19

Анонимен

преди 3 години

До 17Това е планирано по конституция разпускане бре, оли.

18

Анонимен

преди 3 години

Такива *** съждения не е имало отдавна из форумите.

17

До 9

преди 3 години

Човече,атаката я започнаха от ДП лятото с онова движение на чернокожите дето палиха цели градове.Доведоха и белите до истерия накрая. Стига сте настройвали хората един срещу друг.

16

Колкото и да

преди 3 години

го Импийчват 75 000 000 избиратели са Твърдо зад Тръмп, така че Демократите не ги чака нищо добро, защото показват, че Не Представляват Народа, а търсят само Власт на Всяка Цена като Диктатори и Тирани!

15

Бау

преди 3 години

за жалост няма да го изгонят, но поне няма да може да се кандидатира даже, след 4 години :P Предполагам това е целта.

14

Анонимен

преди 3 години

Тръмп трябваше да е президент на Америка за втори път.

13

Анонимен

преди 3 години

Няма по-голям смях от американската демокрация. Сенатът трябва да гласува, а той си пусна почивка... Това е все едно да има вот на недоверие срещу Бойко и да разпуснат парламента за 10 дни, да мине бурята... Ама ако беше тук щеше да е истерия, в "демократична" Америка е съвсем нормално. А демократите са 10 пъти по-големи палячовци!

12

Анонимен

преди 3 години

А да изброяваме ли , колко преврата, атентата и други подобни са извършили САЩ///////////////Ех, как ме подсети за венецуелския мироносец гуайдо. Какво стана с туй момче? Или откак кацна там един руски товарен самолет и на всички им се спекоха акотата?А Гуайдо някъде се скри, а? Сигурно на север?

11

Тотално

преди 3 години

Унижение , за една година два пъти импийчмънт, сринаха му егото на оранжевото недоразумение, което беше за смях на целият свят, на сега стана за резил.

10

Анонимен

преди 3 години

До ББ 9 А да изброяваме ли , колко преврата, атентата и други подобни са извършили САЩ срещу независими държави през последните 60 години Дойде време и те да опитат от " лекарството " сиА и няма как да е иначе , след като ултра богатите в САЩ стават все по-богати на фона на останалите американци .

9

Анонимен

преди 3 години

Всичкото зло е в медиите.Пълнят си новините,а балъците се ловят.Посмешище си е Америка щом се остави медиите да я командват с глупостите им.Не е зле да помислят какво ще правят с толкова откачени вестници и телевизии.

8

Анонимен

преди 3 години

До ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪКПерчема има да отговаря за военни престъпления и убийства=========Аааааа, недей така ! Тука има ред! Първо е Килария Клинтън и мъжа й - ***! После другите.

7

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

не на ИСТАНБУЛСКАТА конвенсия БОГ е създал АДАМ и *** а не АДАМ и АДАМ да на нормалноста да на хетеросексуалноста семейството е съпруга съпруг деца

6

ББ

преди 3 години

Безпрецедентна атака срещу Световната Демокрация и Свобода насърчена и подготвена от Тръмп с цел запазване властта и привилегиите си...Свободните хора очакваме Справедливо възмездие...или сте съучастници в раждането на нов вид фашизъм...импийчмънт и съд...останалото е слабост и предаване на ценности,насърчавате атентатори и превратаджии

5

Анонимен

преди 3 години

Камарата на представителите се контролира от демократите, така че нищо чудно не е станало. А Сенатът се контролира от републиканците, които са във ваканция. С две думи: цирк да става. Явно демократите ще управляват с циркови номера, като започнаха с възкресяване на мъртвите, за да идат да гласуват.Чини ми се , че бат Байдън ще е най-смешният президент на тази държава.

4

Анонимен

преди 3 години

Поредният безсмислен акт на омраза и луда истерия в неокомунистите.Пътят е тъкмо обратен,мирно да се решат нещата в името на Америка.В момента демократите правят услуга на Китай,Русия и Иран ,които искат Америка да е посмешище.

3

Тошето Ю ЕС ЕЙ

преди 3 години

Ние от Прауд бойс ще биеме демократи и либерални *** другата седмица, помнете ми коментара!

2

Анонимен

преди 3 години

Насилието в Капитолия е извършено от АНТИФА!

1

Анонимен

преди 3 години

СЕНАТА ВЕЧЕ ОТХВЪРЛИ РЕЗОЛЮЦИЯТА НА ДЕМОКРАТИТЕ. ТРЪМП ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ.