114

Тео

преди 3 години

Този спор е безсмислен, но все пак ще се опитам да обясня. И в двата случая(Беларус и САЩ) става въпрос за едно и също нещо - опит да бъде свалено със сила законно избрано управление. Не спирайте да се съмнявате. Защо ТОЧНО сега излезе тази новина за Лукашенко? Може би точно, защото хората правят паралел. Въпреки че при него открито има международен натиск. Казал ли е някой до момента на Байдън да сдаде властта, заради протестиращите? Не? Няма и да кажат, въпреки жертвите.

113

Анонимен

преди 3 години

До Тонката 108 Заради Ковида / поне така разправят/ Вила са с някаква юношеско-младежка формация . Ливърпул в общи линии са с титулярите си , не би трябвало да имат проблеми да бият .Ама както казваха коментаторите едно време - " топката е кръгла , всичко може да се случи" -нещо такова Ама все пак - победа за Юрген Клоп и компания с 3:0

112

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115"Тръмп беше избран благодарение на Путин, иначе никога нямаше да бъде избран."Така е, но самия изборен процес не беше опорочен. Гласуването беше редовно и гласовете и всичко последващо - също. Това, че САЩ оставиха Путин да влияе на изборите е друга тема, макар че е хубаво американците да си отговорят на въпроса защо се стига дотам толкова много хора да не могат да мислят, в една уж високоразвита държава. Путин просто се възползва от слабостите им, но не е фалшифицирал вота.

111

Анонимен

преди 3 години

До Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ"А защо не коментирате САЩ, които открито убиват, както случаят с Иранския генерал. Това не е ли държавен тероризъм???"Държавен тероризъм са руските целенасочени и нарочни бомбандировки на училища, болници и детски градини в Сирия.

110

Анонимен

преди 3 години

Русия над всичко

109

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Напротив: Тръмп беше избран демократично, точно както и Байдън."Тръмп беше избран благодарение на Путин, иначе никога нямаше да бъде избран. Заради това че не искаш да признаеш този факт сега излизаш с евтиния номер че Тръмп бил избран супер демократично даже много повече демократично от Байдън. Не знам какво ще говорите когато окошарят Тръмп? Най-големия проблем в момента на Тръмп е не безсмислената смърт на няколко човека заради егоизма му, а как да се самопомилва.

108

Анонимен

преди 3 години

До ТеоНе сме свидетели на "същите репресии".Властите на Капитолия оставиха разбеснялата се тълпа да влезе в сградата, защото иначе щеше да се стигне до много повече жертви. Лукашенко извади специално обучените си за терор команди, които вече месеци наред, бият, отвличат, малтретират и убиват невинни граждани, които протестират мирно. Влизат в домовете им, преследват ги на работните им места и ги гонят по улиците. Казах ти, че си морално банкрутирал.

107

Само ПП ВЪЗРАЖДАНЕ

преди 3 години

Правилно, тъй като те са предатели и искат да превърнат една работеща иконокомика в руини, като тази на Украйна и България. А защо не коментирате САЩ, които открито убиват, както случаят с Иранския генерал. Това не е ли държавен тероризъм???

106

до

преди 3 години

аз съм програмист и не живея в мизерия И не ти ща социализма . Добре съм си сега !

105

Тонката

преди 3 години

И стига с тоа Лукашенко бе:):):)Никой не ги иска нито Руснаците,нито Белорусите:):):)Да си карат там Ладите и Москвичите и да не ни занимават:):):)Ние сме ГЕРБ-ЕС-НАТО-Ф16 над Бузлуджа и Бойко:):):)

104

Тео

преди 3 години

Е, г-н Демократ ви го е казал най-точно! Надявам се сте разбрали иронията, ако не, за ваша сметка си е. В един идеален свят и демокрацията, и комунизма са перфектни системи. Но , както е казал шопа - е такова животно нема! В крайна сметка се оказва, че в демократичните държави сме свидетели на същите репресии, с тази разлика, че диктаторите са честни и си признават - в демокрацията се лицемерничи.

103

Анонимен

преди 3 години

Ако има доказателства за ония приказки дето оная Цвета от онова кърлежи че е неукавагина, съкратено НКВ, тогава хората ще повярват, че Лукчо от Бялата Русия се е разхождал из Киеф да тепа тия дето са писали срещу укрутките в Киниефъ.Докато не се докаже че Лукашенко виноват, всички които са невинни са виновни както и убитите

102

Тонката

преди 3 години

Смятам да заложа в последните секунди:):):)Астън Вила-Ливърпул?Последния път Вила им набиха шортите на Скаузърчетата у задниците 7-2:):):)Сега едно мазно 1-0 ми се върти:):):)дайте некви прогнози:):):)

101

Анонимен

преди 3 години

При Лукашенко няма умиращи от глад и студ хора.

100

Анонимен

преди 3 години

Уинстън е казал, че демокрацията е най-добрата система, защото няма по-добра система от демокрацията, а както всички знаем, Уинстън е бил много умен човек!

99

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101Напротив: Тръмп беше избран демократично, точно както и Байдън. Хората, които твърдят обратното са невежи, нямат идея от изборен процес, нарочно или без да знаят игнорират системата, която гарантира въпросните честни избори и в крайна сметка по нищо не се различават едни от други (независимо дали твърдят, че единия е избран след фалшификация или другия).

98

Анонимен

преди 3 години

може и да е вярно а кога ще пишат за Бойко и Доган и оня с свинската глава Певск-ии и записите ...като се почне от 15-20 г назад ???? или той е посучен и послушните не ги компрометират

97

Демократ

преди 3 години

Демокрацията е най-добрата система. Животът е сложен и изпълнен с превратности и затова е измислена демокрацията - влизаш в една кабинка и избираш некой друг на който даваш власт на живота ти да го управлява и да го оправя и да ти създав условия да се развиваш, а ти си джиткаш с щаствливо лице в мола - гениално! А избрания ще работи здраво да ти оправя живота, няма да си оправя своя живот и на близките си с властта която си му дал.

96

Тонката

преди 3 години

Къв е тоа Лукашенко бе?:):):)Некъв от малкото дърти комунисти на оцеляване:):):)На мене днес ми пристигна забавената поръчка от преди НГ:):):)Много съм доволен,че бая се бех изнервил вече:):):)Само NIKE:):):)По един Air Max 720-818 за мене,жената и децата,по едно зимно яке,термобельо,тениски,шапки,чорапи,всичко 3000лв с големи отстъпки:):):):)И тва при положение,че имам 2 огромни гардероба по над 3 м.фрашкани с дрехи и цял килер пълен с обувки и маратонки:):):)ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)

95

Анонимен

преди 3 години

До ТеоТръмп не беше избран демократично. Той беше избран с измама и това всички вие го знаете но предпочитате да лъжете че видте ли Тръмп е демократ. Какъв демокррат е Тръмп щом не може да напусне с чест и достойнство след загубата на изборите? Никога не наричай Тръмп с демократ. Това което правиш е кощунство.