27

Bili

преди 3 години

А сега! Тя щяла да почине и без ваксината...тази логика не се прилага при починали С ковид - всичко се брои.Мед сестра в Португалия на 41 също почина 3 дни след ваксинация...в перфектно здраве преди това...се казва из медии разни...

26

Защо

преди 3 години

ли у нас следващата "партида" ваксинирани ще са хората в старчески домове???Експеримент?Ще има ли избор за тези хорица и ще има ли кой да им разясни евентуални рискове или ще ги притискат и заплашват?Абе мирише отвякъде!

25

АнонимеН

преди 3 години

ТЯ ВИКАЛА С ПЪЛНО ГЪРЛО : НЕИСКАММММММММ НЕИСКАММММММММА ЛЕКАРЯ ДЪРЖАЛ СПРИНЦОВКАТА И ПЕЕЛ: НЯМА НЕИСКАМ , НЯМА НЕДЕЙ , ЩОМ АЗ ЖЕЛАЯ СТАВАМ ЗЛОДЕЙ :D

24

Анонимен

преди 3 години

"била е лежащо болна и не е можела сама да ходи"По принцип на такава възраст, като седнат да починат и се случва наистина да починат, но тя не е можела и да седне. За това е статията - направо е починала.

23

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 16ВЕЛИК СИ ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО ТОВА Е ВАКСИНАТА НА ПФРИЗЕР И БИОНГЕЙТС :D

22

Анонимен

преди 3 години

Мед им капе на душичките на човечетата злобарчета.

21

Анонимен

преди 3 години

... смъртта на 82-годишната жена не е свързана с ваксинирането...Да и аз съм лорд Вейдър или най-малкото космонавт!

20

Анонимен

преди 3 години

Като чета за състоянието на жената преди ваксинирането,не виждам никакъв смисъл за тази жена да се ваксинира.----------------------------------------------------------Идеално опитно зайчe. Само че не са предполагали че толкова бързо ще си отиде и ще се вдигне шум около това

19

АнонимеН

преди 3 години

ТО Е ЯСНО , ЧЕ ЩЕ ПУКНЕ ОТ ВАКСИНАТА НА БИОНТЕХ!!!ТОВА Е ВИРУСА В СПРИНЦОВКА НО Я ИНЖЕКТИРАЛИ НАСИЛА ДОКАТО Я ДЪРЖАЛИ ДВАМА САНИТАРИ!!!!ПОСЛЕДНИТЕ И ДУМИ БИЛИ: НЕ НЕЕЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЕИСКАМ!!

18

Анонимен

преди 3 години

Най прекрасното е че никой на тази галактика не се интересува от коментарите тука.

17

До Ученият

преди 3 години

Ако беше пипнала ковид, вместо надлежно ваксинирана от какво ли щяха да пишат че е починала, аам?

16

Анонимен

преди 3 години

Е нали е ваксинирана - защо ваксината не я е предпазилаЩе е интересно - ботокса да се зарази , както е ваксиниран с - фризер

15

Анонимен

преди 3 години

Защо по дяволите са ваксинирали човек в толкова лошо общо здравословно състояние? Тия луди ли са? Това е убийство! Дори смъртта й да няма нищо общо с ваксината, не е редно да се слага ваксина на човек в такова състояние. Каквато и да е ваксина!

14

Зозо

преди 3 години

Тая на сто години със сто болести, ама от ваксината умряла. Ай сиктир!!!

13

Жена

преди 3 години

Защо не вземете да публикувате всички,които са катастрофирали след ваксината например?Или пък са се влюбили?

12

Учен

преди 3 години

До АнонименАми защото хората влизат и четат. 50% ще видят, че жената и без това е умирала от години и е било въпрос на време и ще направят правилния извод, че когато се ваксинират милиони стари хора, шансът някой да умре почти веднага след това е 100%-ов - чисто математически. Останалите 50% са ***, които ще решат, че ваксината убива, нищо че останалите милиони ваксинирани нямат проблеми. Медията това не я интересува.

11

Анонимен

преди 3 години

С ваксина починал 1, без ваксина 52. Тогава по добре да се ваксинираме.

10

Анонимен

преди 3 години

Като чета за състоянието на жената преди ваксинирането,не виждам никакъв смисъл за тази жена да се ваксинира.Но както често се случва,всички под един знаменател.

9

Анонимен

преди 3 години

Карайте си вируса натурално. Назад към природата и болестите.

8

Анонимен

преди 3 години

И като смъртта й не е свързана с ваксината, защо изобщо е в новините?! Единствената причина е да наливате вода в мелницата на неграмотния народ, дето на 2 прасета ярма не може да раздели, но се скъсва да лае по форумите.