35

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам нещо?! Защо васички викат шопите или софиянците са такива или онакива,а като дойдат в София, същите сменят рег. номера на колите си и се държат, като нещо повече със съграждани и съселяни, когато се върнат по родните места. Ще ви кажа защо?! Имат се аз хора с по-голям кръгозор вече с повече информация, но иначе преди това лаят срещу софиянци, ами вие ставате същите! По вашите думи! Истинският българин е един и същ навсякъде, независисмо откъде идва.

34

nexussss

преди 3 години

ЗАЩО никой не говори какво ще стане сега като секнат евро фондовете? България скоро приключва присъединителния период забравихте ли м?

33

до 31

преди 3 години

Част от рода на майка ми са живели тук още по османско време, а друга в подбалканските градове и на България. Нормално е всеки да е от дошъл от някъде, просто да си в столицата, която е регулатор на голяма чат от процесите в държавата, се изисква определен морал и отговорност! Аз съм срещал по-българи от мен в затънтени села в Родопите, даже българомохамедани, и да си кажа срам ме хвана, но и уважение им имам. Нямам към простия и безморален човек, който нахлу в София!

32

Ами, свиквайте...

преди 3 години

ЕДИНСТВЕНИЯ ВЕЧЕН БИЗНЕС, Е ПРОСТИТУЦИЯТА, В ТОВА ЧИСЛО И ПОЛИТИЧЕСКАТА--УПРАЖНЯВАН УСПЕШНО ОТ ПРОСТАЦИ, ЛЕВИЧАРИ И КОМУНИСТИ.ЗАТОВА СЕ НАТИСКАТ И РЕВАТ, ЗА ВЛАСТТА!

31

Анонимен

преди 3 години

До До 31Я като си говорим за аграри, да те питам как София за 100 години от 20 000 е станала 1 млн?Или сигурно местните шопкини са раждали по 10 ?

30

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДобре ли сте?

29

ГосТ

преди 3 години

Не съм пенсионер, а момък в сила мъжка. Добре че пенсионерите съградиха нещо, защото ако трябваше демократите от плод'зеленчука и месарниците да то направят, нямаше да мръднем от производството на конопени въжета, *** и кожуси. Както е било при невероятните царе от виенските бардаци.

28

До 27

преди 3 години

Затова написах: и другите истински българи! Поради това, че тук в София, но и в други по-големи градове, дойде голяма част от утайката на обществото ни! Тези българи, които останаха по села и малки градчета им свалям шапка, защото се борят и запазват българщината, докато ние, софиянци, сме обвинявани за всички грехове, а почти изченахме в чужбина или другаде. Не, не се имам за "расов, но е грозно хора, които съсипват града ни и БЪлгария да се асоциират със софиянци и българи!!!

27

Ох, аристокрациооооо

преди 3 години

До До 28Е то и твоите мама и тати, или в най-добрият случай - баб и дядо,от къде ли са дошли, ама айде...

26

Анонимен

преди 3 години

Всеки от някъде е дошъл, не ми се правете на много расови и елитни, а и да ви питам поне един от великите българи, Левски, Ботев да не са от София?

25

До 7

преди 3 години

Здравейте!Ако имате предвид - "софиянци", като събирателно за всички дошли от цялата страна хора в града, имате право! Единствено мисля, като човек в края на 30-те си години, че помня града си, когато не беше пренаселен от опортюнисти, готови на всичко да останат и беше съвършенно различен! Да, скоро истинските софиянци ще започнат да напускат града си, и с останалите други истински българи, ще започнат да развиват българското село отново!

24

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИзобщо не ми хвалете онова време и онзи строй.Всичко ставаше "по втория начин", с връзки, с познати... с миндерлъци и маскарлъци...И това го направихга днешните пенсионери. Те са си виновни за мизерията, защото такава система са изградили.Хак да им е сега!

23

ГосТ

преди 3 години

Точно тези *** унищожиха великата комунистическа България. От страна с третата сметачна машина в света, производител на космическа апаратура, лазерни металорежещи технологии, ваксини и оръжие се превърнахме в бананова република. Именно заради демократите от плод'зеленчука и месарниците. Изчезнаха цели професии, а веднага след демократичните промени НДК беше превърнат в бит пазар. Много показателно, още тогава, какво може да се очаква от простолюдието.

22

Я па ти..!

преди 3 години

Заводи има тук колкото искаш заради мизерните заплати. Ама даже и мaймунитe се научиха да работят за пари...

21

Анонимен

преди 3 години

Етера удари 900 евро.... Честито !! :)))

20

Анонимен

преди 3 години

Ако всички , които са частници или работят в частния бизнес, на 28 март не гласуват масово против Тиквата, то те заслужават на 100% летален изход!

19

Анонимен

преди 3 години

Държавата надебеля и натрупа мазнини и тлъстини. Малкия бизнес изпосталя. Добре дошли в Цоциализъм 2021. С любов от ГЕРП!

18

АнонимеН

преди 3 години

СОБСТВЕНИЦИТЕ ОТКАЗВАТ ДА НАМАЛЯВАТ ЦЕНИТЕ НА НАЕМИТЕ И РЕЗУЛТАТА Е САМО В НАШИЯ ВХОД ИМА ПОНЕ 3 АПАРТАМЕНТА НА КОИТО НАЕМАТЕЛИТЕ НАПУСНАХА ПРЕЗ 2020-ТА И СЕГА СЕДЯТ ПРАЗНИ!!!ВСЕ ОЩЕ ЦЕНИТЕ НА НАЕМИТЕ СА ВИСОКИ НО ПОНЕ ПРЕДЛАГАНЕТО Е МНОГО ПО-ГОЛЯМО!!!---------------АКО СОБСТВЕНИЦИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ЩЕ СЕ ПОДОБРИ ПОЛОЖЕНИЕТО ПРЕЗ 2021-ВА ГОДИНА ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ! :DДО СРЕДАТА НА 2021-ВА ИЗОБЩО НЕ Е НИТО ЗА НАЕМАНЕ НИТО ЗА КУПУВАНЕ ЩОТО ПОЛОЖЕНИЕТО НЯМА ДА СЕ ПОДОБРИ АМА ХИЧ!

17

99888

преди 3 години

Не кризата, а импотентните мерки на импотентното правителство!

16

Анонимен

преди 3 години

Кризата премахва слабите и ненужни неща...