55

Анонимен

преди 3 години

Аз пак да си задам въпроса.Защо щом в Китай е ефтино един лаптоп Епъл правен в Чайна пак струва 5 токата?Нали уж мноу евтину

54

Катай ша на упрай

преди 3 години

До АнонименСи Дзинпин : " Ние нямаме нуждата да ставаме кoвpата добре сме си като чкаме американската такава"

53

Анонимен

преди 3 години

До-66Ами защото и една клечка за зъби да до произведеш тук,то тя ще е три пъти по скъпа от Китайският и аналог!

52

Анонимен

преди 3 години

Китай рине световното дъно от години. Ако там имаше демокрация, то икономиката щеше да е десетократно по-мощна от тази на САЩ, но уви. Цяла Азия (с изключение на страните с адекватен PLI), Африка. Всичко си е Китай. Бедни, експлоатирани до смърт необразовани роби. Факт е, че да си роб е въпрос на личен избор, но едно е да си уж роб в България и да можеш да отидеш по цял свят или в съседния град, а съвсем друго е да си роб в Китай, Бразилия или подобна клoaка- не можеш да мръднеш никъде.

51

Анонимен

преди 3 години

А да питам, защо не си прозивеждаме сами каквото ни трябва вместо да внасям евтини *** от Китай? Хем ще има работа за хората и няма да бягат да берат ягоди, хем ще си е качествено.

50

Анонимен

преди 3 години

Няма кой . Всички вече ги мързи да работят .Само комунистите със сила и лъжи могат да принудят хората да се трудят.Премахнете комунизма в Китай и там също ще се напълни с чакащи за социална помощ мъррзеливци ... както е навсякъде в демократичния свят .

49

ГосТ

преди 3 години

Кое не разбрахте от това, че съм "абсолютно ЗА" кока кола да фалира ? И още десетина подобни (има списък за най големите разпространители на пластмаса)

48

Анонимен

преди 3 години

Скачените съдове са Германия Сащ и Китай най-големите замърсители на Планетата.

47

Анонимен

преди 3 години

Да пиеш кока-кола означава, че не те е грижа не само за пластмасата им, която затлачва океаните. Означава, че не те е грижа и за твоето здраве като пиеш отровата им. Срещу такива трябва пълен бойкот, а не реклами като основни спонсори на олимпиади и световни. И без тях ще има състезания.

46

Анонимен

преди 3 години

До ГосТЧе кое е лошото Кока Кола да фалира.Вредни водещи до диабет продукти наркотик за младото и все още неориентирано население.

45

Ейджънт Ариел Скит

преди 3 години

А защо светът трябва да има една фабрика ? Кой се разпорежда с държавите като у тях си ? И смята, че съдбите на народите са подвластни на прищевките му.. ?!

44

ГосТ

преди 3 години

Аз съм напълно съгласен, че Китай трябва да намали драстично производството на пластмаса ( между другото, Германия произвежда само с 1.4х по малко), и това означава кока кола и още десетина американски и европейски компании да фалират. Абсолютно ЗА !

43

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЧе ти къде си видял американска стока за ширпотреба.Аз не съм дори висок клас "американски" продукти като Епъл са всички до един Мейд ин Чайна което не им пречи да струват мкси и баща си незнайно защо.А дори високотехнологични военни продукти в Сащ се сглобяват от японски и китайски емигранти.Просто в щатите вече няма грамотни хора другите са в голямата си част афро и латино талаш.

42

Анонимен

преди 3 години

САЩ успешно ще ги изместят,само че в производството на Говеждо и Соя!

41

Анонимен

преди 3 години

Я стига са произвеждали. Още не можем да се отървем от тяхната 👑 корона.

40

Анонимен

преди 3 години

Китай вече е време да спре да произвежда каквото и да е и човечеството да си намали потреблението, че се задръстихме от пластмаса и бо.клу.ци.

39

Анонимен

преди 3 години

Индонезия

38

Анонимен

преди 3 години

"Страната вече иска да произвежда по-висок клас продукти"Вече иска? Вече? Иска? А някой ще ги търси ли за този по-висок клас продукти? Ще произведат, никой няма да купи, ще им се срине икономиката и тогава ще "искат" пак да произвеждат евтиния. То световната икономика не се движи от "аз искам". Това да не ви е Топлофикация София?!?

37

Катай ша на упрай

преди 3 години

Китай си е чист национал социализъм.Само дето арииската раса вече не е немската а жълтата

36

Анонимен

преди 3 години

Китай - световен доставчик на всяка стокаРусия - световен доставчик на газОАЕ - световен доставчик на бензинСАЩ - световен доставчик на демокрация