58

Анонимен

преди 3 години

И откъде ще докарате 750 000 човека за толкоз ваксини?В гръцко имало желаещи, отворете им зелен коридор. Един вид вакс-туризъм, за някои без завръщане.

57

Анонимен

преди 3 години

Кунчев обеща да уреди две 10 дози за моите малки прасенца. Вместо, казва, да викаш някой колега да ги скопява, ще дойда да им сложа ковид ваксина, същата работа върши.

56

Чоко

преди 3 години

Правилно са поръчали толкова ваксини. Като сложиме и изкаралите го и тези които никога няма да го изкарат, смятам че до края на лятото ще останат единични случай на заразяване.

55

Анонимен

преди 3 години

До тук бяхме с плановете за ваксинация на 70% от населението. Ще ваксинират 20-30% от медиците и останалото ще отиде за елита и държавната администрация гласува за тях.

54

Х

преди 3 години

И кво като идват? Те и новите щамове идват - английски, южноафрикански и т.н. Да се ваксинирам и да стискам палци да не ме тресне пета, шеста, десета мутация, срещу която тепърва ще се доизкусуряват ваксините? Точно пък ще ходя да се ваксинирам през няколко месеца като щурав... Познавам човек, ваксиниран срещу грип, който въпреки ваксинацията изкара страшен грип. Да се пробутват противогрипни ваксини с аргумента "вижте ДРУГИТЕ ваксини колко са хубави и полезни", е чиста манипулация.

53

Анонимен

преди 3 години

А бря ...тия. ни правят на глупави ,що само две ваксини ,избор трябва да има ,и сега започнаха с нови вируси ,па които живите им ваксини действали ,е как разбрахте печелбари ,цирка продължава

52

Професионалист

преди 3 години

Бай ***, ние сме почти 7млн.,кога ще дойдат останалите. Некадърници!

51

Анонимен

преди 3 години

Веселинке, Веселинке ами високо прокламираните 13 милиона ваксини кога ще ги стигнем бе пиле? Решиха да ни копат що ли??

50

ПроСоТо

преди 3 години

Боят настана,Тупкат сърца ни.Ето ги близо наште ваксини!Кураж народе ,скотско примирен,За секой бъзльо има "градиент".В бой срещу Короната,Сички да сме в строй!Със "Модерната" и "Пфиз"Ний ша са спасим!О,майко моя,Родино мила,що *** набуута в тая тъмнина?!.."

49

Набиват

преди 3 години

ви канчетата идва с косата.

48

Никой

преди 3 години

Майкоооо, бегааай! Ще се ваксинираме до 2030, хората ще са забравили какво е! Ние още ще ги пишем на тефтера, няма такъв смях

47

Анонимен

преди 3 години

Кога започва масовата стерилизация?

46

...

преди 3 години

И от къде ще намерите 750 хил. Българи да ваксинирате,че не ми се вярва да има толкова желаещи

45

Фелдшер

преди 3 години

Тия, що пушилка дигная за тия ваксини, па се оказва, че ги няма...Тиквена работа...

44

Анонимен

преди 3 години

Смях в залата - Израел ваксинира толкова хора за 2 седмици. Абсолютни смешници!

43

ля ля

преди 3 години

няма да спрете да облъчвате и да казвате ТОП НОВИНАТА _ САМО ВАКСИНИТЕ ОЛЕ!!! нищо вече не е важно само ваксините че ще се мре драги съграждани!!!

42

Щирлиц

преди 3 години

Ваксинирайте всички наред,обаче само с правилните ваксини,а Бог на небето ще познае своите.Амин.

41

Анонимен

преди 3 години

Предвид факта колко е просто населението у нас, 750к ваксини може и да се окажат достатъчни. Кажи-речи толкова са добре платените млади хора с интелектуални професии, които масово ще се ваксинират.

40

S

преди 3 години

Говорят за трета вълна. Такъв им е първоначалния план- да пуснат нов по-смъртоносен щам след март. Дано нямат тази възможност!

39

Анонимен

преди 3 години

Телевизиите забравиха вируса ...заради сащ,колко е хубаво от една години платените телевизии ни плашеха и притесняваха хората гадове