103

Един преподавател

преди 3 години

Работя в технически ВУЗ. Студентите идват с нагласата, че са на училище. Само права - никакви задължения. Обиждат те и нищо не можеш да направиш. Ръководството на ВУЗ-а го интересуват само парите. Ректорът като мафиот се разкарва с лимузина за 150 000 лв. Студенти 4 курс не знаят таблицата за умножение. Мисля да напусна и да работя нещо друго. И с това онлайн обучение - нищо не става. Вече едни плочки на тротоар не можем да наредим като хората.

102

Анонимен

преди 3 години

Содом И Гомор от всякъде, а преподавателите са проблема!!!! Лицемерие, нищета и простотия, това е света в момента!!! Лъжата и фалша тържествуват!!!

101

аз

преди 3 години

браво - само тормоз по преподаватели. Успахте да изгоните качествени лекари, сега да гоним и преподаватели. Само така - страна на Мари Отварачките, иванки, азиси и прочие боклуциТези студенти заместо да слушат лекция - клипчета правят или не желаят да слушат - о да, страхотни специалисти ще станат

100

Анонимен

преди 3 години

Винаги е имало преподаватели които обичат да правят шоу докато изнасят дадена лекция. Оставете хората да си преподават. Не виждам проблем в това.

99

lol

преди 3 години

Андреев мен замерваше с учебника. :) преди години. Цапнат е в устата, но ако не изядеш анатомията с кориците, не минаваш.

98

циничка

преди 3 години

Абсолютно прав е докторът, работя като медицинска сестра и съм се нагледала на какви ли не предмети засмукани във влагалището, одеколони, дезодоранти, вибратори, краставици, дори тиквички сме изкарвали оттам! Студентите се имат за нещо много голямо, но по време на оргии откачат и си пъхат какво ли не ... Преди години точно една студентка си беше напъхала кукла барби !!!! За какво се възмущават лицемерите....

97

"достойнство&qu

преди 3 години

Да ви имам достойнството бе, уважаеми.Аз ако съм на момичето, ще ги съдя тези в Страсбург, лично. Факта че ми ги зашитавате тези изпушели "интелектуалци", ясно показва какви жалки роби на тези гнусни страсти сте.Слаб народ сме и такъв ще си останем.

96

до 112

преди 3 години

Айде стига мрънкахте... Във ВСЕКИ университет има комплексирани преподаватели, които искат да покажат колко те знаят и колко си малък ти. Аз съм завършил ФМИ към СУ без никакви усилия с диплома 5.45. Как не ме скъсаха на един избит, бе?! А колегите ми по 30 пъти ги късаха. Не ми беше интересно, тотално неадекватни преподаватели на 80%. Aутсайдерите мрънкат само. После отидох да уча в Калифорния и там нещата са на друга планета. Неща, които се чудех за какво са ми в СУ, ги разбрах само за минути.

95

Анонимен

преди 3 години

В Бг оразованието е позволено всичко само и само да се задържи вниманието на студените по време на лекцията.

94

До 110

преди 3 години

"Възпитанието и отношението към хората нямат нищо общо с професията."А имат ли нещо общо с мама и тате, почитатели на чалгата, биещи не само лекари, но и учители? И с другите им "семейни ценности"? И да, възпитанието няма отношение към професията, защото тя се учи от пораснали хора, а възпитанието - от родителите.

93

5533

преди 3 години

До Лекаркато те виждаш как пишеш, баш на лекар си ми.А ако си, значи нивото ни е дълбоко трагично.

92

ДАРВИН

преди 3 години

ТРЕБВА НОВА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ОТ ТИПА::ПАИСИЙ - САМИ ДА УЧАТ И МАЙМУНСКИЯТ МЕТОД ПРОБА-ГРЕШКА,,,ДНЕШНО ВРЕМЕ РОЛЯТА НА ДАСКАЛА(ПРЕПОДАВАТЕЛЯ,ВЪЗПИТАТЕЛЯ) Е СВЕДЕНА ДО НИВОТО НА ПАДАР...КОЙТО ПАЗИ СТАДОТО НЯКОЛКО ЧАСА..ЗАТОВА ДА СЕ ЗАКРИВА ВСИЧКО...

91

Анонимен

преди 3 години

Ами явно заради това отношение, което получават през студентските си години, лекрите ни се увреждат ментално и стават арогантни, а лекарките да не казвам, че ще ме цензурират. Трудно е няколко години да живееш в среда на брутален цинизъм и да съумееш да запазиш нормалното човешко мислене, както и качества като загриженост, разбиране и състрадание. Много малко успяват да останат хора.

90

ВМИ СОФИЯ

преди 3 години

Аз също съм възпитаник на този университе и мога да кажа, че отношението винаги е било такова както го гледате. Преподавателите се държат като феодали и могат да те скъсат независимо от знанията. А Биохимия катедра начело с порфесор Митев беше УЖАС, корупция то неузнаваемост и дано прокурорите да са му взели вскичките му мръсни пари!!!

89

Анонимен

преди 3 години

До ДДРОнег "а той го произнесе "вектор "е" с индекс "бе""Готино! :) Така може да се получи само когато човек мисли преди да говори. Браво на пича!

88

До лекар

преди 3 години

Възпитанието и отношението към хората нямат нищо общо с професията. Точно такива грубияни и невъзпитани хора не трябва да упражняват и компрометират най- хуманната професия. Затова гражданите ги бият, а после те "***" по медиите.

87

Който има

преди 3 години

преподавателски опит от последните 10-20 г. може да резбере защо преподавателите си изтърват нервите понякога. Орди от полуграмотни "млади хора" нахлуха в университетите с претенции, че са бъдещето на България. На упражнение по 5-6 човека, чоплят си телефоните, говорят на уличен език, не знаят елементарни неща, но и не искат да ги научат, щото те били в 21 век, а професорът - вехта кукувица. Имат самочувствие на нобелови лауреати, нища, че само от филъри и мускули разбират... Тъжна картинка...

86

лицемери

преди 3 години

Ама за секс не може да се говори лесно в нашето либерално общество. Нищо, че 14 годишните се кълчат полуголи по телевизиите с джуки и силикон, преподавател не може да говори! А тая студентка си я представям каква е моралистка. Да не качи някой клипче с нея.

85

Пешо

преди 3 години

Това си е обичайното поведение не само по университети но и в училище. Децата и студентите биват обиждани, квалифицирани и какво ли още не. Свидетел съм сега от първо лице с онлайн училището. Явно не се притесняват, че някой родител може да ги чуе, да не говорим, че могат да бъдат и записани. Повечето преподаватели са застинали във времето, без да се обучават, какви са последните тенденции в образованието и третират тези които обучават както преди 40-50 години. Управляват ги със страх.

84

УЖАС

преди 3 години

Боже ,боже -практическите упражнения по анатомия се правят върху трупо*ве, в залите ще умреш от смрад на формалин, а тази кифла се възмущава от по-грубия език на преподавател.Ало ,малката , ако искаш нежност стани цветарка- ще мирише на хубаво ,всички са усмихнати и говорят нежно.Каква лекарка ще стане от такава нежна душа?!