243

Додо

преди 3 години

Радев е едно огромно разочарование. Много хора гласуваха за него с надежда, че ще свърши нещо, но той вместо да се захване с наболелите проблеми, за които го избраха, Радев се захвана с дребни, личностни препирни и остави вицката, Корнелия и Деса да ръководят държавата. Народа е разочарован от Радев и едно в сигурно - той е пътник! А можеше да свърши лесно много неща и да си подсигури 2-ри мандат.

242

Анонимен

преди 3 години

Радев каКво стана с ЮМРУКАКАЖИ НЕЩО ЗА ВЪЗТАНИЕТО КОЕТО ПРЕДИЗВИКАзащо накара тези лекомислени хора в разгара на епидемията дазатварят булеварди в центъра на Софиятова е непростимо

241

измислил го е

преди 3 години

Чуди се как да прати любовно писмо на Баце, без да го разкрият!

240

Анонимен

преди 3 години

Радев май гледа избори по американски, ама да не му се случи импийчмънт, че такива ги надроби.

239

Анонимен

преди 3 години

Вместо опашки в училищата, опашки по пощите, наред с пенсионерите и всички други пратки. Гениално, Радев, гениално, Пъпеш.

238

Креативен

преди 3 години

Гешев, защо спиш. Радев иска по пощата. Пращай му призовката и му букни място в затвора с южно изложение.

237

Анонимен

преди 3 години

Радев, други *** идеи имаш ли? Гласуване със смс? От тебе, ***, се иска да определиш датата на избори и да оставиш хората, които разбират, да ги организират.

236

Анонимен

преди 3 години

Много са подли комунистите! Това с пощите разбира се няма да се случи, после ще кажат, че нарочно не е направено, заради короната ще има ниска избирателна активност, така ще има условия за оспорване на легитимността на вота, разбира се ГЕРБ ще са лошите! Предлагат се неработещи варианти, но после ще се претендира защо не са реализирани! Но народа до сега винаги е усещал мерзавците и ги е пращал на бунището на историята където им е мястото!

235

Анонимен

преди 3 години

Няма да гласувам.Няма за кой,всички са една стока.Няма и свестна опозиция.Всичко е менте.

234

Анонимен

преди 3 години

Може и с СМС от телефона .АЗ така ще гласувам.Със СМС.

233

Браво. Мууунчу

преди 3 години

Ние от ДПС сме ЗА!!!! Само от Турция чакаме 600 000 писма. Няма да е нужно да ги караме с автобуси

232

Съвет

преди 3 години

Радев, не се занимавай с неща които не разбираш. И разкарай тия измислени герои, че ставаш смешен. Трогателно *** театър за народа

231

Анонимен

преди 3 години

майтап бе, уили!

230

Анонимен

преди 3 години

От чужбина НЕ трябва да се гласува защото там са други политици. Не може да решават съдбата на страната от хора които работят за чужди държави.

229

Анонимен

преди 3 години

По поща има загубени чували и съдебни дела с години.

228

ахахахаха

преди 3 години

Пощите не могат 45 дни да преместят пратка от Централна поща до клон на 2км от централна поща, тия иска избори по пощата! БГ пощи са разход на държавна пара без обяснима причина също както и Канал 1 и БГ радио!

227

поша не

преди 3 години

През интернет може да гласуваш директно за всеки закон, бюджета, ЕС, НАТО, АЕЦ и няма нужда от дупетати и трябва да ги махнат. В Швецирия има всяка седмица референдум и хората решават директно.

226

Р. Радев

преди 3 години

Къф ви е проблема ве...?Лично ще събирам пликовете с дрона и на... ъъъъ сигурно ще ги пазя лично в президеството!

225

Анонимен

преди 3 години

Какъв е смисъла на гласуване по пощата вместо в училищата? Присъствено могат да са по 25-30 деца в една стая по 6 часа на ден без маски и това според многото експерти коментирали през последната седмица е напълно безопасно, но според тия искащи гласуване по пощата е много опасно да си изчакаш реда и да пуснеш бюлетината за няколко минути сам в стаята. Освен това пощенските клонове са много по-малки и по размер и по брой. Ще стане струпване именно там.Нещо не мога да им схвана логиката.

224

акуд

преди 3 години

значи електронно гласуване е проблем , а по пощата не е проблемно. само комунист може да вменява подобни мнения -пропаганди,. на базата на който после ще оспорва изборите, също като тръмп