38

Реалист

преди 3 години

НЕ съм русофил, но на този етап май се оказаха най-сполучливи и успешни руските ваксини.

37

Анонимен

преди 3 години

А жертвите от аварията във Фукушима портрета на Барак Обама ли носят?

36

Анонимен

преди 3 години

Зозо са го боднали и сега е горд, че Урсула му е издала имунизационен паспорт. С него гордо ще може да пътува из либеерасткия западен концлагер и да плюе по петолъчки, сърпове и чуукове, понеже само те му се привиждат.

35

dsadsada

преди 3 години

Преди да философствате, аспиринът обива 21 на милион души

34

Анонимен

преди 3 години

Китайски здравни експерти призовават за спиране на коронавирусната ваксина Pfizer поради 23 смъртни случая в Норвегия след ваксинация. Експертите смятат, че след инцидента в Норвегия други страни също трябва да преустановят използването на ваксини срещу COVID-19, като Pfizer, които са създадени с помощта на експериментална технология на РНК.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма нито един случай на заразен или пострадал след аварията от Чернобил, толкова години минаха, правени са тестове, изследвания, нито един случай! Жертвите бяха при самата авария и от спасителните екипи които спряха радиацията с риск за живота си. А от западната ваксцина нежелателните ефекти и смъртните случаи са многобройни, и то само за няколко седмици.

32

Ваксин Ваксинов

преди 3 години

След няколко месеца може да го видим и с буйни къдрици до раменете!

31

Зозо

преди 3 години

До АнонименХахахаааааа, проруските влечуги носили портрета на Ленин на 01.05.1986г. под радиационния дъжд от Чернобил, ги е страх да не хванат рак от ваксината за ковид :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Смях голям :)))))))))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 3 години

В Калифирния, САЩ, спират ваксинирането с ваксината на Moderna заради "higher-than-usual" брой случаи на нежелани ефекти.

29

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоМдааа, а ти сигурен ли си, че Чичо Рачо няма да те споходи до 4-5 години и без ваксина, а? Голям си мозък, промит :))))))))))))))))))))))))))))))))))-----------Никой не е сигурен за нищо. Само че Чичо Рачо много често навестява ваксинирани отворковци като теб. Фармацевтичните бандюги вдигат рамене и казват: "То не е от ваксината!" и си измиват ръцете. Чичо Рачо може да се прояви по много причини и една от тях е именно ваксините и реакцията на организма към тях.

28

Бау

преди 3 години

До 21закръгли ги на 50 :D Все нещо ще стане!

27

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ВАКСИНАТА може да спасява ЖИВОТИ! ваксинирайте СЕ! РУМЕН РАДЕВ е следващия министър-председател!

26

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоМдааа, а ти сигурен ли си, че Чичо Рачо няма да те споходи до 4-5 години и без ваксина, а? Голям си мозък, промит :))))))))))))))))))))))))))))))))))Мдааа, всички хора които умряха от ваксината до сега щяха да си отидат и без ваксината, разнира се че ваксината не е причина, нали е одобрена от чиновениците в ЕС, но българите са прости и развиват теории на конспирациите.

25

Додо

преди 3 години

Kaмелия Цветaнова, ти ваксинира ли се?!? За нас, редовните читатели на Днeca е важно да покажете с личен пример, че това, което ви е на устатa, ви е и в делата!

24

Анонимен

преди 3 години

Словакия въвежда задължителен отрицателен ковид-19 тест за започване на работа и пътуване в привинцията.

23

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Резултатите след най-малко 4-5 години когато се проявят онкологични и авто-имунни заболявания......Мдааа, а ти сигурен ли си, че Чичо Рачо няма да те споходи до 4-5 години и без ваксина, а? Голям си мозък, промит :))))))))))))))))))))))))))))))))))

22

Анонимен

преди 3 години

Урсула фон дер Лайен e заявила в разговор с премиера на Португалия, че сертификатът за ваксиниране ще стана задължителен в ЕС за пътуване.

21

Зозо

преди 3 години

Мдаа, а пропутинските влечуги слушат Мънгъра и тайно Милко Калайджиев :))))))))))))))

20

Анонимен

преди 3 години

Резултатите след най-малко 4-5 години когато се проявят онкологични и авто-имунни заболявания.

19

Анонимен

преди 3 години

След 8 месеца пак трябва да го ваксинират и реваксинират.