24

Анонимен

преди 3 години

До ПравовадържаваЗа съжаление, "момчето" не е било физически малтретирано. Обратното - нападнало е братята с бокс, а това е инструмент за убиване, не за галене. За съжаление, злоупотребата с анаболи си казва своето и следва сърдечен арест. Присъдата е изпълнена моментално.Сега мутреещите дружки на покойния насилник отнво надигат нослета. Бяха се изпокрили след видеото, но пусти юнаклък...не трае ;)

23

Анонимен

преди 3 години

Спомням си този случай. Дори имаше видео в Ютуб . Как малкия се направи на ММА боец и реши че е много лесно да излезе срещу двама . Щото е с мацка и щото има бокс . И още тогава се знаеше че починалия е имал болно сърце , което е довело до фаталния край а не боя с братята . Дори тогава медицинска комисия доказа че нито един от ударите не е бил фатален и целия "всенароден" протест е организиран от "приятели" на починалия .

22

Анонимен

преди 3 години

В следствие на удар така почина и Милен Цветков.Утре съдът ще реши, че Милен Цветков е починал от сърдечна недостатъчност зад волана а Кристиян е минавал от там случайно.

21

Интересно..

преди 3 години

.. за колко ще осъдят медиите, които продължават да ги наричат презрително "поничките"?

20

Анонимен

преди 3 години

То има един цял филм от едно свирване на класон до къде се стига, така че внимавайте на кой се репчите на пътя и си контролирайте емоциите_ -_-_-_Не случайно е казано - Око за око, зъб за зъб.

19

аз

преди 3 години

https://youtube/watch?v=Ql44JZs3Rncето как си пада момчето само

18

Кифличката

преди 3 години

Прокур*ватурата... Еднин да вземеш, друг да удариш. *** за зеле не става от тези "незивисими" и некъдорни "служители" на Темида. Гнус ме е от такива некадърници. Първо повдигат обвинеието, съсипват бизнеса на хората, мачкат ги, а после... Извинявайте, и на8срани се измъкват като мокра връв.

17

аз

преди 3 години

Айде бе, всичките сте примерни ученички. Младежа Бог да го прости, скочил да се бие с тия двамата. Нормално гаменчетата го наплескали и със здравословните си проблеми е нормален развой на събитията.Всички са много отворени, докато не дойде видов ден . После се оказват болни, с деца и много добри ученици.

16

Анонимен

преди 3 години

То има един цял филм от едно свирване на класон до къде се стига, така че внимавайте на кой се репчите на пътя и си контролирайте емоциите.

15

Анонимен

преди 3 години

Само дето се оказа, че "жертвата" не е пребита...

14

Анонимен

преди 3 години

Виновните са ясни - бяха посочени от Радев, даже призова "Мутри вън".Нима очаквате Гешев да благоволи сам да си тръгне?Всичко е в полза на крадливите гербери. Съвременни башибозуци

13

Анонимен

преди 3 години

видя се на клипа как му прилошаи сам припаднада не е вземал анаболи и наркотицибил си е с болно сърце

12

Анонимен

преди 3 години

И накрая какво? Жертвата е починала от сърдечно заболяване, след като се е пребила сама... Виновни няма.

11

Анонимен

преди 3 години

правилно ще взематневинни обвинени от медиитеи майката на наркоманаи фейсбук безделниците

10

Анонимен

преди 3 години

От Прокуратурата нищо не вземат, тя да не е частна фирма. Пак ние-хората ще плащаме заради глупостите им. Сега да си орежат бонусите и заплатите великите прокурори, а дано, ама надали! Докат всеки държавен чиновник прави грешки, а сметактата я плаща данакоплатецът все така ще е !

9

Анонимен

преди 3 години

Мутренските времена са завърнаха "благодарение" на Борисов и Гешев.Вече когато мутрите пребиват децата ви съдиите казват, че са починали от сърдечна недостатъчност. Че и от вашия джоб ще платите на убийците им.АБЕ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА СЪЗДАДОХА БОРИСОВ И ГЕШЕВ!

8

Анонимен

преди 3 години

Е, виждате ли ГЕШЕВото правосъдие - убийците - освободени и взимат пари от хазната.

7

Анонимен

преди 3 години

Какви "герои" с какви прякори има у нас. Ум да ти зайде... лошото е, че властта ги покровителствува.

6

Анонимен

преди 3 години

Поредната изцепка от нашата некадърна прокуратура. Аз не знам защо не ги разследват тях за некадърност. По цял свят станахме известни с обещетенията си от по десетки хиляди. То бива-бива да са толкова прости, но това тяхното минава всички граници.

5

Правовадържава

преди 3 години

Врачанският съд явно е на процент при мутричките. Естествено, че момчето се е набило само и е умряло от ковид.