63

до 70 от славянин

преди 3 години

''Безспорно имаш. Както и да си понесеш последствията от правото си.''Същото важи и за евентуалният ми ''животодател'', пардон, работодател!

62

Анонимен

преди 3 години

В моята фирма почти всички се заразиха с коронавирус, включително и директорите.Много които се разболяха не си правиха тестове. На други им излезе отрицателен тест, но един от колегите кара много тежка пневмония, тестът му отрицателен, но той каза че всичките му симптоми били като при коронавирус.Оправи се човекът и вече е на работа, но така де, то има ли още някой който не е изкарал вируса? Ако има, скоро ще го кара да си знае! Докато стигнем стадния имунитет.

61

до 65 от славянин

преди 3 години

Интелигентният и образован човек не се образова от ''господа бога телевизора и неговите пророци'' и затова знае, че всички тези тестове изкарват коронавирусни плодовете, моторните масла, козите, зайците и прочее биомаса!!

60

Петракиев

преди 3 години

До АнонименГлупак с килийно образование !!!

59

Реалист

преди 3 години

До славянин 62:Безспорно имаш. Както и да си понесеш последствията от правото си.

58

Анонимен

преди 3 години

До 65Знаеш ли как ще се хвана да работя при човек с манталитет като вашия?! Точно никога! Свестните работници са кът, такива които имат желание да си свършат работата идеално са още по- малко.

57

Анонимен

преди 3 години

Фашизма си е тук.

56

До 63

преди 3 години

В моята фирма го плащат !!!!!!! И след болничен без да има нищо общо с К19 ни искат тест !

55

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости,доказа се вече ,че тези тестове не са точни,и не откриват вирус.

54

Анонимен

преди 3 години

Който не иска тест да стои гладен бе ! Какво неразбрано има ?Принципно няма интелигентен и образован човек,който би се "закачил" и имал против тази условност.Невярващите в К19,конспираторите и вечните мрънкачи масово са от най-ниския интелектуален и социален слой на обществото !Тоест,най-заменимите фактори.Думата им няма никаква тежест ! Нормално....

53

Бау

преди 3 години

тази мания, че сте специални е много смешна. ВИЕ си търсите работа, те работници ще си намерят. ВИЕ трябва да направите всичко възможно да ви вземат. Никой не ви е длъжен за нищо. Шанса да сте супер специален работник е точно 0 :D Специални сте за семейството си. За никой друг....

52

Анонимен

преди 3 години

До 66А като такава незначителна подтобност, защо ти като работодател не платиш теста на човека?! За да покажеш добра воля...

51

славянин

преди 3 години

А аз имам ли право да изискам медицински документ от ''животодателя'' ми, пардон работодателя, че не е ****!?

50

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм работодаел ще изисквам такъв тест ! При предлагане на атрактивна работа със задоволително заплащане едва ли кандидатът ще се откаже заради теста.Ако няма пари,ще му се удържат от първата заплата.В края на краищата се има предвид ,че поемаш по нов път в живота си,започвайки нова работа и такъв тест е съвсем,съвсем незначителен предвид мащабността на казуса !

49

българин

преди 3 години

До: През (номер 57)Не знам коя година е имало грипна пандемия, имало е на няколко пъти, това е което знам.Помня обаче, че баща ми ми е разправял за негов братовчед (не си спомням само името му), който когато са били студенти се е разболял от грип, много тежко, и накрая е починал от менингит, като усложнение от грипа. А е бил млад човек (и без т.нар. "придружаващи заболявания").Толкова по въпроса за "леките грипчета"!!!

48

Анонимен

преди 3 години

Абе,що не скачахте досега като ви искаха МЕДИЦИНСКО при започване на работа ?

47

Анонимен

преди 3 години

Добре де, ами ако е с отрицателен тест, започне работа и след 10тина дена се окаже, че има клъстър на това работно място и човекът също се зарази? Тогава какво правим със собственика с тия тоолкова високи изисквания? Ще го съдят ли за "лоши условия на труд"?? Това са просто.тотии!!

46

Бау

преди 3 години

"няма да стане!" Никой не е незаменим. Ако вие не искате друг ще ви замести. За една позиция се борят десетки/стотици хора. Нямате пари за тест? Ваксинирайте се. Хем няма пари, хем не иска ваксина, хем фирмата да направи шпагат, за да може той да си намери работа.

45

Факт

преди 3 години

Новият Живков е вече тук и обикаля с жипката.

44

Анонимен

преди 3 години

Добре бе,да връщаме комунизма тогава!Да ни затварят граници,да спират нета,кабелни и т.н.Да отварят Белене и който не слуша-там.Да ставаме Беларус и да чакаме новия Живков ! На там ли биете !? Голямо плюене по този капитализъм бе !