153

Тонката

преди 3 години

То си има и Българска Народна приказка за такива случаи като този:):):)Събрали се мишките да вържат звънец на котката:):):):)Прочетете я,много е забавна:):):):)

152

Анонимен

преди 3 години

Нинова разжалва Радев, ДПС си взе подкрепата. Хората видяха само раздори и разделение от него. Радев е гол като пушка от към политическа и социална подкрепа, щял да спечели. Той няма да участва, за да има как да се класира.

151

Анонимен

преди 3 години

До БостанДаже и вие не си вярвате на глупостите, нали?

150

Бостан

преди 3 години

Над 80% от коментарите тук са писани от де би ли, а които петте цента на коментар са върховна цел в живота! Ами пишете си, не ни пречите. А наесен, като изберем пак Радев, ще можете с кеф да се захапете отзад. Само са ви припомня - над 350 хиляди привърженици на герп са гласували да Радев, тази година ще са повече!

149

Божков

преди 3 години

Радев клекна. Хванал съм го за топките и яко стискам. Защо му плащам цяло лято

148

Анонимен

преди 3 години

В понеделник ще има разговори с ортака си Божков!

147

Анонимен

преди 3 години

А бе оставете го да грухти,пред пенсия е нереза!

146

Анонимен

преди 3 години

159 "Летеца оглежда всичко преди тоалет", фигурата да не забрави да пусне след това водата. Защото ще му я пуснем ние. Няма да има втори път,нито шанс за руската БСП, заедно с гравити.ащите около нея,шоумени,отровни и др.

145

Така другарю Радев

преди 3 години

А КОГА с Божков, братя Бобокови, Галеви, семействата Арабаджиеви, Баневи, убиеца на Милен Цветков, английския педофил и телефонните измамнициВесеремус.

144

Анонимен

преди 3 години

От есента Радев е пенсионер! 100%

143

Анонимен

преди 3 години

Свободното падане на Радев продължава! Да викаш за консултации организаторите на палаткови лагери насред София и нелигитимни блокирания на центъра,на битки с полицията и т.н.,това е нивото му в момента! Армията му гольовци е щастлива днес! Да плюнем и да го отминем!

142

аман от тоя !

преди 3 години

Другаря Радев е еталон на злобен комунист интелектуален инвалид ........

141

Анонимен

преди 3 години

Радев най-после намери "най-правилните" с които да се консултира.

140

нямам думи

преди 3 години

Гладна кокошка,просо сънува....та така и те...Нека си помечтаят малко, това ще им остане. Надявам се хората да гласуват с разум и да не позволяват на такива смешници да управляват държавата,защото след това няма на кой да се сърдят,освен на себе си. Веднъж се подлъгаха да гласуват доверие на подобието на президент, нека не се повтаря отново,защото тези,които се канят да ни управляват са хора неспособни да ръководят държавата,защото са лъжци и мошеници,свикнали да им плащат,а това е на наш гръб.

139

Анонимен

преди 3 години

На друго мяса пишеше, че освен със Слави и с Копейкин.Радев продължава да копа дъното.

138

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Въпреки "механиците" летеца оглежда всичко ЛИЧНО преди толет. Назависимо от торба "акаллиите" Радев е длъжен да се допита до всеки, а не да чака мнението на индивид дето само една книга е прочел, ако изобщо е стигнал до епилога. КЛАКЬОРИ, спрете да сервилничите на нека. дърници а прочетете по някоя книжка повече !

137

Тонката

преди 3 години

Фигуранта как решителнозаяви,че изборите ше бъдат на 28 Март само:):):)След като му издърпаха пак ушите даде на заден:):):)Фигурант бе кво да го правиш:):):):)

136

срамота е

преди 3 години

От сега започнаха с подмазването и подмилкването....жа*лки са просто.И да не ми говорят от името на цял народ, защото едва ли някой има желание да го излагат по този начин. Това не е мнението на целия народ,нито на хиляди хора ..А с изгонването на медиите не постигат нищо,колкото и консултации да провеждат ужким...хората не са слепи и глухи за истината.Много е важно да се види истинската цел и лице на тези "патриоти загрижени за благото на народа",прикрити зад маските на цинизма и лъжата.

135

Анонимен

преди 3 години

Среща на "Няма такъв народ" с "има такъв резил".

134

Калеко Алеко

преди 3 години

В България демократични избори се провеждат не от вчера и от оня ден, а един от тях легитимира и поста Румбата, макар и с контролираният вот на червените бабички и електората на ДПС, който той прие като нещо съвсем естествено...Така, че фигуранта да не дири под вола теле, защото България е парламентарна република, а демократичните държави си имат ред и закони, които могат поискат импийчмънт дори и на Тръмп, като и съд след това, нещо което може да сполети и един Кремълски парашутист на Балканите