за нормалност в икономиката ни...ми говорете си...не пречите..."Ти какво предлагаш? Да не говорим за икономика изобщо? За какво да говорим тогава? Като няма икономика - няма да ви има и вас и всички останали! Ще ти е пречка, и то - голяма! Защото всеки фалит на фирма в реалния сектор дава отражение на пазара. Масовите фалити са страшни!Въобще какво искаш да кажеш всъщност?

68

Програмист

преди 3 години

До 76: От баба на село :)

67

68,

преди 3 години

Това е проблем на държавата. Нейна функция е да се вкарат всички участници на пазара във видната икономика. Но дори и в сивия сектор - тия хора плащат някакви данъци, разкриват работни места, плащат осигуровки. Не е вече като 90-те години дори у нас. За едрите риби - не се бой, тях държавата и без друго не ги лови - те си отварят хотелите и ресторантите, спа-центровете и си работят. А българинът тръгнал да се радва, че малките заведейница били с кепенци! Що за "логика"?!

66

IT expert

преди 3 години

До програмист - да, взимаш ти...

65

Анонимен

преди 3 години

Пристигнаха програмистчетата. Започва се- моята заплата е 5000, много ме ценят в чужбина, вие сте т....ци

64

Ковидакис

преди 3 години

Отварякис->Изборакис->Преброякис->Фалиракис___________+____________

63

Анонимен

преди 3 години

Той Боко си е добра душа. Ще направи пик на епидемията а изборите.

62

Програмист

преди 3 години

Аз па взимам 5 бона и си поръчвам храна :)

61

Програмист

преди 3 години

Здравейте

60

miko

преди 3 години

И на 15 март затварят пак.

59

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`Всеки фалит е лош. Всеки зает в реалния сектор е нужен`---Много от заведенията са извън системата, обаче.И това не е някой си Анрешко, дето ще спести левчета само.Да се говори за нормалност в икономиката ни ... ми говорете си ... не пречите ...

58

Отровна гад

преди 3 години

Бойко Борисов ще спечели изборите, Корнелия Нинова ще надебелее от яд, а Румен Радев ще стане китайски космонавт!

57

Анонимен

преди 3 години

Няма да се препълнят болниците, ако се отвори всичко. Хжората преболедуваха масово есента октомври - декември. Както е при всяко подобно заболяване. Има увеличаване има спад. Просто ще ни дърпат ушите батковците,че не плашим народа, а той се плаши с постоянна медийна бомбандировка и пропаганда и с ... мерки. Те работа за опазване на здравето че не вършат е ясно, но определено постигат основната си цел - сплашване на населението и по-специално на лабилната част от него.