414

Анонимен

преди 3 години

продължава да трие, защото Нансито му казалО да трие и то козирувалО и се подчинилО.

413

Ади

преди 3 години

Видяхте ли че бях прав

412

До днеса

преди 3 години

Защо триете бе, "журналисти" ***? Като има опция за коментари, защо не позволявате да си изказваме мнението? Нанси Пелоси казала, че няма мъж и жена, майка и баща, брат и сестра... и това е ОК? А аз казах, че Нанси трябва да спре да мърда и това не е ОК? Тя отрича цялата история на еволючията, а аз отричам само нейната лична еволюция и аз съм проблемът? Вие не сте ли мъже и жени, нямате ли майки и бащи, дъщери и синове? Или сте готови да се продадете за по-малко от 30 сребърника?

411

Анонимен

преди 3 години

дърти извратеняци..ние бялата раса ще изчезнем..както и християнството с нашите семейни ценности.

410

BG

преди 3 години

Това са демократите ! Продължение на политиката на Обема. Жалко !

409

Предозиране

преди 3 години

Тия там нямат ли си други проблеми?

408

Анонимен

преди 3 години

Който отрече Библията,няма място между живите.Времената са лоши,и лошото започва да взема превес.Нека Всесилния ни помага на нас.Тези които са срещу Закона нека платят само Те.Защо ще трябва да плащаме всички за извращенията на Няколко.

407

Содом и Гомор

преди 3 години

Тези ненормалници така и не разбраха ,че съсипват устоите на американското общество с това дженджърство.ДА ГОРЯТ В АДА ***!Никога българин няма да приеме това за своите деца и своето семейство.Чак сега става много страшно.Питам се ,дали на изток някой ще приеме това?Май след 20години нормалните ще искат емиграция на изток.

406

Анонимен

преди 3 години

Най-интересното е ,че тази сбръчкана ,реп-тило-изнъземна м-умия изсъхнала като 35 годишна скумрия на брега на пустинята Намиб с наклонности на т-рав-естит от Слънчев бряг ще задава и посочва моралните устои на човечеството !Байдън още не влязъл във власт и почва с най -важното -ДЖЕ.НДЪРСкИЯ -ВЪПРОС .Тоест екология,икономика,бизнес идр. са по- маловажни от това някоя траверса да прокламира с какво ще се на-ч-еше довечера!Сатаната е в Капитолия няма спор!

405

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера какво толкова напират да защитават сексуалните извращения и в САЩ и в Европа, все едно това е най големия проблем в обществата. Имам чувството, че ги насърчават и развиват. Няма по-щастливи хора, от хората със здрави семейства с бащи и майки. И хората, които създават такива имат нужда от подкрепа, а става точно обратното - държавата работи срещу тях. Решихме ли проблемите с бедността, корупцията, социалните неравенства, здравеопазването, раждаемостта, екологията и тн.

404

Анонимен

преди 3 години

Цялото джендърско сборище на Байдън трябва да се арестува!

403

Анонимен

преди 3 години

Дегенекратите започнаха унищожаването на Америка. Успешно съсипаха първия амендмънт, скоро ще погнат и втория. Тая пас...мина няма да се спре с Америка. Идва и за вас и децата ви, драги малоууууумни демонкратчета фенове на Joe Bidet. Ще ревете жално но ще е късно до няколко години.

402

Желяз каменноff

преди 3 години

И света ще се е побърка и ошашави .как ще живеем ние хората без тези местоимения

401

Анонимен

преди 3 години

Преди месеци и България получи Резолюция.ОТ РЕЗОЛЮЦИЯТА НИ СЕ "ПРЕПОРЪЧВА"- приемане на Истнамбулската конвенция- узаконяването на сепаратиската ОМО "Илинден"- узаконяване на г.ей браковете- узаконяване на възможност г.ей двойки да осиновяват деца в семейството- узаконяване на р.омските катуниТЯ Е АНТИБЪЛГАРСКАДА СИ Я ПОЛЗВАТ ЗА ТО.АЛЕТНА ХАРТИЯ БСП - ТЕ НИ Я НАТРЕСОХА.НО РЕЗОЛЮЦИЯТА НЯМА ПРАВНА СТОЙНОСТ И НИЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ТАЗИ ПРЕПОРЪКА ДА СЕ ИЗПЪЛНИ. Това е препоръка.Не е закон.

400

Интересно ми е

преди 3 години

Тая как ли иска да я наричат синовете й ?

399

Тази

преди 3 години

Ако някой я е гледал на живо, ще знае колко не е наред !

398

Неутрален

преди 3 години

Тия, не са добре...

397

,,,,,ццц

преди 3 години

Ураааааа. Червената армияяяяяя...

396

Да и

преди 3 години

Уважа родител едно на тая

395

МГГ

преди 3 години

Това ли е вярващата Америка, където не почват да вечерят преди да си кажат молитвата, Христос от какъв пол е , а Дева Мария. Трябва и нова джендърска религия. Не случайно е започнал упадъка на Америка. Тя започва да се гърчи. И сега е най опасна. Така е било и с края на Римската империя - пълен разврат сред висшето общество. Историята пак се повтаря.