37

Анонимен

преди 3 години

Излъгаха ви за вируса, сега ви лъжат за ваксината, очаквайте лъжа номер 3

36

Анонимен

преди 3 години

"Не се ваксинирайте бе,после ще си плащате ,за да го направите ! И много от вас ще са първи на опашката !"Хахахахх явно сериозно си си повярвал, щом си тръгнал да се излагаш като кифладжия тука.

35

Наско семката

преди 3 години

Искам да съм опитно зайче, ама не за морков ами да ми дадат кеш 100 000 ЕВРА и лично аз сам ще си забия иглата.Всъщност, парите не ми трябват и е ясно че и после няма да ми потрябват, ама щом като ще си правиме опити един на друг, ай да ги видя дали им стиска да наброят 100 000 евра в кеш.Кой плаща? Ангелов или Мутафчийски? Да знам към кого да се обърна.

34

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте бе,после ще си плащате ,за да го направите ! И много от вас ще са първи на опашката ! Нормално явление за примитивизъм ,но така е било и с появата на кинескопа върху тв едно време.И с град Магдебург.И на Луната не бяха стъпвали,докато Китай не потвърдиха,че са заснели знамето и стъпките и т.н.

33

до 35

преди 3 години

Щом мозъка ти е колкото на пиле ходи да те бодат бе клоун такъв!Следващия път даже се запиши доброволец за първичните изпитания още преди да пуснат дадена ваксина на пазара. Някои от субектите умират или получават трайни увреждания при тестовете, но в твоя случай няма да е голяма загуба.

32

Бау

преди 3 години

шубето голям страх :D

31

До 34

преди 3 години

А върху какво да се изпитат ваксините ?Върху делфини ?Ти как искаш да ти се докаже и гарантира 100 практическа сигурност ?Да не е върху теб ? А върху кого ???Другият ,нали ! Ей така сте за всичко останало !Тарикати -лузъри !

30

Наско семката

преди 3 години

До АнонименНе знам дали на мен бил гейтс ще ми изпие кръвчицата, ама ти със сигурност си чипиран вече. Щот някой ти е изпил мозъка. хаххахахха

29

Анонимен

преди 3 години

Виждам, че ваксърите са захапали дъвката за някакви чипове, само че през граховите зрънца в кратуните им изобщо не им минава мисълта, че реално в момента ваксините се изпитват върху населението.Явно им е по-удобно да борят някакви митове вместо фактите за страничните ефекти, както и пълната липса на информация за действието и вредата на ваксината върху организма в дългосрочен план.

28

Анонимен

преди 3 години

Според конспираторите ваксините ни чипират,кастрират,убиват,затАпяват.Тънкият момент е,че до сега има две одобрени и още три в изчакващ режим.Държавите производители са : Германия/САЩ,Индия,Русия,Китай,Англия.Как е възможно тези държави да имат столетни вражди и разногласия в почти всеки аспект и изведнъж ,за един месец да са ОБЕДИНЕНИ в стремеж към геноцид над човечеството ?!Някой може ли да ми отговори ?!

27

Дарвин

преди 3 години

Вярно ли е, че тази ваксинация е с кодово име маймунизация? И че крайната цел била полумаймуните да станат пълни маймуни?

26

MKII

преди 3 години

Има голяма вероятност след няколко месеца ваксината да се поставя само след предварително одобрение. Така, че много от тези, които сега лаят срещу ваксините, ще искат да се ваксинират, но няма да им бъде позволено да го направят. Естествено само ваксинираните ще могат "да се върнат към нормалния живот".

25

Анонимен

преди 3 години

А важна ли ще бъде 16-тата доза за 8-мия щам на Ковид догодина?

24

Наско семката

преди 3 години

А бе стига с това чипиране бе. За ко му е на бил гейтс да ви чипира точно вас? Щот сте много умни ли, щот сте проспериращи и имате идея за милиарди и иска да ви я вземе ли? Или просто иска на баба Гица от Горно нанадолнище, външната тоалетна. За ко да ви чипира някой си??? Може би да ви накара доброволно да си предадете, без бой, скъсаните чорапи и 0сраните *** ли, за ко и аз не знам вече за ко да ви чипира...

23

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам привържениците на чипа,всички ваксини ли са с чип или само на Пфайзер ?

22

Анонимен

преди 3 години

Ко ша стане... ша умрете наполовина. Ако сложите и втората, ще умрете нацяло

21

asw

преди 3 години

Нищо няма да стане понеже няма да сложа и първата. НЕ СЪМ ОПИТНО ЗАЙЧЕ

20

Морз

преди 3 години

Ще пропусна първата. Направо си поставям втората.

19

Анонимен

преди 3 години

"Изобщо не си мислете, че като не се ваксинирате, ще можете да живеете, както преди."Припомни ми пак кой беше ти, че си тръгнал да обясняваш какъв ще бъде животът след юни месец?

18

До 6

преди 3 години

За хиляди години продължителността на живота е нарастнал над два пъти !Защото само преди 150 години ,хората са умирали от шарка !!Как може да сте толкова неграмотни ?