241

Анонимен

преди 3 години

голям праз,когато, най-сетне, бсп вземат властта - ще си вкарат комунисти от Никарагуа.

240

Анонимен

преди 3 години

Даваме на държавните служители близо 50 % от доходите си.Споделяме доходите си като солидарност към общността, към по-слабите и нуждаещите се от общността.Гласуваме доверие на избрани от народа представили да се разпореждат с тези пари.Тези държавни пари не са техни.Само че въпросните представители трябва да бъдат контролирани, иначе правят комплот и крадат.

239

Анонимен

преди 3 години

До Машиностроител (бившЯ кажи, като бивш машиносторител, колко процента беше средно брака в заводите на соца? А кои велики продукти се доказаха на пазари С КОНКУРЕНЦИЯ та да устоят и да просперират на пазара? Колко често се правеше ЕВОЛЮЦИЯ на вашите произведения?Сподели, не се стеснявай.

238

Шизофренията

преди 3 години

Ги владее на Дондуков! Кога Боко най сетне се реши да даде детски и на българчетата на интелигентни и работещи родители и БСП и ДПС и на Дондуков ревнаха, че раздавал на калпак. Сега пък рев до бога че българите изчезвали. Ами ще изчезват заради такива ликвидатори като вас ще изчезват а после ще изчезнат и шведите като няма върху кого да паразитират.

237

Анонимен

преди 3 години

Топи се защото твоите хора от бсп фалираха банки грабиха държавата и изгониха младите абсолютен съботаж на демокрацията и държавата

236

Праведен

преди 3 години

Тоя извра...теняк, няма ли най-после да си оди !

235

Анонимен

преди 3 години

докато не се освободим от комунистическото наследство - няма бъдеще за нас.

234

Студент в Гьотинген

преди 3 години

за 274 . Ти имаш ли чуството че ако вместо Радев имахме все още Плевнелиев нашата икономика щеше да флорира? Поне редица са тези във форума, които са на мнение че Радев е виновен за всичко, включително и че ти не можеш вече да произвеждаш машини и да ги изнасяш. И ако е така считаш ли че е целесъобразно да изберем отново Плевнелиев? Макар че знаем, че той с автомобилните клъстъри направи едно голямо нищо!

233

Анонимен

преди 3 години

Какво показват аудио записите?Показват, че Борисов псува У ДОМА СИ!Такова падение - да напълниш къщата на Премиера със записващи устройства НЕЗАКОННОпосле тайно за изнесеш записитеда ги връчиш на Йончева а тя да ги прати за изследване във ФБР.За да установи КАКВО?Едно нищо и никакво - ама че за това се излага България не ти дреме.След тези записи ме е срам българин, че БСП могат да паднат толкова низко.

232

Машиностроител (бивш

преди 3 години

От време навреме НСИ ни удостоява с честта да научим с колко процента се е увеличил износа за ЕС-членки или за трети страни или за някъде си... И винаги ми е било интересно да науча какво изнасяме и да сравня с това, което изнасяхме до преди тридесет години. Тогава имах възможността да познавам къде какво отиваше. А чак сега прочетох че износа падна през 2020 г с 5,6%. Износните пера са "Минерални горива, масла и подобни" и "Алкохолни, безалкохолни напитки и тютюн" ..! Смешно ако не беше тъжно

231

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 270: Това с пачките е Фотошоп? Не,не съм разбрал. Но разбрах, че аудио записите са автентични. Изследвани са в лабораторияизвън България, на която може да се има доверие.Показателно за качеството на дейността на нашата прокуратура е,че избщо не се интересува от случая.

230

Анонимен

преди 3 години

от роби - държава не се прави.още Мойсей го е показал.В България само се напомня какви роби сме били ... и ще си останем.

229

Анонимен

преди 3 години

супер да намалява докато го первземе някоя друга държава по гадно племе на тая земя няма колко трябва да си мал0умен за да си избираш мутри да те управляват и пеевски свинарски доган бей да ти определят съдбата това племе връзкарско некадърно не заслужава да съществува

228

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаТова с пачките нали знаеш, че е фотошоп ?

227

Анонимен

преди 3 години

До МяуСамо дето доходите при Борисов са три пъти по-високи от тези при Орешарски.

226

Анонимен

преди 3 години

Съветниците на *** да си заврат документчето в ...

225

Щерю

преди 3 години

То па едно население - комунисти, циигани, евреи и турци, които живеят на гърба на българите...

224

Стоедин

преди 3 години

Хайде пак - фигурно пързаляне...не на нас фигуранти, не на нас....

223

ля ля

преди 3 години

управляващите с нищо положително не могат да се справят!всичко има нужда от рефинансиране!!!

222

Анонимен

преди 3 години

До МяуЩе се топи, то комунистите работят по две направления за това: едните, които отвратиха българите, та като отвориха границите 89та и всичко се разбяга и другите, дето станаха на по 80 години, ама поне вторите не са виновни, естествени процеси са това.Въпроса е, защо русофилите в тоя сайт нямат по 4-5 деца, да поддържат прираста, като по цял ден реват колко сме зле?