70

Таню

преди 3 години

Тотално подценяване на условията. Както са казали от ПСС, малко по-нататък труповете са щели да са два... Не знам, криза на средната възраст ли, нещо ненадрастнато... Много от тази възрастова група влязоха в статистиките след необмислени изцепки, уви, и доста познати... Който не е правил поне няколкодневен преход горе не може да си го представи, нито като трудност, нито като специфични обстоятелства. Вървиш си и, опаа, оглозган кон, а кожата още опъната... Или да ти се откърти камъка за опора..

69

Анонимен

преди 3 години

Познавам хора, които си заминаха въпреки добрата екипировка и опита. Планината е безмилостна и понякога единственото което те спасява е късмета и помощта на другите хора, които също рискуват много.Нека всички почиват в мир.

68

Анонимен

преди 3 години

явно си е взел дозата и се е поствал че може са лети

67

Пло

преди 3 години

И аз съм се губил, и не е приятно, но се стягаш и се спасяваш сам.Не вдигаш цялата държава на бойна нога да те мисли и да те спасява.Не влизаш в новините!Който е тръгнал, да си носи отоворноста сам!

66

Анонимен

преди 3 години

"DJ Emotion бил предупреден да не тръгва по опасния път"Идиидиот!Chi-киджия!

65

ДЖей

преди 3 години

Кво става Бояне ?

64

Всеки може да сгреши

преди 3 години

Но да излезеш във снега без екипировка е чиста лудост. Не е грешка.

63

Анонимен

преди 3 години

Лошото е че започнахме да надценяваме възможностите си. Много е тънка границата и който не разбере това плаща много скъпо. С природата шега не бива. Бог да го прости човека, времето не може да се върне но може да вразуми много подобни да не взимт прибързани решения. Емоциите са лош съветник

62

Анонимен

преди 3 години

-стойте си у дома и не пращайте децата на училище, носете маски, има корона - аууу, не можем да говеорим, не можем да се забавляваме, нарушавате ни правата, *** страхливци и т.н и т.н. - после умират хора-внимавайте в планината, съобразявайте се с време,екипировка и възможности - ау нараушавате ни правата, не можем да се забавляваме после - десетки спасители рискуват живота си ДОКОГА ?

61

R

преди 3 години

Много е тънка разликата, кога в планината е безопасно и кога не, единствено опитът помага, но няма гаранция...Бог да прости човека.

60

Дарвин

преди 3 години

Не починал, а самоубил се, е просто едно самозабравило се тъпо копеУе.

59

до всички дотук

преди 3 години

коментарите са разнопосочни - - но все пак вожем да намерим нещо обединяващо ги ! казано е по друг повод и на друго място - - """откак се обърне колата , пътища много""" . . . . . дано намери покой душата му ! ! !

58

Totenkopf

преди 3 години

"Починал" Хахахах да ви имам журналистиката по скоро май се е самоубил!

57

kiril

преди 3 години

До АтанаСпорМюнхенМисля , че беше в лейбъла на Мишо Шамара.

56

Анонимен

преди 3 години

Голям страх от кадъната, не се страхувай, просто си убивам времето :))) Това че не струваш е друг въпрос :)

55

пепи

преди 3 години

Вчера пресичах Пиренеите -в Испания.Горе на а-66 платената част , беше минус 8 градуса и валеше яко сняг.Планината беше надвиснала над магистралата като една зла вещица.Там загубих малко дух.Въпреки че съм българин,малко се ....усъмних в оцеляването си.А не мога да си представя некой да е минавал пеша.

54

TROY

преди 3 години

До АтанаСпорМюнхенНай вече със "Бате Гойко ти си мъж, бате Гойко е веднъж"

53

Анонимен

преди 3 години

До АтанаСпорМюнхенАз не го знам, може би защото съм на 40 :)) Все пак уважение, да почива в мир човека :) По мое време имаше Дамян, не знаех че е от Смолян, но беше известен във Варна :)

52

Анонимен

преди 3 години

Изглежда свестен човека ! Да почива в мир!

51

АтанаСпорМюнхен

преди 3 години

Големи журналисти сте, поне напишете с какви произведения известен.