196

Анонимен

преди 3 години

Държи здраво *** на Педведев....

195

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198"Най-голямото престъпление на Путин е, че направи Русия силна."Русия е в повсеместна бедност, абсолютно се провалиха плановете, да премине от ресурсна, към индустриална или високотехнологична икономика, изолирана е политически от целия демократичен свят, по границите й тлеят няколко конфликта, които тя самата забърка или активно поощри, а вътре в страната от ден на ден диктатурата взема превес над малкото останала законност.Реално Путин е провал отвсякъде като политик.

194

антизападопоклонник

преди 3 години

До пак по опорката,Аз щях и аз да ти пиша това за жената, децата и т.н., ама явно някой ме е изпреварил! Светованата сила Русия днес остана с най-ниска минимална работна заплата в цяла Европа! Дори и в Молдова вече МРЗ е по-висока от руската такава! Цяла Европа им се смее! Какво ли оабче им пука на руските министри и финансисти, които определят въпросната заплата за обикновените руснаци! Те нали си трупат пачките!

193

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: Да не се изсилваме. На 100 километра от София също не живеят като в Швейцария. А светът видя Русия отвътре на световното футболно първенство и то не само в Москва. Има и други хора, които са ходили в Русия, не си само ти.

192

Анонимен

преди 3 години

До 197Бил си на гости на едно руско семейство, но Русия е голяма и в нея има много семейства.Да не би у нас, че и в САЩ няма такива, които живеят бедно?Аз съм бил на гости на много семейства в Русия и нито едно от тях не е за оплакване.

191

Анонимен

преди 3 години

До 194Най-голямото престъпление на Путин е, че направи Русия силна. Това престъпление никак не можете да му простите.

190

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияНищо не получават, бедни са като мишки. Бях преди 2 години на гости с жената на една нейна колежка на около 100 км от Москва. Живи да ги оплачеш. Ние живеем в Швейцария в сравнение с нормалните руснаци (извън 3-4 най-големи града).

189

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 192: Да, "автоматичният отговор": МРЗ (т.е. минимална работна заплата). Но важно е какво получават хората в Русия срещу тази минимална заплата. В Русия държавният бюджет плаща много повече социални разходи, отколкото у нас.А Байдън, още с влизането си в Белият дом каза, че ще води преговори с Русия за продължаване с 5 години на договора за стратегическите оръжия. Защо не води преговори с Германия или Франция - нали са богати държави? Няма за какво - те са сателити.

188

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката?"А вилата на Бойко?"Каква вила на Бойко?

187

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката?"А в Русия приеха закон, съгласно който държавен служител няма право да има недвижимо имущество в друга държава."Какво значение дали държавен служител не може да има, когато дъщеря му, жена му и родата му до девето коляно могат?А иначе, кога ще има закон за корупцията в Русия?И изобщо, Путин защо си гласува закон, който у дава имунитет срещу преследване за престъпления, които е извършил?

186

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката?"Работел за олигарси, които живеят във "вражески" държави? Г'лупости на търкалета."Тва е вярно, олигарсите работят за Путин.

185

Анонимен

преди 3 години

До Пак по опорката?"Путин вдигна Русия на крака и тя отново е глобална сила с която всички (искат или не) трябва да се съобразяват."МРЗ в Русия е 280 лева.

184

Анонимен

преди 3 години

До Въжраждане на СССР"Това е Православна Русия, а не Северна Африка!!"Разликата между Нигерия и Русия е само това, че в Русия има сняг.

183

Пак по опорката?

преди 3 години

До антизападопоклонник: Жалка работа сте тези, които пишете по опорните точки на западната пропаганда. Путин вдигна Русия на крака и тя отново е глобална сила с която всички (искат или не) трябва да се съобразяват. Работел за олигарси, които живеят във "вражески" държави? Г'лупости на търкалета. ЕС е голям търговски партньор на Русия, а не враг. А в Русия приеха закон, съгласно който държавен служител няма право да има недвижимо имущество в друга държава.Ще приемем ли и ние? А вилата на Бойко?

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 188"В Русия има закони и те се спазват!!"Глупости. Европейския съд в Страсбург определи, че при съдебния процес срещу Навални (сегашната му условна присъда), не му е гарантиран справедлив процес.Още: > при арестуването му при пристигането му от Германия, не му е било позволено да присъства адвокат> при разпита след арестуването му - също> процеса му не се води в съдебна зала и не е откритСлабичко тролите, но той и Късия слабичко ***, та може и от него да гледате.

181

Анонимен

преди 3 години

В Русия има закони и те се спазват!!Всеки нарушл законите си понася последствията.Нали това са основите на демокрацията..

180

Кой е Фигурант?

преди 3 години

До Антифигурант: Фигурант-Антифигурант? И кой е фигурант, а кой-антифигурант.Бат'ти Бойко е бивш полицай и охранител с пожарникарско образование.Президентът Радев е натовски генерал, учил е в САЩ по времето на правителството на Филип Димитров (а там не приемат кой да е), командвал е ВВС, говори перфектно английски, а бат'ти Бойко без преводач е за никъде.

179

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 179, Може би, само дето на все повече трезвомислещи им става ясно, че дефакто Путин работи не за народа си, а за олигархията, която пък си харчи парите, а голяма част от представителите й живеят в западните "вражески" държави! В същото време малките и средноголемите населени места в Русия тънат в разруха и упадък! Това, обаче за Путин явно не е от значение- важното е олигарсите да са задоволени и Москва да продължава да се пренаселва!

178

Антифигурант

преди 3 години

Ако тук бяха излязли с пълно бойно да млатят безразборно си представям фигуранта как щеше да реве. Разбира се, когато това е в името на властта на любимия му диктатор - бой до кръв, отравяния и убийства са си в реда на нещата. Най-голямото зло достигалоБългария не е турското робство. Това е роболепието и продажничеството на руските агенти. Тези, които бяха готови да ни направят 16-та република, пращаха убийци в Чехия и Унгария. Техните деца сега пак са готови да лъжат, убиват и продават родината

177

Анонимен

преди 3 години

Тука и в Русия демонстрантите ги бият и арестуват, а в Америка убиват. Е къде има демокрация?