9

Анонимен

преди 3 години

Баба им на трънкина! А високи глоби за тези, които са загубили документацията, няма ли да има? Защото нито една сграда не е пусната за обитаване и продажба без документи!

8

строител

преди 3 години

Още пари на вятъра.Всяка сграда има акт 16, без него не може да влезе в експлоатация.Защо трябва да издаваме пак същия документ и ако е изгубен от властите Те да си го издават и плащат.

7

Доц Мангъров

преди 3 години

Акт 16 нали имаме, защо ще плащаме отново

6

много полезна статия

преди 3 години

През 2017 санираха блока.Преди това минаха едни чичковци и каки,дето се завираха в банята и кухнята,кефеха се,че сме имали вентилатор в банята и енергоспестяващи лампи с лунички в коридора,описаха ал.дограма и климатиците и това беше.Ако ще ми определят здравината на сградата по документи от построяването/ако ги има/,значи нищо вярно няма да излезе към момента на издаване на паспорта.Тогава какъв е смисъла от занятието и ако целта е прибиране на едни пари - тугива сичко е ОК.

5

Анонимен

преди 3 години

Пак задължения за гражданите и пак глоби за тях.Иначе могат да ни събират данък сгради, но да се опитат да облекчат нещата за гражданите не могат.И нова хранилка за един бизнес.

4

Анонимен

преди 3 години

Триетажна къща, собственост на трима пенсионери, строена 1971г, и РЗП 300м2 ще струва на хората между 1000 и 3000лв. При пенсия 250лв, как ще стане това?

3

Стойо

преди 3 години

С паспорт какво става, нищо, само милиони лапачка да има...асансьорите колкото и колите минават технически, лепят стикер и парата в джоба

2

Мен

преди 3 години

До АнонименАма ако ти го санират "безплатно" не ревеш нали? Ако не ти харесва хващай си крушите и заминавай в германия примерно. Ама там ако си остъклиш терасата или си боядисаш външните стени розови очаквай много по-голяма "кражба на частна собственост"

1

Анонимен

преди 3 години

Това си е кражба на частна собственост