37

Зоро

преди 3 години

Кво, кво, я пак, Пекин, Шанхай и Делхи?????? Че то в Мъглиж да живееш е 100 пъти по-добре.

36

Анонимен

преди 3 години

Всеки си измисля класации и "класира" както му е угодно.

35

Анонимен

преди 3 години

няма да има български град разбира се, на никой не му се гледа чалгаджийски мутробарок или изгнили панелки от соца миришещи на манджи

34

До 31

преди 3 години

Париж е най-красивата Африканска столица !

33

Анонимен

преди 3 години

Понеже е много хубаво в лондон Хари и Маган избягаха при моржовете в Канада.

32

До русофили

преди 3 години

Нищо против руснаци !Но питайте немските туристи които са по цял свят за руски туристи...

31

Анонимен

преди 3 години

Париж е най-хубавият град.83474

30

Анонимен

преди 3 години

21в нормалните държави европейските граждани имат минимум 2 карти (някои имат и по 5 или повече) и двете са напълно безплатни за ползване и кредитната и дебитната са такс фри и 0 % такса превод и 0%лихва за месец противно на великите мутренски банки с чужди имена но с 50% българско участие. Бензиностанциите са на самообслужване и няма персонал защото няма велики нагли чалгаджии и хората не са свикнали да ги мамят защото има закони и се спазват и няма велики бейове връзкари

29

Анонимен

преди 3 години

В Русия и водачът не отстъпва на пешеходца просто пешаходната пътека е за украса има хиляди клипове в YouTube

28

Анонимен

преди 3 години

До 19Освен Петербург и Маскве и 4-5града друго няма какво да се види.Точно като в Третият свят ,столицата и още някой друг град и това другото са фавели.

27

Данчо от Самоков

преди 3 години

наи хубавите градотве са РУСКИТЕ много по хубави от балгарските който никой не идва да посещава. да не говорим и за грозните еврогеиски градове в който само има цернилки мрасотия и изфращения. в РУСКИТЕ няма място за такива излагации и са много чисти и красиви и подредени и хората там са много лйобезни!! жалко че избягахме от преградката на МАЙКА РУСИЯ и сега щяхме да сме успешни като тях и запатняците да идват при нас да се учат!

26

Фейк, братя!

преди 3 години

Москва - 4-та, Хелзинки -68-ми... Да да Верваме!

25

Анонимен

преди 3 години

Докато Руските градове са чисти ,претнати лъснати ,всичко е подредено и културно ,хората са любезни и въобще са класи от години пред западните вече!И да любезност до като шофираш за нищо скачат на бой абе и там помия

24

Анонимен

преди 3 години

До дедо от селоЧе класацията е нагласена говори факта,че най-красивият руски град Санкт Петербург е 16ти,а Маскве 4та.

23

Скръбна вест

преди 3 години

вижте сега американаски безродничета съжалявам за скъбрната вест но ,явно живеете в пропаганден балон от лъжи и хибридки и не знаете ,че запада като цяло се е превърнал в една голяма мултикултурана обществена африкнска тоалетна осеяна с бездомници наркомани и бандити особено Ню Йорк ,Лос Аннжелис е новият детрой мръсотия и наркомани по улициете!!Докато Руските градове са чисти ,претнати лъснати ,всичко е подредено и културно ,хората са любезни и въобще са класи от години пред западните вече!

22

Анонимен

преди 3 години

Пловдив не беше ли един от най красивите градове в света,поне така се изказваха някои индивиди..

21

Анонимен

преди 3 години

ще си чакаш я , повечето бензиностанции във Франция са 24/7 на самообслужване като плащането е само в кеш , но такива няма начин да си видял Долно Нанагорнище .Препуснах,че бях си блокирал картата дефакто си нищо без банкова карта! И какъв туризъм без алтернатива в средата на цивилизация?Имах чувството, че съм в пустинята сънувам оазис но всичко е илюзия!!!

20

Койчо

преди 3 години

За мен е Банкя понеже има най хубавия зайчарник в света

19

Анонимен

преди 3 години

Москва и Санкт Петербург са едни от най-красивите градове. С дворците и всичко което е направено там е просто приказка. Лошото е на Българина 30 години му се набива в главата, че Русия е много, ама много зле и да не ходят там.

18

Анонимен

преди 3 години

Които са правили тази класация,или нищо не разбират,в което се съмнявам,или са корумпирани!Маскве на 4та позиция,пред Лос Анджелис,Сан Франциско,Мелбърн,Мюнхен,Лас Вегас и поне още 1000 града в света които са на светлини години предиушанковата столица!