58

Анонимен

преди 3 години

Червените мрузилки тук яко са се активирали. От цялата работа се вижда че в Русия ЧК, КГБ и подобните репрсивни служби с нищо не са се променили. Другаря Сталин ще се задави от радост, като ви гледа. От кога да си в опозиция е престпление? Дайте по вашата червена логгика да трепнем и другарката Нинова? М?

57

До 70

преди 3 години

Естественно е ,това е тийн сайт!

56

възрастен

преди 3 години

Стига сте го обсъждали бе юнаци-тинейджъри! И унас се постъпваше по същият начин и още по жестоко до 1989 със хора които не се подчиняваха на партийната линия.В Русия още е така! Вие няма как да го разберете и проумеете ,защото живеете във съвсем друго време! Вие си мислите че винаги е било такава слободия ли бе мушмороци голобради!?!?

55

Пак

преди 3 години

да припомня, че от древността до днес, по всички точки на света, много рядко предателите са доживявали до дълбока старост!

54

тиририрам

преди 3 години

До 59 - Много интересно как така Путин снабдява агентите си с най-мощния нервнопаралитичен газ, а те все не успяват да убият мишените си. По външни врати пръскат новичока, по го коли мажат, в бутилки с вода го вкарват, в *** даже го ръсят. И какво - свръхмощният новичок не уби никого. А, "уби" една клошарка, която видите ли, се пръснала с шишенце новичок, което руските агенти ей така хвърлили да се въргаля по земята... Човек със здрав разум може ли да вярва на такива смешки?

53

До 57-Димо

преди 3 години

Положението с Асанж е същото .Той изнася и предава над 15 хиляди файла с класифицирана информация в ущърб на собственната си страна!.......На времето у нас дипломата Иван Асен Георгиев го разстреляха!По дъртите помним.Тези неща ,не се прощават никъде Виж степента на наказанието е различна,но при наследниците на Джержински е една-унищожение!!!

52

Реалист

преди 3 години

Защо така наречените демократи реват, че го били арестували. След като е нарушил законите, ще си изтърпи последствията. Самият той и антуража му бяха подготвени, че ще го арестуват и затова напълниха както целия самолет, така и летището.

51

Анонимен

преди 3 години

Този защо само плаче на рамото на запада. Готов е да предаде страната си.

50

То

преди 3 години

и преди време светът беше потресен от убийството на Мартин Лутър Кинг, ама на американците не им пукаше. Защо сега и руснаците трябва да се съобразяват с това, какво били казали *** и пульо!

49

Топки , сър...

преди 3 години

Навални ...,може би иска да се превърне в жертва...., защото Путинците не си поплюват, а убиват. Трябваше да изчака няколко месеца повече извън Русия...Всеки си избира съдбата...де...А светът правилно реагира, но какво да ги правиш руснаци-болшевики...

48

АнонимеН

преди 3 години

НА СЕВЕРНА КОРЕЯ И КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЕ ИМ ПУКА ИЗОБЩО ЗА ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ !!!КОЙ НОРМАЛЕН ИЗБЯГАЛ ОТ РЕЖИМА ТАМ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ДОБРОВОЛНО!!!ДА ГО ВКАРВАТ ВЪВ ЗАТВОРА МОМЕНТАЛНО!

47

Анонимен

преди 3 години

Калеко, как е, върви ли бизнеса.Чудя се с толкова постове изкарваш ли 9 10 лева на ден?

46

руски некадърници

преди 3 години

руските служби ги хванаха по бельо, или по-точно как перат бельо.путин проведе мегаНекадърната операция по отравянето на Навални.путин се надяваше Навални да остане в Германия и не очакваше да е толкова смел и да се върне в москва.сега глупавият страхлив путин-джудженцето изобщп не знае какво да прави. Навални го направи за смях.

45

Калеко Алеко

преди 3 години

Като чета коментарите във форума оставам с впечатление че не живея в европейска страна членка на ЕС и НАТО, а се намирам сред поданици на Задунайская губерния ... Руският акцент с който едни граждани с български паспорти изповядат българщината си е потресаващ ... Хубаво е че това е само дежурната кохорта от Бузлуджа и яз.Копринка, която представлява русофилският етнос в България и няма нужната представителност, като изключим така нареченият държавен глава, който я оглавява ... !!!

44

Х

преди 3 години

До 46 И какво искаш да си спомним за Георги Марков? Искаш ли да си спомним, че никой никога не е доказвал, че Георги Марков е отровен? Спекулацията за рицина идва от там, че лекарите се чудят дали може да е умрял от инжектиран рицин, и убиват едно прасе с рицин, за да докажат, че може и това да е отровата. А тя липсва в аутопсионния протокол на Марков, просто защото не е намерена. Прословутата отровна сачма също не е намерена при аутопсията, а мистериозно се появява няколко дни след нея.

43

Димо

преди 3 години

Сравнението със Сноудън е абсолютна глупосг.Сноудън е служител на ЦРУ,шпионин и притежаващ над 2 милиона секретни файла на ЦРУ,които е изнесъл и предал на Русия.Той никога не би се върнал в САЩ,защото в нито една държава на света агент -предател от тайните служби е бил оневинен! Едно е десидент,друго таен агент. Ако приложим руският опит,то Отровното трио,Копейкин,Боец и лидерите на на недоволните трябва да са арестувани,а не с месеци да вилнеят и правят поразии!!!

42

До 22

преди 3 години

Много си *** Саше :)

41

Анонимен

преди 3 години

Холивудския сапунен сериал "Алексей Навални" . В главната роля - клоунът от руски произход - Алексей. Статисти - Слуги и "партньори" / в повечето случаи - секксуални" на "световния жандарм" САЩ.Пореден епизод в който клоуна му заповядват да се върне демонстративно в Русия за да бъдат предизвикани "световни" протести след предварително обявеното от Русия задържане .Няма друг избор Навалния . Арест в Русия или спиране на финансирането поради изчерпване на полезноста му и гладна смърт.

40

анонимен

преди 3 години

До Ти да видиш..Че защо да ги арестува или каквото и да е?! Те в излагацията са си самодостатъчни! Изкараха толкова народ по улици и площади за какво?! За да пие накрая по една студена вода, както всеки път от 30 години насам?!

39

Анонимен

преди 3 години

Кой свят бе.Лицемерния Запад ли.Това не е свят,а глобалистки сатанистки коптор.Тоя същия свят да си гледа своите усрани *** и да не се занимава с делата на другия, свободния свят.