11

Анонимен

преди 3 години

А при демокрацията и американското партньорство народа в България какви храни яде?

10

Анонимен

преди 3 години

САЩ харчат 16 пъти повече за оръжия от Русия и имат близо 5 пъти повече бойна техника изтребители, бобмардировачи, подводници, танкове, хеликоптери... от Русия, докато 50 милиона американци гладуват. А Русия от 10 години заложи на разработката на супер оръжия при които с няколко ракети може да унищожи САЩ и никакво ПВО не може да ги спре. Скоро на американците ще им се наложи да ядат ракети и танкове.

9

Анонимен

преди 3 години

Никакви санкции не помагат, защото за тоя и неговите приближени санкции НЯМА: той си яде скъпите храни и си го возят в Мерцедес Пулман. Умират от глад и ослепяват от недохранване гражданите на Северна Корея!Там решението е само едно: или военен удар или тотална блокада(вклчително и откъм Китай) със сила.Нищо друго няма да накара умопобъркания дръпнат да спре.

8

Анонимен

преди 3 години

А видяхте ли му ракетите? Нямали какво да ядат. Голям праз. Ти могат да изкарат по-дълго без храна и от руснаците. Важното е, че той е нахранен, каквито винаги са били държавните капиталисти в комунистическите страни.

7

Анонимен

преди 3 години

То и с Русия е така.Путин само с оръжия се хвали.Веднъж не се е похвалил, че е дигнал жизнения стандарт.То и не може - 5% свръх богати олигарсии 95% беднотия.

6

Ким Чен Им

преди 3 години

Сине : Ким чо натисни копчето на което пише ВЫПУСК РАКЕТЫ !!!

5

Старческа деменция

преди 3 години

"Ние бомбихме Дрезден и убихме 25 хиляди цивилни, а Гьобелс каза, че сме убили 250 хиляди! И Тръмп е същият като фашист като Гьобелс".Джо Байдън

4

Анонимен

преди 3 години

другарят севрно коеец показва, че при комунизма народа трябва да си нзае мястото.

3

Анонимен

преди 3 години

Байдън само може да се учи от Пинг-Понг Ун.

2

Анонимен

преди 3 години

Унищожи икономиката и произвеждат ядрени реактори, атомни централи, сателити, междиконтинентални балистични ракети, собсвени марки автомобили, дори таблет и смартфон собсвена марка. И гладуват и живеят в землянки, нали! А България освен черноработници и миячи на улици за запада друго не произвежда, и взели Северна Корея да обсъждат - световна военна и икономическа сила с която дори и САЩ се съобразяват.

1

Анонимен

преди 3 години

Ваксините се оказаха голяма измама. Все повече и повече смъртни случаи, преди на час по реклама за ваксините, сега нещо изчезнаха, и почват дежурно по Северна Корея да плюят.